2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست
فداتشم عزيزه دلم . ان شالله به زودي دو قلب در وجودت ضربان پيدا ميكنه 🙏🙏😍😍من زودتر از شما انتقال ...

رفتم سونو امروز یکدونس ولی هنوز قلبش مشخص نبود. خدا برات نگهداره عزیزم

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ان شاءالله که نشون میده😍 والا من خودم بعد جواب آزمایشم بی بی زدم... فک کن بتام چهار خزار خورده ای ...

ممنون خانمی،،،انشالله با دعاهای شما حالا فردا میرم آزمایش ببینم چی میشه دیگه پناه برخدا

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
خدا رو شکر عزیزم گوارای وجودت😍😍برای من و همه منتظرا دعا کن این رو قسمتمون بشه

فداي شما😍😍حتما از ته دلم دعا ميكنم خدايا اين لحظه شيرين قسمت همه منتظزا بشه ان شالله 🙏🙏♥️♥️

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
عزیزم.خداروشکر😍😍😍دوران بارداریتو بسلامتی و راحت بگذرونی انشاءالله خب اینم.قابل توجه بقیه مامانا ...

قربونت عزیزم مرسی😘😘😘 

اره واقعا. باید باور کرد که اگه خدا بخواد میشه و همه چیز به خواست و اراده اونه😍😍

مباركت باشه عزيزم ميتونم بپرسم انتقالتون كي بوده يا آخرين پريدتون منم هفته بعد ميخوام برم سونو است 

...

ممنونم عزيزه دلم . 

انتقالم ٢٥ ارديبهشت بوده و آخرين پري هم ٨ ارديبهشت بوده. 

اصلا اصلا استرس نداشته باش من خودمو تو اين دو هفته كشتم از استرس واي كاملا اشتباه كردم و مطمئن باش صداي قلبشو ميشنوي فقط و فقط اميدت به خدا باشه همين و بس♥️♥️🙏🙏

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
مرسی گلم انشالله خبر ببینی ژل رویال چیه چطور مصرف می کردین

ژل رويال غذای ملکه زنبور هاست، من از کندو دار گرفتم حتما هم باید تو یخچال نگه داری بشه و براتون تو یخ بفرستن، طعم ترش مانندی داره و رنگ شیری، من صبحها ناشتا قد یه عدس یا نخود کوچیک زیر زبون خودم و همسرم میذاشتم

مرسی مهربون اصلا حواسم ب نمونه نبود 🤕 اخه چرا فک کردم خودم میتونم تنهایی بچه بیارم همسرم دائما ما ...

گلم کاش تخمک فریز نکنی بهتره، چون جنین فرایند فریز رو بهتر تحمل می کنه تا تخمک، سعی کن حتما حتما همسرتون بیاد هزینه فریز جنین هم کمتر از تخمکه

مبارکه عزیزم خداروشکر به سلامتی بغل کنی💝💝🌺🌺❤️❤️🌸🌸 باحال خوبت برا ما هم دعا کن🥰🥰😊😊🙏🙏

ممنونم عزیزم😘😘😘 انشاءالله قسمت شما و‌همه منتظرا به زودی❤️🙏

نگفت اندازشو گفت کیسه اب از واژن دیده میشه دوتا امپول فمولید داد زدم یهفتهدمطلق استراحت باید کنم بعد ...

عزیزم ان شاالله این دوران پر استرس رو به سلامت سپری کنی، ولی حتما بهمون خبر بده از خودت، ان شاء الله به حق فاطمه زهرا خدا بچه هات رو برات نگه داره

پرستار كه بعد از انتقال اومد مرخص كنه گفت از فرنگي استفاده كنيد يعني بقيه از فرنگي استفاده نميكنن؟ ...

نه اصلا نیاز نیست، فرنگی برای ماه های آخر بارداری هست که به زانو فشار نیاد، از چند تا دکتر زنان پرسیدم من اذیت میشم گفتا اصلا لازم نیست سبک زندگیتو عوض کنی، اگر با فرنگی راحت نیستی استفاده نکن، فقط گاهی برو که برای ماه های آخر عادت کرده باشی و سختت نشه

من كه نرفتم سونوي نصر، منو فرستاد سونوي سعادت،   سارا سونوي نصر رفته بود چيزي نشون نداده ...

سعادت هم خیلی خوبه، گلم منظورم این نیست که سونو گلد استاندارده، منظورم اینه اگه چند تا علائم با هم مشاهده نشده استرس آندومتریوز نگیرین گلم

سلام عزیزم،منم مثل شما آندومتریوز دارم ،یعنی هم کیست و هم چسبندگی،شما مشکلتون در چه حده؟اولین باره ر ...

آره اولین باره رفتم، فقط یه کیست تو تخمدان چپم داره که حدود 2 سانته، ولی معمولا بالای 8 سانت رو دکترم گفت عمل می کنن و با توجه به شرایط کلی بهم گفت فعلا عمل نکنم بهتره، توکل به خدا

ممنون عزیزم، پس اگه به تخمدان دست بزنن، ذخیره ممکنه کم بشه؟ اخه من دوستانی رو میشناسم که لولشون عفون ...

من لوله ام عفونت داره دكتر گفت اول فيريز كن بعد لاپارا چون ذخيره ات كم مى شه!