2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست

خدارو هزار مرتبه شکر میکنم بخاطر اینکه دوستانم طعم مادر شدن رو دارن میچشن 🌸🌹🙏🏻ان شالله قسمت همه ی عزیزانی  که اول راه هستن 🌸🙏🏻

و خیلیا تو ذهنم هستن و دعاگوهستم 

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
وااای تبریک می گم عزیزم خدا رو هزار مرتبه شکر😍😍😍😍😍 مطمین بودم مثبت میشی❤️ چرا اینقد دیر اومدی ...

آخه کلی طول کشید تا جواب حاضر بشه، من اصلا امیدی نداشتم، مرسی که جویای احوالم بودی نازنین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به امید خدا عزیزم. انرژی مثبتت رو به ماهم القا کن عزیزم 

بعضی اوقات هم اینطوری نیستم ها.اون موقع همسر جان باید زحمت آروم کردن من رو بکشه و غر زدن های منو تحمل کنه..فعلا الان بخاطر قرار گرفتن تو سیکل تخمک کشی و شروع میکرو یجورایی خیلی ذوق دارم  تو دور مثبت هستم.تیر ماه هم هست دیگه ذوقم چند برابره.مثل این بچه ها هست که یه چیزی براشون میخری ذوق میکنن همونطور من ذوق دارم😊😊😁.

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
سلام دوستان عزیزم، امروز خدا منت گذاشت سرم و دعای ما رو مستجاب کرد، در کمال نا امیدی و ناباوری بتای ...

خدارو شکر عزیزم.. 

تبریک تبریک تبریک🌹🌹🌹

مارو هم تو این حال خوبت دعا کن 

ان شالله صحیح و سالم بغلش ( ون) کنی

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
آخه کلی طول کشید تا جواب حاضر بشه، من اصلا امیدی نداشتم، مرسی که جویای احوالم بودی نازنین

برعکس همون موقعی که ناامیدی خدا دستتو میگیره 😍بچه ها منو دیده بودن خیلی ناامید بودم و دنبال دکتر دیگه ای میگشتم برام یه چیز ناممکن بود باور نداشتم منم مادر بشم !

سلام دوستان عزیزم، امروز خدا منت گذاشت سرم و دعای ما رو مستجاب کرد، در کمال نا امیدی و ناباوری بتای ...

خداروهزار مرتبه شکر

مبارکه مامان دوقلوها 😍😍💖💙

از اول بهت گفتم مامانی 😄💖💙

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
خوش خبر باشی عزیزم، تبریک میگم، مارو هم تو این حال خوبت دعا کن 🙏😍

حتما عزيزم، از ته دل برات دعا می کنم که تجربه کنی، خیلی عجیب بود این حس کاملا نا امید بودم، اصلا شبیه هیچ امتحانی نیست، 

مثلا درس می خونه آدم می دونه قراره چی کار تو امتحان و نتیجه تقربیا معلومه ولی اینجا هیچی، فقط خدا قدرت نمایی می کنه😭😭😭😭😭😭

منم پنج ماه پیش تو این تاپیک بودم انتقال جنین داشتم بعد هفت سال باردار شدم ایشالله خدا به همتون نی ن ...

مبارکه عزیزم

خداروهزارمرتبه شکر مامان صبور 😍😍

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
سلام گلم..مرسی عزیزم.اره خداروشکر.خوبه خوب شدم از دعای خیر شما دوستان گلم 😍😍😍😍

خداروشکر عزیزم خوشحالم مشکلت رو فهمیدن ان شالله ایندفعههه طبیعییی ننه میشیی 🙏🏻🌹😍🌸❤️