2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047166 بازدید | 684580 پست
 مرسی عزیزم. البته من از اخلاق شه بخش خوشم اومد خیلی خوش برخورد تر از طرازی بود. ولی نگرانم چون ...

عزیز دلم☘

اینجا همه دوستان دکترای متفاوت و مراکز متفاوت دارن... خیلی ها مثبت شدن خیلی ها منفی. حتی با بهترین دکترها.

ان شاءالله خدا برات بخواد🤗 خودت رو زیاد درگیر نکن.

ان شاءالله که مثبت میشی بعد با دکتر طرازی ادامه بده.

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
سلام دوستان عزیزم، امروز خدا منت گذاشت سرم و دعای ما رو مستجاب کرد، در کمال نا امیدی و ناباوری بتای ...

ای جونم🤗😍😚😙 مباااااااااااااارکت باشه عززززیزم☘ مبالکه مبالکه✌✌👄💋❤

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یکبار بهم قبل انتقال آمپول دکاپپتیل دادن به فاصله دو هفته زدم ولی هم اون سری منفی شدم هم تا چند ...

شما لاپاراسکوپی کردی ولی بافت اندو رو خارج نکردن؟

تو چند پست قبلتر خوندم

دکتر تون کیه؟ اولین باره همچین چیزی میشنوم

منم این امپول رو زدم

[QUOTE=94679411]عزيزم دنيا عوض شده كيفيت زندگي رفته بالا الان شما ببين دور برت 70 ساله ها چه شكلين؟ ...

یه وقتایی آدم اینجوری میشه مخصوصا ماها که اینهمه هورمونامون بالا پایین میشن. من که همسرم هم یه وقتا اینجوری میشه، میگم چی شده؟ میگه پر یود شدم!!  

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیز دلم☘ اینجا همه دوستان دکترای متفاوت و مراکز متفاوت دارن... خیلی ها مثبت شدن خیلی ها منفی. حتی ...

واقعا مرسی که شما ها هستین... خیلی آروم شدم. اصلا یهو بهم ریخته بودم چون بار اولمم هست خیلی استرس دارم... خدا کنه همین بار اول بگیره چون اصلا تحمل چند بار رو ندارم من

اره به خدا نیومد نه پانکچر نه انتقال از اینجا فهمیدم که بیمار براشون مهم نیست

ازشون نپرسیدین چرا نیومده؟

چون چندباری تو مطب اتفاق افتاده که کاری پیش اومده و به منشی گفتن تماس بگیر فلان دکتر برای مریض ها.

یبارم سزارین اورژانسی پیش اومد براش و رفت.

[QUOTE=94674504]ن عزبزم من شیراز هستم...ن افلاطونیان دکترم نبود دکترم کریم زاده بود...والله من هر دو ...

من سه تا سقط داشتم ک طبیعی باردار شدم بعداز اخرین سقطم پنج سال جلوگیری کردیم بعد الان سه ساله میخام نشده تو این سه سال هم دوبار ای یو ای و دوبار ای وی اف کردم ولی منفی شدم هیچ مشکلی هم ن خودم دارم ن شوهرم ولی خدا نخاسته تاحالا

بسلامتی ان شاء الله، کجا انتقال درمان کردی؟ 

ممنون عزیزم 

من شهرستانم دور از تهران 😑😅

به خاطر اینکه شناسایی نشم شهر رو نگم ❤❤❤

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
نمیدونم گفت که یه لوله رو برداشتم  منم همون تخمدانم که فولیکول بالغ داشته لولشو بسته

عزیززم...غصه نخور.با یه تخمدان و لوله هم خیلی ها باردار شدن...فقط امید داشته باش و روحیه...خدابزرگه..

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
سلام دوستان التماس دعا و کمک دارم خیلی ناراحتم خیلی از دیشب هر دوساعت یه بار دارم گریه میکنم تو خواب ...

عزیزم منم رحمم تک شاخ بود، از اول ميدونستم یه لوله دارم، دکتر گفت اون یکی لولت تکامل پیدا نکرده و به صورت شاخ فرعی مونده که با لاپاراسکوپی برداشت، بعد گزارش عملمو خوندم دیدم همون لوله ای هم که دارم پر از کیست مورگالی هست طوری که موقع عمل هیسترو، اون لوله ی مخصوص عمل گفتن رد نشده از لولم، خلاصه بعد از عمل فهمیدم لوله ی به درد بخوری ندارم، رحمم هم کوچولو هست، تخمدانامم که ضعیفن، طوری که رفتم سونو، فولیکول بالغم 10 بود، ولی باردار شدم😍حالا حسابشو بکن این جنین وروجک چطوری از اون لوله رد شده اومده تو رحمم، توکل به خدا کن و اقدام کن، منم دو ماه بعد لاپاراسکوپی، باردار شدم

نه تو ۶ هفته بود گفت پیش میاد شما هم اندومتریوز دارید؟

فعلا جواب پاتولوژی نیومده..تو گزارش عمل نوشته چسبندگی لوله و تخمدان ها به جدارشکم.چسبندگی همون اندومتریوزه؟

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
صدف جون اگه میتونی نوبتت رو‌جابجا کن هفته بعد برو‌که خیالت راحت باشه استرس نگیری باز💝💝💝

آره فکرکنم همون یک هفته بعد برم بهتره چهارشنبه برم بازم زود بنظرمیاد،همون دوشنبه هفته بعد برم

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان

[QUOTE=94669338]سلام دوستان عزیزم، امروز خدا منت گذاشت سرم و دعای ما رو مستجاب کرد، در کمال نا امیدی و ناباوری بتای ...[/QUOTE🎉🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊

مبارك باشه زينبي جون💚💙💜❤️

واي نميدوني چه قدر استرس داشتم تا به پيامت رسيدم

خيلي خوشحالم برات

الهي تمام مراحلش رو به طور عالي طي كني