2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست
انشالله به زودی دلت شاد بشه عزیزم توکل برخدا  جز دعا و تلاش چیز دیگه ای از دست ما بنده ها بر ن ...

ممنونم به همچنین. واسه منم دعا کنین دوستای گلم . چند روز دیگه واسه دومین بار میرم توی سیکل میکرو. اینقده که از سقط نگرانم واسه مثبت شدن نگران نیستم

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی🌷🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم به همچنین. واسه منم دعا کنین دوستای گلم . چند روز دیگه واسه دومین بار میرم توی سیکل میکرو. ای ...

انشالله که مثبت میشه و مثبتت ادامه داره انشالله صدای قلبشو میشنوی و به سلامت بغلش میکنی

اگه قابل باشم برات دعا میکنم🙏

انشالله که مثبت میشه و مثبتت ادامه داره انشالله صدای قلبشو میشنوی و به سلامت بغلش میکنی اگه قابل با ...

ممنون عزیزم .از خدا میخوام دل همه منتظرا شاد شه الهی

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی🌷🌷
انشالله لبت خندون و دلت شاد باشه خانومی امروز بتام افت کرد وسایلامو جمع کردم بعد از سه هفته از خون ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم برات..ولی همینکه این بار مثبت شدی خودش روزنه امید هست و اینکه بعد بتا افت کرده حتما دلیلی داره. حتما بررسی کن ..اون لباس خوشکله هم.نگه دار..انشاءالله همون امام رضا حاجتتو میده و میکنی تن نینیت..اون روز دور نیست عزیزم.🌸

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم خیلی ناراحت شدم برات..ولی همینکه این بار مثبت شدی خودش روزنه امید هست و اینکه بعد بتا افت کرده ...

مرسی خانومی، ممنون از دعای قشنگت

انشالله زایمان راحتی داشته باشی و نی نی جونیو صحیح و سالم بغل کنی، و دلت همیشه شاد باشه

سلام شب بخیر 

محتاج راهنمایی هاتون هستم 

شانس زیادی برای انتقال ندارم تقریبا یه ماه دیکه انتقال دارم چون آندومترم نازکه با دارو نهایت به ۶ میرسه 

تورو خدا هر کی چیزی میدونه که ممکنه آندومترم بالابره بگه 

کاش بیاین بگین ما هم با آندو ۶ انتقال دادیم و مثبت شدیم 

الهی مرا  آن ده که آن به 
بچه ها هرکسی جواب سوالمو میدونه ممنون میشم کمکم کنه🌹 سیر ضرر داره ؟؟؟ من داخل اش دوغی رنده میکنم ا ...

عزیزم سیر طبعش گرمه..منم خیلی دوس دارم بخورم ولی متاسفانه بهش حساسیت دارم وتو حالت عادی هم بخورم بشدت گرمیم میشه و حس خفگی میکنم😒 چ برسه بارداری...حالا اکه کم زدی ب غذات بخور این ی بار رو..چون اش دوغ سرده.ی جوری مصلحش میشه انگار ولی ازاین ب بعد نخور..

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
مامان سبحان بتام ازمایشگاه هم گفت خوب رفت بالا دکتر ندید ولی از ی طرف می گم مشکلی بود دکتر سونو می ...

عزیز دلم نگران نباش ولی حتما روی کاغذ این سوالت رو بنویس بیا جوابش رو به ما هم بگو، خیالت راحت جوجه هات داخل رحم هستن نه جای دیگه

دوستای گلم  درد دهانه رحم طبیعی هست تو باداری   ؟؟ شما هم داشتین ؟؟؟ البته همیشه نیست&n ...

ببین گلم یه دکتر زنان می گفت درد و این چیزا به میزان کم و غیر دائم هیچ مشکلی نداره، بالاخره رحم داره بزرگ میشه و به بقیه اندام ها فشار میاره خود جنین داره کلی تغییر موقعیت میده همه این ها به صورت درد و گرفتگی مختصر یا گاهی لکه بینی خودش رو نشون میده که نگران کننده نیست

بچه ها چند روز بعد از منفی شدن ای وی اف پریود میشیم تا چند روز زمان داره

عزیزم منفی شدی؟ 

متاسفم.... 

انشالله به زودی برات جبران میشه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام آنا جون خوبی خواهر نمیدونم منو یادت هست یا نه .

مشکلم قدری متفاوت از بقیه س 

حالا میخوام یبار دیگه شانسمو امتحان کنم شاید برای آخرین بار چون زمانی ندارم ‌...

متاسفانه دکترم میگه شانست کمه چون آندومترت نازکه 

دوبارم حاملگی داشتم ولی قلب تشکیل نشده ؟.آنوکساپارین قبل انتقال خوبه یا نه ؟

الهی مرا  آن ده که آن به 
سلام به همگی، من ۲۰ خرداد انتقال دادم و دو روزه که خیلی دل درد پریودی و پا درد دارم. البته تو انتقال ...

عزیزم زوده تری بهتره اما اگه دلت آروم نمیگیره برو ولی اگه + نشد بدون ممکنه مثل خیلی از مامانا بتات دیر بالا میره.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com