2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047166 بازدید | 684580 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ذخیرم 1/3 بود والا بر حسب حدس و گمان گفت اینبار اهدایی بگیر که مثبت بشی. خیلی هم اینبار به دکترم گفت ...

واقعا چرا با این ذخیره بهتون گفته اهدایی؟! عجیبه که شما هم قبول کردین

سه ماه اوبوست زینک پلاس کیوتن پلاس بخور و هر روز پیاده روی کن 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
با مرکزی که ای وی اف کردی یا مطب دکترت تماس  بگیر احتمالا  آنتی بیوتیک تجویز کنه

ممنون عزیزم، تماس گرفتم گفتند آنتی بیوتیک، اما دکتر اورولوژی و کشت ادرار گفت عفونت نداری.

خوشا راهی که پایانش تو باشی...

سلام عشقای من مامانای گل 

من فردا انتقال دارم دفعه اولمه میخام انتقال بدم بنظرتون چیکار کنم چی بخورم واینکه انتقال درد داره ممنون میشم از تجریه هاتون برام بگید.

خدایا منو هم لایق مادر شدن بدان آمین🙇
واقعا چرا با این ذخیره بهتون گفته اهدایی؟! عجیبه که شما هم قبول کردین سه ماه اوبوست زینک پلاس کیوتن ...

چون به من گفت تخمکت ضعیفه که نمیگیره یا تخمک اهدایی یا رحم اجاره ایی ولی الان که فکر میکنم این دوتا خیلی با هم فرق دارن 😭 منم دیدم اهدایی بهتر از اجاره ایی هستش قبول کردم.

یه سوال یعنی من این داروها رو مصرف کنم و بعد دوباره خودم پانکچر بشم یا نه با همون اهدایی انتقال بدم؟

ببخشید من خیلی سوال می کنم من برگه ایی که بیمارستان بعد پانکچر بهم دادن مشخصات اسپرم توش نوشته بود که توی چندتا پست قبل گذاشتم. می خواستم بدونم شوهرم مشکلی داره یا نه؟

ممنون عزیزم 

چون به من گفت تخمکت ضعیفه که نمیگیره یا تخمک اهدایی یا رحم اجاره ایی ولی الان که فکر میکنم این دوتا ...

آزمایش شوهرت خیلی خوبه

تو مرکز ناباروری انجام داده؟

چون به من گفت تخمکت ضعیفه که نمیگیره یا تخمک اهدایی یا رحم اجاره ایی ولی الان که فکر میکنم این دوتا ...

عزیزم اگه ازمایش ذخیره تخمدان تو مرکز ناباروری یا ازمایشگاه معتبر دادی با این ذخیره نیاز به اهدایی نداری اصلا نمیفهمم چرا بهت گفته یا تخمک اهدایی یا رحم اجاره ای؟ قضیه همون مکانیک ماشینه!

چند بار خودت پانکچر شدی چه جنینهایی با چه کیفیتی و تعدادی دادی؟ چند بار با تخمک خودت انتقال دادی و منفی شد؟ 

این تقویتیهایی که بهت گفتم مال قبل از تخمک کشیه که کیفیت تخمکات بره بالا

ازمایش شوهرت تو مرکز ناباروری انحام شده؟

اگه اشتباه نکنم اون مشخصات اسپرم مال بعد چروسس تو ازمایشگاهه درسته؟

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

آنا جون یه سوالی دارم، من ۲ سال پیش آزمایش ذخیره تخمدان دادم عددش ۳ بود، الان حس می کنم ذخیره تخمدانم کم شده چون هم حجم خون پریودم کم شده و هم هر ماه حتی با لتروزول و آمپول هاش ام ج بیشتر از یه تخمک آزاد نمی کنم، البته بدون دارو هم همون ۱ تخمک رو آزاد می کنم، انگار داروها رو من اثر نمی گذاره دیگه

حالا تا برم دوباره آزمایش بدم استرس گرفتم، میشه ذخیره تخمدان یه دفه اینقد بیاد پایین که نیاز به تخمک اهدایی باشه؟

خدایا فرزندم رو سالم و صالح و زیبا قرار بده

سلام آناجون امروز شش هفته و شش روزم رفتم سونو جنین بود ولی قلبشو ندیدگفت یکم زوده حالا قراره چهارشنبه ک وقت دکترمه صبح برم سونو بعدازظهرم دکتر،

زودبوده ینی؟

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
بله بخش ناباروری بیمارستان عرفان انجام داد. پس اشکال کار ما چیه که نمیشه واقعا کلافه شدم

مشکل خود منم مث شماس

یعنی دلیلی پیدا نکردن 

من یه بار از دکترم پرسیدم اگه من چندین بار انتقال بدم منفی باشه می خواهین چی کار کنین

به منم گفت تخمک اهدایی 

گفتم چرا

گفت چون ظاهرا رحمت سالمه پس تخمک اهدایی

آخه از کجا معلوم اسپرم مشکل نداره؟

یعنی اینا اینقد می خوان انتقال بدن ذخیره تخمک صفر بشه بعدا بگن اهدایی

منم ذخیرم بالاس 

بالای ۲