2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
اخ اخ ☹ یه کوچولو هم تحمل کنی رفع میشه عزیزم..خیلی سخته.میدونم..😣 سعی کن چیزای مقوی رو بخوری عزیز ...

یادته هنوز پس کم جونمم😂😂😂 باد بزنه منو میبره 😬😂 

تلاشمو برای خوردن میکنم ولی شاریده شاریده شده 😂😂 

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان عزیزم، امروز خدا منت گذاشت سرم و دعای ما رو مستجاب کرد، در کمال نا امیدی و ناباوری بتای ...

عزیزم خداروشکر خیلی خیلی مبارکت🌸💕😍

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام دوستان عزیزم، امروز خدا منت گذاشت سرم و دعای ما رو مستجاب کرد، در کمال نا امیدی و ناباوری بتای ...

خدا رو شکر مبارک باشه عزیزم 😍😍😍ان شاءالله دوران بارداری خوب و آرومی رو سپری کنی

خدا جونم شکرت...
ممنون عزیزم 🌸برم داروخانه بگیرم  

شربت آلومينيوم ام جى اس تو باردارى اينجا ممنوعه اصلا اجازه نمى دن كه بخورى اينجا كه ١٪؜ هم شك ندارم بخواى هم بهت نمى دن اونم بدون نسخه ديگه ايتاليارو نمى دونم

معده ات درد مى كنه يا ترش مى كنى؟؟؟؟براى ترش كردن تنها قرصى كه مجازه اينه كه مى تونى بخورى اسمش هست Rennie كه تو پاكت قرمزه و همه داروخونه ها دارن و بدون نسخه هم مى دن و تو باردارى هم اصلا مشكلى نداره

مبارکه خانمممممم...

التماس دعا

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
شربت آلومينيوم ام جى اس تو باردارى اينجا ممنوعه اصلا اجازه نمى دن كه بخورى اينجا كه ١٪؜ هم شك ندارم ...

نه عزيزم اصلا ممنوع نيست و حتي آزاد هم ميدن. دكتر به من داده و دارم ميخورم مخصوصا بعد پردينزولون دكتر گفته ختما بايد بخوري و هيچ مشكلي نداره . 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
شربت آلومينيوم ام جى اس تو باردارى اينجا ممنوعه اصلا اجازه نمى دن كه بخورى اينجا كه ١٪؜ هم شك ندارم ...

اتفاقا دكتر به من گفت اصلا قرص نخور براي معدت به هيچ عنوان فقط اين شربت رو بخور حتما بعده قرصات درد معدت رو هم از بين ميبره. 

دكتر ميگفت تو بارداري به همه باردارها اين شربت رو تجويز ميكنن و من از همه باردارها شنيدم اين شربت و ميخورن فوق العاده ضررش كم و تاثيرش زياده

دكتر ميگفت تو بارداري به همه باردارها اين شربت رو تجويز ميكنن و من از همه باردارها شنيدم اين شربت و ...

دکتر من شربت منیزیم هیدروکساید میده ...من شنیدم المنیوم مضر هست تو بارداری

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام بچه ها من الان ابن سينا هستم. گونال اف هام رو زدم و امروز روز ٨ هست. با دكتر طرازي هستم ولي ام ...

سلام عزیزم خب چرا سیکلت و میخوای کنسل کنی برو با ی دکتر که میشناسی...

من خودم با دکتر محمدزاده بودم به نظرم دکتر خوبیه 

خدا جونم شکرت...