2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047166 بازدید | 684580 پست
ممنونم عزیزم چرا پس نمیری سونو ؟؟الان یه هفتس قلب  فندقت میزنه    

والا من الان از انتقالم ۳هفته میگبره دکتر گفته ۵هفته از انتقال و ۷هفته از پریودت بگذره بیا

فکر کنم میخاد یهو سونو شکمی کنه

شما هفته چند از انتقال رفتین دیدین عزیزم؟😊💙

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
والا من الان از انتقالم ۳هفته میگبره دکتر گفته ۵هفته از انتقال و ۷هفته از پریودت بگذره بیا فکر کنم ...

۶ ۲خرداد یکشنبه هفته قبل ۱۷۵۰۰

یک تیر شنبه امروز ۲۰۵۰۰

هفته هفت 

هر کاری کردم پست قبل ریپلای نشد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا من الان از انتقالم ۳هفته میگبره دکتر گفته ۵هفته از انتقال و ۷هفته از پریودت بگذره بیا فکر کنم ...

عزیزم اصلا ریسک نکنی زود بری.بنظر من بهترین زمان برا انجام اولین سونو هفته 7 ب بعده ک احتمالا همون موقه قلبم میبینن.زودتر بری خدایی نکرده ممکنه قلبش تشکیل نشده باشه بعد استرس میگیری

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
مرسی نفسی جون با نی نی برام دعا کنین پس فردا هم رشد بتام خوب باشه💞

عزیزم بهت تبریک میگم 😍

گلم بتای منم ۶۰۰بود خودت رو الکی نگران نکن جشن ننه شدنت رو بگیر🌹

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
سلام دوستان من خدا رو شکر خونریریم قطع شد و امروز رفتم‌پیش دکترم گفت باید سونو شی  ...سونو کرد ...

خداروهزار مرتبه شکر عزیزم بسیار خوشحالم شدم برات😍🌹

گلم تخمک بد یا خوب بودنش با شاید مشخص نمیشه، زیر میکروسکوپ مشخص میشه، چرا اهدایی گفته ذخیره و FSH و ...

ذخیرم 1/3 بود والا بر حسب حدس و گمان گفت اینبار اهدایی بگیر که مثبت بشی. خیلی هم اینبار به دکترم گفتم اگه یک درصد هم احتمال منفی دارم انتقال ندین چون تحمل یه منفی دیگه ندارم ولی گفت همه چیز  خوبه انتقالت هم مثبته. 

بچه ها شماهام فشار دهانه ر ح م داشتید انگار کش میاد  ؟؟ خیلی حس بدیه 😣 

پهلوهام گاهی تیر میکشن از بست به پهلو خوابیدم😬لگنم کلا شاریده از درد 

خانوما سوال❓❓❓

سرم ivig كه قبل از انتقال زدم ماه هاي بعد هم بايد تكرار بشه به همون مقدار؟؟

و اينكه شما بعد از مثبت شدن با همون دكتر خودتون ادامه ميدين بارداري رو؟

ابن سينا به من گفت دكترت عوض ميشه

عین مکانیکای ماشین که هربار میگن یک جای ماشین ایراد داره اونقدر قطعه عوض میکنن تا بالاخره بشه ولی با ...

عزیزم یادمه شما پیش نصر هم رفته بودین که گفته بود اهدایی بگیرین ولی خوب خدا رو شکر که با تخمک خودتون باردار شدین. به نظرتون نصر دکتر خوبیه؟ چون من در هر صورت که اهدایی گرفتم اگر خوبه برم پیشش یه مشاوره و سونو. چه دکتری رو پیشنهاد میدین؟ از روی پستهای قبلیتون متوجه شدم که خیلی دقیق هستین برای همین نظرتون برام مهمه

سلام دوستان من خدا رو شکر خونریریم قطع شد و امروز رفتم‌پیش دکترم گفت باید سونو شی  ...سونو کرد ...

هوف خدارو هزار مرتبه شکررررر.دیدی فندقات حالشون خوبه؟

حالا با خیال راحت استراحت کن و ارامش بده به وروجکااات.دیگه نشنوم حرفای منفی بزنیا😤

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
ترلا جان حتما از نظر طب سنتي هم پيگيري كن احتمالا سردي رحم داري دكتر عارفي چه روزايي مطب هست؟ چه ...

عزیزم یکشنبه ها و چهارشنبه ها مطب هستن

سه شنبه ها هم هستن ولی دکتر جایگزینشون هستن دکتر ایرانمنش

شروع میشه عزیزم نگران نباش😂دیر رو زود داره سوخت و سوز نداره

من رفتم صداي قلبشو شنيدم 😭😭😭😍😍😍

خدايا عظمت رو شكر خداجوووووووونم 😭😭😭😭

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
عزیزم شما توی سونو نشستی داری فکرای منفی میکنی🤔🤔🤔🤔🤔انا جان لطفا ماهی تابه😁😁😂😂😄😄😄😄

😂😂😂😂

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦