2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست
ذخیرم 1/3 بود والا بر حسب حدس و گمان گفت اینبار اهدایی بگیر که مثبت بشی. خیلی هم اینبار به دکترم گفت ...

ذخیره ت که خیلی عالیه، واقعا اهدایی نیاز نداری، خوب تقویت کن گلم جواب می گیری حتما، آنا جون هم ذخیره ش مثل شما بود می بینی دو تا فندق ناز داره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم😘 انشاءالله خبر بتای تپل شما رو به زودی بشنویم❤️

انشاالله با دعاهای شما...ممنون عزیزم

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
سلاااام سلام😍😍😍 ظهر اولین روز تابستون بخیر و‌خوشی باشه❤️ من امروز رفتم از دادم و خدا رو هزار مرت ...

خدایا شکرت، ما هم نفس راحت کشیدیم، واقعا از خوشحالی تک تکتون خوشحال میشم و از ناراحتی هر کروم ناراحت

این دقیقا سوال من هست آخه از کجا تشخیص می دن تخمک ضعیفه؟ معیاری ندارن که واسه ضعیفی تخمک یا اسپرم

آخه جالبه معیار هست ولی تو آزمایشگاه و زیر میکروسکوپ، یا کشت دی ان ای، نه این که حسی بگن شاید ضعیفه 

مبارکت باشه خانومی 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹تابستونو با خبر خوب وانرژی مثبت شروع کردی الهی تا آخرش به سلامتی بگ ...

ممنونم عزیز دلم😘😘😘 انشاءالله همچنین برای شما❤️ الهی به سلامت بغلشون بگیری😍

آخه جالبه معیار هست ولی تو آزمایشگاه و زیر میکروسکوپ، یا کشت دی ان ای، نه این که حسی بگن شاید ضعیفه& ...

زیر میکروسکوپ می دونین معیارش چیه؟

چون کشت دی ان ا که انجام نمی دن

اما زیر میکروسکوپ تخمک رو می بینن

سلام مامانای مهربون من امروز ۶ روزه انتقال دادم آزمایش دادم منفی بود وهیچ گونه علائمی ندارم یتا روزد ...

عزیزم.اخه رو 6 کی ازمایش میده ..چرا خودتونو اینجوری عذاب میدین...اصلا روز 6معلوم نیست هنوز لانه گزینی شده باشه.  چ برسه ب اینکه هورمون بتا ترشح شده باشه اصلا...معلومه ک ب این جواب هیچ اعتباری نیست...صبور باش خواهر من ب وقتش برو ازمایش بده

اگه روز 6 جواب معلوم بود ک دکترا خودشون مبگفتن ازمایش بدین 😐

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام مامانای مهربون من امروز ۶ روزه انتقال دادم آزمایش دادم منفی بود وهیچ گونه علائمی ندارم یتا روزد ...

خیلی زود ازمایش دادی عزیزم روز ۱۵ انتقال باید بدی اخه جوجه ها هنوز لانه گزینی نکردن چطور ازمایش نشون بده 

خدا جونم شکرررت