2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
سلام دوستان عزیزم، امروز خدا منت گذاشت سرم و دعای ما رو مستجاب کرد، در کمال نا امیدی و ناباوری بتای ...

ای جانم مبارکه عزیزم واقعا خوشحال شدم برای ما هم که منتظریم خیلی دعا کن😄

✨الهی ...دلم خوش است به معجزه ات... که اتفاق می افتد ومن شاد شاد فقط سر بر سجده میگـــذارم و میان اشـــکهای شوقم فقط میگویم ...بودنت را  شــــکر... سبحان ا...
منم پنج ماه پیش تو این تاپیک بودم انتقال جنین داشتم بعد هفت سال باردار شدم ایشالله خدا به همتون نی ن ...

آخه اینجا دعای کلی دل شکسته هست، الان دارم با اشک می نویسم ولی دعای بچه های اینجا چه اونی که دوست داریم بشه یا نشه، حتما پیش خدا عزیزه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برعکس همون موقعی که ناامیدی خدا دستتو میگیره 😍بچه ها منو دیده بودن خیلی ناامید بودم و دنبال دکتر دی ...

خداروشکررر عزیزم.... خداحفظ کنه دردونه تو 💖💙😙😙😙

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
خداروشکر عزیزم خوشحالم مشکلت رو فهمیدن ان شالله ایندفعههه طبیعییی ننه میشیی 🙏🏻🌹😍🌸❤️

ان شاء الله ان شاء الله 😍😍😍😍

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
ای جانم مبارکه عزیزم واقعا خوشحال شدم برای ما هم که منتظریم خیلی دعا کن😄

اتفاقا اولین نفر یاد شما افتادم بعد مامان ثمین آینده، بعد آنای جان گل و مهربون و بقیه دوستان که اسم نمی برم تا از قلم نیفته

سلام دوستان عزیزم، امروز خدا منت گذاشت سرم و دعای ما رو مستجاب کرد، در کمال نا امیدی و ناباوری بتای ...

مباركه مامان زينب مطمئن بودم مثبتي 

اگه دوست داشتي بگو كه بار چندمت بود؟ جنينات چند روزه و چند تا بودن؟ دكترت كيه؟ چكارايي كردي اين دفعه و بتات چنده؟ شايد اينجوري كمكي بشه به بقيه دوستان  

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

وای خیلی خوشحال شدم همه اش دعات میکردم 

و منتظر بودم بیای بگی مثبته❤

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 

خیلی مبارکت باشه عزیزم، دوران بارداری خوب و شیرینی داشته باشی❤️❤️

خانماببخشیدکسی راه حلی واسه گرم کردن شکم و رحم داره ؟اخه روی شکمم خیییلی سرده میترسم رحمم سردباشه و جواب خوبی از میکرونگیرم ،کسی تجربه ای داره راهنمایی کنه لطفا

خانماببخشیدکسی راه حلی واسه گرم کردن شکم و رحم داره ؟اخه روی شکمم خیییلی سرده میترسم رحمم سردباشه و ...

من هر شب با روغن سیاهدانه چرب میکردم هر وقت میخوابیدم هم یه حوله کنار تختم بود دور رحم و کمرم میپیچیدم 😁

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم