2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047166 بازدید | 684580 پست
اره یکی از دوستام که قبل من مثبت شده بود هم به من همینو توصیه کرد ولی نمیدونم علت علمیش چیه؟

شما هم قبلش نزدیکی داشتی؟

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

سلام دوستان،

من الان واسه اولین بار گونال اف 400 و لووریس ۱۵۰ تزریق کردم به شکمم. اول گونالو زدم همون موقع حس کردم معدم بهم ریخت.. بعدش تا لووریسو زدم، حالم بد شد، یه لحظه نفهمیدم چی شد، غش کردم!با صورت محکم خوردم زمین! حس کردم بینیم شکست   خون میاد ازش.

کسی میدونه دلیلش چیه؟ باید بشینم موقع تزریق؟آمپولا نباید سرد باشن؟ تند انجام دادم،....؟؟؟

خیلی بدبود،خیلی ترسیدم  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان، من الان واسه اولین بار گونال اف 400 و لووریس ۱۵۰ تزریق کردم به شکمم. اول گونالو زدم هم ...

شاید زیاد تزریق کردی عزیزم، مقدارش را تو دستور دارویی بهتون گفتن؟ 

دوستان براي انتقال چند سيكل رفتين سونو؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام دوستان، من الان واسه اولین بار گونال اف 400 و لووریس ۱۵۰ تزریق کردم به شکمم. اول گونالو زدم هم ...

اره عزيزم بشين تزريق كن قبلش هم معدت خالي نباشه فكر كنم ضعف كردي 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
تو مرکز امروز واسه من نوشتن ۵ هفته و دو روز!! گفتم ۶ هفته تمومه که! گفتن نه سن جنین حساب نمیشه فقط ...

عزيزم من هم اولين انتقالم كه توي رويان رفتم سونوي قلب فقط همون دو هفته رو به تاريخ انتقالم اضافه كرد ولي دومين انتقال كه ديگه رويان نرفتم و رفتم دكتر زنان اونجا برام از تاريخ پريود حساب كردن سن بارداري رو .

اره عزيزم بشين تزريق كن قبلش هم معدت خالي نباشه فكر كنم ضعف كردي 

نمیدونم والله  معدم خالی نبود.همینجور که داشتم میزدم حس میکردم حالم داره بد میشه. 

گونالو زدم،داغ شدم ولی زود اوکی شدم که اینم زدمو پخش زمین شدم. شانس آوردم شوهرم بود، آمپولو رو هوا ازم قاپید واالا معلوم نبود به کجام میرفت.

شاید زیاد تزریق کردی عزیزم، مقدارش را تو دستور دارویی بهتون گفتن؟ 

آره عزیزم مقدارشو دکتر تعیین کرده. به نظر خودم زیاده با توجه به چیزایی که خوندم از بقیه. آخه من کلا اولین باره دارم دارو میگیرم نمیدونم تخمدانم چه واکنشی نشون بده. سونو هم گذاشته واسه جمعه! یه مقدار این روش واسم عجیبو ترسناکه.

نمیدونم والله   معدم خالی نبود.همینجور که داشتم میزدم حس میکردم حالم داره بد میشه.  گونا ...

يكي از بچه ها يادمه اينطوري شده بود تو يه تايپيك ديگه خوندم  شايد چون دفعه اولته ميخواي بزني ، تكيه بده به بالشت بعد آروم بزن بعد يه ربع همونجا دراز بكش انشاالله تخمك با كيفيت زياد داشته باشي 🌺

آره عزیزم مقدارشو دکتر تعیین کرده. به نظر خودم زیاده با توجه به چیزایی که خوندم از بقیه. آخه من کلا ...

چند سيكل رفتي سونو ؟ذخيره تخمدانت خوبه؟

بچه ها شما درد واژن دارین ؟؟

این چه دردیه اخه 😑

انگار اونجا جمع میشه 🤪

به دکترم هم گفتم .شاید دارویی بده برا انقباض گفت طبیعی هست 

رحم داره بزرگ میشه هیکلت کوچیکه برا اینه 

یه جوریه ادم میترسه بچه اش در بیاد 😁

بیشترم قسمت بیرونه نه دهانه رحم 😑

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
من ۱۸ سیکلم 

یعنی روز اول و دوم‌و سوم رفتین سونو ، گفت بعدش ۱۸ سیکل بیا؟ 

منم یادم رفت امروز بپرسم.

حالا پریود شدم نمیدونم با بچم بیام تهران یا تنها.

از اولین سونو یادتونه چقدر بعدش روز انتقال میشه؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
سلام مامانای مهربون من امروز ۶ روزه انتقال دادم آزمایش دادم منفی بود وهیچ گونه علائمی ندارم یتا روزد ...

عزیزم چرا انقدر زود؟؟حتما امید داشته باش خیلی زود از دادی 

خدا جونم شکرت...
عزیزم تبریک میگم انشاءالله  بارداری خوبی داشته باشی😍😍یکم توضیح میدی از کارایی که کردی بارچندم ...

ممنون عزیزم😍کار خاصی نکردم عزیزم فقط سپردم به خدا باور کنید من حتی ۱۰روز اول خونه مامانمینا بودم که تا سرویس بهداشتی ۴ تا پله میخوره حتی دو بار غذایی خوردم که توش سیر بود و همه گفتن ضرر داره😊 فقط باید خدا بخواد همین

بار اولم بود تو مرکز ابن سینا با دکتر محمدزاده,مشکلمم اندومتریوز و لوله های هیدرو بود که با لاپرا هر دو لوله رو از دست دادم

خدا جونم شکرت...