2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست
نه عزیزم استراحت مطلق اصلا اصلا خوب نیست، ضرر هم داره کلا ربطی نداره، فقط یه سوال روز عمل باید همسرت ...

مرسی مهربون

اصلا حواسم ب نمونه نبود 🤕 اخه چرا فک کردم خودم میتونم تنهایی بچه بیارم

همسرم دائما ماموریته

کاش فریز تخمک رو قبول میکردن

همش یادم‌میره با دکترم صحبت کنم برای فریز

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی مهربون اصلا حواسم ب نمونه نبود 🤕 اخه چرا فک کردم خودم میتونم تنهایی بچه بیارم همسرم دائما ما ...

خب همسرت وقتی آزاده بره اونجا و نمونه بده تا براش فریز کنن اسپرماش رو

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
عزیزم دعا میکنم بلا ازت دور باشه و تا انتهای بارداریت بسلامتی بری😘🌻 الان نمیشه سرکلاژ کرد؟ دوقلو ...

اره دوقلو چرا دکتر گفت یهفته مطلق استراحت کن بچه بره بالا بتونیم سرکلاژ کنیم ممنون حتما دعا کنید

خدا برایم کافی است
سلام عزیزم، چه قدر باز شده؟ و این که ایزوپرین داده بهتون؟ منم شنیدم استراحت مطلق کامل باید باشین و د ...

نگفت اندازشو گفت کیسه اب از واژن دیده میشه دوتا امپول فمولید داد زدم یهفتهدمطلق استراحت باید کنم بعددبرموسرکلاژ

خدا برایم کافی است

سلام به همه امروز باید از دکتر آل یاسین کلینیک امید وقت میگرفتم همش اشغال بود دوبارم برداشت قطع کرد. چی کنم مسیرمم دوره یعنی حضوری برم ميذاره بین مریض ویزیت بشم.😟😟😟

خدایا همه امیدم تویی... نا امیدم نکن...
آخی  منم از فرنگی نفرت دارم، مگه دکترتون گفته بود فرنگی استفاده کن؟؟

پرستار كه بعد از انتقال اومد مرخص كنه گفت از فرنگي استفاده كنيد

يعني بقيه از فرنگي استفاده نميكنن؟

من خيلي مشكل دارم باهاش براي شماره٢😉

عزیز دلم بهترین خبر امروز رو دادی بهم و حالم و خوب کردی، مبارکت باشه خیلی واسه منم دعا کن

ممنون عزیزم حتما ان شاءالله شما هم فردا خوش خبر بیای و مارو خوشحال کنی💕

خدا جونم شکرت...
ای خداااااااااااا شکررررررررررت 🌻🍃🙂🌼☘🤗🍀🐰🐥🍃🍁🍂 برین کنار که مرجان قر تو کمرش فررررررراوووو ...

قربونت برم مرجان جووونم مرسی عزیزم😘😘دعا کن این شادی پایدار باشه برام💕💕

خدا جونم شکرت...