2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست
ممنون انشاءالله😍 والا نمی دونم خدا کنه🙏 اخه بتام من پایین تر از شما بود. فکر کنم به میزان بتا ربط ...

انشاللللله عزیزم❤❤❤❤

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
تو مرکز امروز واسه من نوشتن ۵ هفته و دو روز!! گفتم ۶ هفته تمومه که! گفتن نه سن جنین حساب نمیشه فقط ...

اهان از انتقال حساب کرد این شد؟

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای عزیزم توک خیلی علائم داشتی،چن بودبتات ترلاجان؟؟؟؟روزچندی؟؟؟؟؟؟

آره خیلی داشتم امروز روز ۱۳ بود با روز انتقال ولی متاسفانه علایمم انگار برای داروها بوده. بتام زیر ۲ بود. البته داروهامو هنوز ادامه میدم چون ازمایش اولم برای سه شنبه هستش. امروز که رفتم بیمارستان برای تزریق گفتن زود بوده آزمایش شاید بالا بره تا سه شنبه ولی خودم می‌دونم فقط دلگرمی دادن بهم چون بتا به این پایینی محاله در عرض سه روز بالا بره

بچه ها یه تجربه ای یادم افتاد نمیدونم تاثیر داشته یانه

اما من سری های پیش قبل انتقال نزدیکی نداشتم

اما اینبار دکتر گفت شب انتقال نزدیکی داشته باش.

منم شب قبلش نزدیکی داشتم و فرداش انتقال دادن 

شاید اونم بی تاثیر نبوده🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

بچه ها یه تجربه ای یادم افتاد نمیدونم تاثیر داشته یانه اما من سری های پیش قبل انتقال نزدیکی نداشتم ...

اره یکی از دوستام که قبل من مثبت شده بود هم به من همینو توصیه کرد ولی نمیدونم علت علمیش چیه؟

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
عزيزم من همه انتقال و پانكچرم ابن سينا بود البته اول پيش اقصي ميرفتم كه نا اميدم كرد ابن سينا جديد ...

نتیجه گرفتین؟ 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 

بچه ها من میخام برم ازمایش کاریوتایپ انجام بدم میخام برم پزشک عمومی برام بنویسه بیمه مهر پزشک عمومی قبول میکنه آیا ؟ هزینه این آزمایش چنده کسی اطلاع داره؟

😍😍خدایا شکرت
سلام.ببخشید شما کجا رفتین دکتر

سلام عزیزم دکتر فروتن 🌷🌷