2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
دوستان سوال من امروز دکتر بودم گفت قند ناشتا خوب ولی بعدش ک پودر قند خوردم ۳تا بیشتر از اندازه نرمال ...

کلا چیزایی که نشاسته و مواد قندی دارن کمتر بخور..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها هرکسی جواب سوالمو میدونه ممنون میشم کمکم کنه🌹 سیر ضرر داره ؟؟؟ من داخل اش دوغی رنده میکنم ا ...

عزیزم در کل در حد کم ضرر نداره..... 

کلا اگه اعتدال رو رعایت کنی فکر نکنم صرری کنه اما بازم از دکترت بپرس.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
چقد اینجا خوبه 😍 خداروشکر پیداتون کردم چند روزه هی سوالامو اینجا میپرسم  من روز دوم پریودیم ...

عزیزم انشالله که بهترین تخمکا در انتظارتان.... 

بله خدارو شکر اینجا مثل خونمون.... 

من اخیرا مشغلم بیشتر شده..... 

پسرم خیلی شیطون شده.... 

همش در حال انجام دادن کارهای خطرناکه وقتی نمیتونم بیام شدیدا دلم برا اینجا تنگ میشه.... 

خانومی دوست مهربونم صبح که از خواب بیدار شدم لک قهوه ای دیدم روز ۲۰ انتقالم اخرین بتام ۳ روز پیش ۳۰۰ ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم..... 

بازم بتاتو تکرار کردی؟ اگه مجدد بالا بره میتونه علت افت از دست دادن یکی از قلها باشه.... 

آنا جون امروز لک بینی پیدا کردم بتام افت کرد این بارم قسمتم نبود😔

عزیزم دلم گرفت..... 

از خدا میخوام برات معجزه شو بفرسته.... 

ممنون خانومی کاش مثل سه دفعه قبل بتام کلا صفر میشد این دفعه بعد از بتای اولم خیلی خوشحال شدم خوشحالی ...

عزیزم درسته سقط درد بدیه اما بهش به عنوان یه نور امیدم نگاه کن.... 

به خودت بگو وقتی تا اینجای راه اومدی اگه سنگ جلو پاتو برداری دفعه بعد انشالله تا آخرش هموار خواهی رفت.... 

سلام شب بخیر  محتاج راهنمایی هاتون هستم  شانس زیادی برای انتقال ندارم تقریبا یه ماه دیکه ...

عزیزم مامان سبحان با 6/5 مامان شد اگه اشتباه نکنم.... 

يكي از بچه ها يادمه اينطوري شده بود تو يه تايپيك ديگه خوندم  شايد چون دفعه اولته ميخواي بزني ، ...

ممنون  فردا میشینمو ایندفه به رونم میزنم. ببینم چی میشه.

اون ماه روز ۹ ازم عکس رنگی گرفت، دیگه سونو نکرد بعد از اون. نسخه داد که این ماه از روز ۳ استفاده کنم و ۶ روز بعدش برم واسه سونو که میشه جمعه.

آزمایش ذخیره تخمدان ۶ ماه پیش دادم، ۱۱ بود که گفت یذره کمه، از ۱۳ به بالا خوبه(اینجا مقیاسش با ایران فرق داره).

سلام آنا جون خوبی خواهر نمیدونم منو یادت هست یا نه . مشکلم قدری متفاوت از بقیه س  حالا میخوام ...

عزیزم اسمت برام آشناست اما خوب بعضا چون اسم‌های مشابه زیاده نمیتونم دقیق جزئیات رو یادآوری کنم.... 

عزیز دلم انشالله این بار جواب میگیری.... 

علت سقطات معلوم نشدن؟ 

نه چرا بد باشه اگه دکترت طبق شرایطت تجویز کنه عالیم هست..... 

خدا از دهنت بشنوه آنا جون یه کمی آرومتر شدم آخه من هر بار که انتقال میدم کلی علایم دارم ولی منفی میش ...

عزیزم انشالله که صفحات بعد خبر بتای تپلت رو میخونم.... 

عزیزم من یکبار انتقال منفی داشتم مجدد وارد سیکل شدم نظرتون در مورد پی ار پی چیه؟ چقدر شانس موفقیت ...

باید ببینی دکترت برات صلان میدونه با نه.... 

بچه ها من رفتم دستشویی خون قرمز اومد    چکار کنم ؟

عزیزم نگران نباش انشالله کنترل شده مشکلت.... 

عزیزم من و خیلیای دیگه خونریزی داشتیم اما به خیر گذشت.... 

سونو واژینال بود یا شکمی عزیزمم؟😘💓

شکمی

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان