2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست
خانوما سوال❓❓❓ سرم ivig كه قبل از انتقال زدم ماه هاي بعد هم بايد تكرار بشه به همون مقدار؟؟ و اينكه ...

عزیزم من ک نداشتم.. ولی فک کنم تکرار میشه.

من مطب طرازی میرفتم با خودشم ادامه دادم.

توام همون ابن سینا یه دکتر خوب انتخاب کن ادامه بده. یا میتونی مطب بری.❤

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
ممنونم خانمی.نمیتونم بگم درکتون میکنم چون مسلما شرایطمون فرق داره اما در مجموع هممون یه روزی به در ب ...

برات خیلی خیلی خوشحالم و خدا رو هزار مرتبه شکر .

انشاالله که سالم بغلش کنی گل من ...

ممنون از حرفای قشنگت عزیزم ❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم زی زی جون ک امروز خبر مادرشدنش رو داد قبل انتقال لکه بینی داشت.. البته عملم کرده بود.. @zizi ...

مرجان جون ایشون تو سیکل انتقال اگه اشتباه نکنم لکه بینی داره من ببخشید بعد از نزدیکی لکه بینی و خونریزی داشتم که از ی ماه قبل از شروع سیکل دکترم نزدیکی رو برام ممنوع کرد

خدا جونم شکرت...
همیشه اسمتو که میبینم کلی حس خوب میاد سراغم☺ نیلاسمان جون ان شاءالله جشن مادریت رو هفته بعد میگیریم ...

ممنون مرجان جونم خدا اون‌ لوبیای کوچولوت رو‌ حفظ کنه و به سلامتی بپره تو بغلت💖💖🌺🌺❤️❤️

قربونت بشم، منم هرموقع پیامای تو رو میخونم کلی انرژی و حس خوب میگیرم😍😍🥰🥰🌸🌸

ای جونم.حتما پارتی داشتی برات محلول خوشمزشو اوردن😂😂 خداکنه برای منم دومرحله ای باشه.اخه شنیدم بعضی ...

انقد رفتم اونجا آزمایش سهام دار باید بشم😁😁😁😁

ان شاءالله که خوبه آزمایشت...💋

من کلا از همون قدیما شیرینی خور نبودم زیاد...

ولی ن اینکه اصلا نخورم..‌تو بارداریم خوردم اما گاه گداری💚

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
من رفتم صداي قلبشو شنيدم 😭😭😭😍😍😍 خدايا عظمت رو شكر خداجوووووووونم 😭😭😭😭

خدا رو شکر عزیزم گوارای وجودت😍😍برای من و همه منتظرا دعا کن این رو قسمتمون بشه

خدا جونم شکرت...
بچه ها من فقط تا فردا دارو دارم پس فردا دوباره آزمایش دارم چیکار کنم به نظرتون برم بدون نسخه بخرم؟می ...

برو خدارو شکر کن تل وصل نمیشه وگرنه میومدم اونجا درست حسابی ... مامان بد😑😑😑😑😑😑😑

منم داروهام تموم بود همسرم برد دکتر نسخه کرد. توام بفرست نسخه کنه بگیر تا ان شاءالله ویزیت سونو واسه ساک و قلب💓

انقد رفتم اونجا آزمایش سهام دار باید بشم😁😁😁😁 ان شاءالله که خوبه آزمایشت...💋 من کلا از همون قد ...

ممنون فداتشم

دقیقا عین من.منم قبل بارداری اصلا شیرینی دوست نداشتم،حتی اوایل بارداری عاشق ترشی و شوری بودم ولی الانا دلم شیرینی میخواد گاهی،اما جرات نمیکنم زیاد بخورم😁

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
برو خدارو شکر کن تل وصل نمیشه وگرنه میومدم اونجا درست حسابی ... مامان بد😑😑😑😑😑😑😑 منم داروهام ...

تا قبل از امروز کلا بیخیال بودم امروز تازه این فکرای مزاحم اومده سراغم باید دوباره برم تو فاز بیخیالی

یعنی فردا همسرمو بفرستم تهران؟؟یا همینجا برم ی دکتر برام بنویسه؟

خدا جونم شکرت...

زنگ زدم دکتر طرازی وقت داد برای آخرای مرداد ..

دوستان اگه کسی زودتر وقت داشت و نخواست بره حتمان حتمان جاشو به من بده ..ممنون میشم 💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚

بچه ها من فقط تا فردا دارو دارم پس فردا دوباره آزمایش دارم چیکار کنم به نظرتون برم بدون نسخه بخرم؟می ...

عه...این.چه حرفیه مامان.خانوووم😐بتا ب اون خوشکلی...چطو دلت میاد این حرفو میزنی..دارو بخر عزیزم.  فعلا فعلنا باید بره از جیب اقای همسر😜

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
تا قبل از امروز کلا بیخیال بودم امروز تازه این فکرای مزاحم اومده سراغم باید دوباره برم تو فاز بیخیال ...

همونجا هم میتونی بفرستی.. لیست داروهاتو بنویس رو برگه بده ببره‌ تا نسخه کنه.

شیطونو لعنت کن مامان☘

من رفتم صداي قلبشو شنيدم 😭😭😭😍😍😍 خدايا عظمت رو شكر خداجوووووووونم 😭😭😭😭

مباركت باشه عزيزم

ميتونم بپرسم انتقالتون كي بوده يا آخرين پريدتون

منم هفته بعد ميخوام برم سونو استرس گرفتم