2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست
واای که ففول منم بیچاره کرده. هرجا رو میخوای درمان کنی یه طرف دیگه قاطی میکنه. تهوع و یبوست که دیگه ...

اخ اخ من گفتم از اولش اصلا بخاطر یبوست اذیت نشدما چرا وسط راه اینجوری شدم.پس تقصیر ففول لعنتیه😂 مجبوریم با میوه و اینا یه کاریش کنیم.من کیوی و سیب اینا میخورم،خرما هم خوب جواب میده،همون آب ولرم صبح هم عالیه

کلا آب خوردن زیاد خوبه

من به دکترم گفتم گفت سعی کن با انجیر یا گلابی یا همین درمانهای خونگی حلش کنی.در مرحله ی اخر اگه دیدی خیلی اذیتی برات دارو مینویسم

که الان چش نکنم خودمو یه مدته خوب شدم🤣🤣🤣

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت برم، من یکشنبه هفته بعد به امید خدا آز میدم😍😍😊😊🌸🌸

همیشه اسمتو که میبینم کلی حس خوب میاد سراغم☺

نیلاسمان جون ان شاءالله جشن مادریت رو هفته بعد میگیریم😍😚😙

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
یعنی فردا ۴روز از موعدم که میگذره،،،برم ار نشون میده؟؟بنظرت عزیزم اصلا تست بعداز چند ساعت اعتباری دا ...

ان شاءالله که نشون میده😍

والا من خودم بعد جواب آزمایشم بی بی زدم... فک کن بتام چهار خزار خورده ای بود اما کمرنگ بود😑 کم کم پررنگ شد😍

ان شاءالله از توام جواب میده😊

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
سلام عزيزم ، من شما رو يادم مياد خانمي ، ان شا الله كه اين بار حتما نتيجه ميگيري ، من شماره دكتر طرا ...

ممنون عزیزم .بله تقریبا با هم بودیم .منم اولاش بودم که معجزه برای شما اتفاق افتاد طبیعی باردار شدید البته اگه اشتباه نکرده باشم .منم اگه این اتفاق برام پیش نیومده بود ده روز دیگه زایمانم بود 😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢

انشاالله که این مدت باقی مونده رو هم به سلامتی طی کنید و زایمان راحتی داشته باشی گلم .سالم بغلش کنی .

منم دعا کن حتمان حتمان .❤❤❤

نصر دکتر خوبیه قطعا ولی اهدایی رو خیلی زود پیشنهاد میده و بیشتر زوم هست روی سن تا بررسی شرایط بیمار. ...

ممنون عزیز دلم امیدوارم که بارداری خوبی داشته باشی و به سلامتی و دلخوشی نی نی رو بغل کنی

زی زی جون عزیزم خیلی بهت تبریک میگم خدا رو شکر ک نتیجه گرفتی.انشالله قسمت همه منتظرا بشه

ممنون نیوا جون خدا نی نی تو برات حفظ کنه به سلامتی بیاد بغلت عزیزم😍😍

خدا جونم شکرت...
عه جدی؟مرسی که گفتی خیلی خیالم راحت شد.فکرکنم بخاطر بزرگ شدن شیکممونه.البته انچنان بزرگم نشده ولی دی ...

اره عزیزم شیکم دماغ دست پا همه جا گنده میشه😍😍 والا ب چشم بقیه گنده شدم و ب چشم خودم نه😄😄 

الان ب مرحله ای رسیدم ک از تو بزرگ میشه بچه میزنه در دیوار بغلو خراب میکنه 😀😀 آقا مواظب بواسیر باشین😀😁😣

یع عدد گردالو😀

خدایا همه خواهرای گلمو گردالو کن😍😍😍😍😍😍😍😍😍

مبارکههههههه مامان سمانه عزیزم کی انتقال دادی شما؟ 

فداتشم عزيزه دلم . ان شالله به زودي دو قلب در وجودت ضربان پيدا ميكنه 🙏🙏😍😍من زودتر از شما انتقال دادم من ٢٥ ارديبهشت انتقال دادم 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
پس من حساس شدم الکی😐 درمورد ففول من نمیدونستم یبوستم بخاطر این لعنتیه😑منم اوضاعم خوب نبود یه چند ...

آره بابا بخور همه چی نوش جونت😍

ففول خر است😁 دکتر بمن گفت با روغن زیتون ماساژ رکتال بده بهتر میشی.

آره دیگه خواهر هر دفعه ی سونو یا آز مینویسه میره تا ماه بعد واسه نشون دادن جوابا... البته ماهای اخر ویزیت هر دوهفته یبار میشه😍😍😍

اقا یه چیزی بگم نخندین... من اون محلول کلوگز خیلی حال داد بهم😁😁😁😄😁 یعنی اگه یه پارچ میشد میخوردم.. مزه شربت ابلیمو میداد 😂😊😋

یبار ناشتا میگیرن.. یبار یساعت بعد خوردن محلول.. 

البته واسه بعضی ها تا دو ساعت و سه ساعتم ادامه داره‌

ولی از من دو مرحله ای بود.

جوابمم دکتر گفت خوبه‌ یه دستگاهم خریدم .. گاهی تو خونه چک میکنم.

ممنون عزیزم .بله تقریبا با هم بودیم .منم اولاش بودم که معجزه برای شما اتفاق افتاد طبیعی باردار شدید ...

الهی بگردممم.منم شمارو یادمه.چقد خوشحال‌بودم که باردار شدین و چقد الان از خوندن پیامتون دلم گرفت...امیدوارم به زودی خدا براتون جبران کنه و اینبار به سلامتی نی نیاتونو بغل کنین😘❤

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام دوستان من خدا رو شکر خونریریم قطع شد و امروز رفتم‌پیش دکترم گفت باید سونو شی  ...سونو کرد ...

ای خددددددددا شکررررت😍

ان شاءالله هر دوتا وروجکت سلامت باشن عزیزم😘

دیگه نبینم بیای حرفای استرسی بزنی😉😉

الهی بگردممم.منم شمارو یادمه.چقد خوشحال‌بودم که باردار شدین و چقد الان از خوندن پیامتون دلم گرفت...ا ...

من و شما انتقال اولم باهم بودیم خداروشکر مال شما گرفت والان تو وجودتِ  مال من از دست رفت 

آره بابا بخور همه چی نوش جونت😍 ففول خر است😁 دکتر بمن گفت با روغن زیتون ماساژ رکتال بده بهتر ...

ای جونم.حتما پارتی داشتی برات محلول خوشمزشو اوردن😂😂 خداکنه برای منم دومرحله ای باشه.اخه شنیدم بعضیا تا سه چهار بار هی باید ازمایش بدن😑عزیزم کلا شیرینی مصنوعی مثل کیک،بستنی،شیرینی خامه ای اینا نمیخوردی؟

من بعضی وقتا میخوردم خیلی کم.خداکنه قند منم خوب باشه.منم دستگاهشو دارم تو خونه ولی هنوز تست نگرفتم...فردا اگه یادم بود بگیرم