2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
خداروشكر دلارام خيلي واست خوشححححالم درحقت دعا ميكنم، اون سيلي ك زدي تو گوشم از اضطراب دس برداش ...

وای عزیزم ممنون.باور کن هر وقت میبینم یکی میگه در حقت دعا میکنم دلم میلرزه.نمیدونم لیاقت دارم یا نه ولی خیلی به دعاهاتون نیاز دارم.میدونم هر چه خوبی برام پیش میاد همش نتیجه دعاهای شما دوستان هست.امیدوارم شما هم خییلی زود با خبر باردارتون بیای اینجا و از این به بعد استرسای شیرین دوران باداری رو داشته باشی.

منکه از دیروز که دکترم اون طور باهام صحبت کرده اینقد ذوق دارم که دیگه خودمو باردار حساب میکنم.شوهرم هر چی میگه بابا کوتاه بیا بزار تخمک کشی بشی بعد ببینیم جنین تشکیل میشه یا نه بعدش شاید دفعه اول باردار نشدی میخوره تو ذوقت اما من از رو نمیرم.میدونم هر چقد انرژی مثبت داشته باشم همش به خودم برمیگرده.دعای شما دوستان هم که هست دیگه همه چی تمومه.

منو از همین الان باردار حساب کنین 😎😎😎 بهتون گفته باشم

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.

سلام بچه ها

من الان ابن سينا هستم. گونال اف هام رو زدم و امروز روز ٨ هست. با دكتر طرازي هستم ولي امروزفهميدم دكتر طرازي دو هفته نيست و كارش رو سپرده به دكتر شه بخش، خيلييييييي حالم گرفته شد. بچه ها ميشه بندازم براي ماه بعد دوباره شروع كنم با اينكه آمپولا رو زدم؟ من اصلا اين دكتر رو نميشناسم و اسمش رو نشنيدم. ميترسم درست عمل نكنه...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان بارداری؟ منم دقیقا مثل تو بودم. موقع عمل لاپرا و هیسترو تشخیص اندومتریوز خفیف لگنی دادن سه با ...

مارال جوني اندومتريوزتون رو برداشتن درمان كردن با لاپارا؟

ميگما من هنوز درگير اون آمپوله هستم، اين سيكل ضخامتش كم بود تازه برا تخمك هم لترزول خورده بودم،، اسم اون آمپوله مياد تنم ميلرزه خدا كنه ديگه لازم نباشه،، شما ايمني انعقادي چك كردين؟

...
سلام بچه ها من الان ابن سينا هستم. گونال اف هام رو زدم و امروز روز ٨ هست. با دكتر طرازي هستم ولي ام ...

اي بابا، از دست دكتر طرازي ك هر وقت رفتم نبود😭 ميخواستم ببرم آز هامو نشونش بدم، نگفتن كي مياد؟

...
وای عزیزم ممنون.باور کن هر وقت میبینم یکی میگه در حقت دعا میکنم دلم میلرزه.نمیدونم لیاقت دارم یا نه ...

عزیزم انشاالله که بهترین سرنوشت برات رقم بخوره ،شاید اصلا خوب نباشه اینطوری بگم ، اما ترو خدا یه درصد خیلی کم هم که شده واسه نشدن تو ذهنت بگذار چون منم دقیقا این اتفاق برام افتاد ازم مثبت شد ولی الان درگیر سقط هستم با حال روحی داغون داغون ، امیدوار باش اما فقط و فقط یه دهم درصد واسه نشدن تو ذهنت جا بگذار

سلام عزيزم من اورژانس بيمارستان امام علي تزريق كردم درمانگاه رفتم نزد اورژانس بيمارستان خصوصي ...

ممنونم طلایع جان

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
فكر كنم ١٨تير، ميشه بگي من چيكار كنممم؟؟؟😥😥😥😥

عزيزم همينكه داروهاتو خودش تنظيم كرده خوشحال باش، پانكچر ك چيزي نيس خودتو نگران نكن، جنين شناس ها هم ك همون ها هستن، خب پس كارت رو رواله خودتو ناراحت نكن، رفته امروز؟ يا سه شنبه هست؟

...
آنا جون یه سوالی دارم، من ۲ سال پیش آزمایش ذخیره تخمدان دادم عددش ۳ بود، الان حس می کنم ذخیره تخمدان ...

عزیزم من در عرص 2 سال ذخیرم از حدود 5 به 1.34 رسیده🙄

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
سمانه جون شما بودين يا پووو جان بود رفته بود اول سونو و هفته ي سونو با جنين جور در نميومد ؟؟

نه من نبودم 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
من لوله ام عفونت داره دكتر گفت اول فيريز كن بعد لاپارا چون ذخيره ات كم مى شه!

واقعا نمیدونم، هر کس یه چیزی میگه! 🤔 کاش میپرسیدی وقتی به تخمدان دست نمیزنی چطوری ذخیره کم میشه؟