2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047166 بازدید | 684580 پست

تعداد اسپرم ۴۱ میلیون

تحرک اسپرم ۷۸%

مرفولوژی اسپرم 10% 

بچه ها اینا خوبن؟ زده قبل از آماده سازی؟ یعنی چی؟

من بار آخری که برای پانکچر از شوهرم نمونه خواستن تو برگه ایی که تحویل دادن این مشخصات نوشته شده بود می خوام بدونم شوهرم مشکلی داره یا نه؟ 

ایشالله حالا برم یه دکتر دیگه ببینم نظرشون چیه

گلم ان شاء الله نتیجه می گیری ولی برای کنترل کیفیت تخمک به تنهایی نمیشه کاری کرد اما نهایت جنین رو پی جی دی می کنن و از روی اون متوجه میشن یا دی اف آی اسپرم رو محاسبه می کنن، الکی اصلا از روی حس نباید دستور اهدایی میداد آخه، تازه هچینگ و پی آر پی هم راه های دیگه افزایش شانس لانه گزینی هست، اصلا نا امید نشو گلم دلم روشنه برات

برای تقویت تخمک هم یه دوره 3 ماهه تقویت باید بکنی و تمام

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان عزیز، شبتون بخیر.من روز ششم انتقال جنین هستم.روز سوم انتقال خیلی عذر میخوام همراه با ادرار دفع خون داشتم.رفتم دکتر زنان، اون هم سونو و آزمایش ادرار داد و گفت از مثانه ات است.عفونت داری، الان جواب آزمایش رو گرفتم و دکتر گفت عفونت نداری.به شدت تکرر ادرار دارم و ببخشید موقع ادرار دستام میلرزه از سوزش.از دیشب هم زیر دلم به شدت گرفته.کسی میدونه چی شده؟

خوشا راهی که پایانش تو باشی...
جنين شناس بيمارستان بهمن منظورتونه؟ شما بازم همونجا انجام ميدين؟ كدوم دكترا تو بيمارستان بهمن ه ...

از دکترای اصلی بیمارستان عارفی هست و دکتر حیدر اگه بیمارش بهمن انتخاب کنه اونجا میبره  و فک کنم اشرف معینی  هست و دکتر نصر قبلا بهمن میرفت  بازم دکترای دیگه هستن ،تقریبا اکثر پزشکا بهمن پیشنهاد میدن 

ذخیرم 1/3 بود والا بر حسب حدس و گمان گفت اینبار اهدایی بگیر که مثبت بشی. خیلی هم اینبار به دکترم گفت ...

ذخیرت خوبه فقط هم خودت و همسرت ۳ ماه  تحت نظر دکتر مکمل تقویتی استفاده کنید و بعد وارد سیکل شو 

سلام دوستان عزیز، شبتون بخیر.من روز ششم انتقال جنین هستم.روز سوم انتقال خیلی عذر میخوام همراه با ادر ...

با مرکزی که ای وی اف کردی یا مطب دکترت تماس  بگیر احتمالا  آنتی بیوتیک تجویز کنه

من رفتم صداي قلبشو شنيدم 😭😭😭😍😍😍 خدايا عظمت رو شكر خداجوووووووونم 😭😭😭😭

عزیزم تبریککککک

تو رو خدا هر کدوم میرید صدای قلب فرشتتون رو میشنوید بار اول برای ماها که منتظریم دعا کنید که خدا نصیب ما هم کنه😍

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
سلام دوستان عزیز، شبتون بخیر.من روز ششم انتقال جنین هستم.روز سوم انتقال خیلی عذر میخوام همراه با ادر ...

عزیزم منم 6روزبعد انتقال دقیقا اینطوری شدم..و خونریزی باادرار وسوزش و درد وحشتناکی ک تو پهلوهام بود...من ازمایش دادم عفونت ادراری شدید داشتم..ک دکتر 10تاسفکسیم بهم داد ک خوب شدم خداروشکر...علایمت کلا ب عفونت میخوره عجیبه ازمایشت عفونت نداشته؟ازمایشتو تکرار کن

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
چشم عزیزم   انشالللله  روزی همه دخترای منتتظر و خودت عزیزم

پووو دوقلوهات مبارککککک.چقدر دلچسپه تو دو قلو داری من حس قشنگش رو در وجودم درک میکنم😉

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،