2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست
شما موقعي كه سونو ساك و قلب رفتيد حالت تهوع هم داشتيد؟🙈

عزیزم من کلا حالت تهوعم خیلی خیلی کم بود. یعنی در حد اوق زدن.وقت سونوی اول ک هیچی... خداروشکر کن حاملگی کم ویار داری😍😘😄

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
الهی بگردممم.منم شمارو یادمه.چقد خوشحال‌بودم که باردار شدین و چقد الان از خوندن پیامتون دلم گرفت...ا ...

عزیزم ممنونم .فداات ...

انشاالله شما هم این دوران رو بسلامتی و با آرامش طی کنی و نی نیت رو سالم بغل کنی عزیزم ..

برای منم خیلی خیلی دعا کن ..خیلی درمانده ام .انگار خدا منو فراموش کرده هر دری میزنم بسته اس 😢😢😢

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من و شما انتقال اولم باهم بودیم خداروشکر مال شما گرفت والان تو وجودتِ  مال من از دست رفت

گندمک عزیزم دقیقا یادمه اون روزا رو.خیلی ناراحت شدم اما خداروشکر که بازم به مرحله ی انتقال رسیدی و پرولاکتینت تنظیم شد،شاید همین پرولاکتین توی سری قبلی برات مشکل ساز شده بود.الان به امید خدا انتقال میدی‌ و با مثبت شدن همه ی گذشته جبران میشه عزیزدلم.دعا میکنم دلت شاد شه عزیزدل.فکرکنم برای شما بتا پایین اومد و سقط شد درسته؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
گندمک عزیزم دقیقا یادمه اون روزا رو.خیلی ناراحت شدم اما خداروشکر که بازم به مرحله ی انتقال رسیدی و پ ...

بله بتام اومد پایین خیلی نگرانم همه اش به خودم انرژی میدم ولی اون سری تجربه بدی داشتم بیش از شش بار آزمایش خون دادم و بتام اومد پایین .

پرستار كه بعد از انتقال اومد مرخص كنه گفت از فرنگي استفاده كنيد يعني بقيه از فرنگي استفاده نميكنن؟ ...

عزیزم منم اوایل مشکل داشتم... اما الان با ایرانی مشکل دارم😀 ولی خب خیلی ها هم بودن تا اخر از ایرانی استفاده کردن.

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
من رفتم صداي قلبشو شنيدم 😭😭😭😍😍😍 خدايا عظمت رو شكر خداجوووووووونم 😭😭😭😭

خداجون‌شکرت به سلامتی، مبارکت باشه، امروز چه روز خوبی بود انشالله تا هفته بعد همین طور خبرای خوب خوب در راه باشه😄😄🌸🌸🥰🥰❤️❤️🌺🌺

عزیزم ممنونم .فداات ... انشاالله شما هم این دوران رو بسلامتی و با آرامش طی کنی و نی نیت رو سالم بغل ...

ممنونم خانمی.نمیتونم بگم درکتون میکنم چون مسلما شرایطمون فرق داره اما در مجموع هممون یه روزی به در بسته خوردیم و با خودمون گفتیم یعنی روزی میرسه ماهم مامان شیم و بچه ی خودمونو بغل بگیریم...؟!

من هنوز که هنوزه میگم نکنه یه خوابه.بخدا حس عجیبیه.امیدوارم خدا یه جوری دلتو با یه سوپرایز شاد کنه که‌تموم غمهای گذشته رو بشوره ببره

حتما دعا میکنم برای دلت عزیزم...ان شاالله تموم منتظرا به آرزوی قلبیشون برسن.گلم خدا ما رو فراموش نکرده خدا داره روح ما رو صیقل میده و صبوریمونو امتحان میکنه برای روزهای آینده❤

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
بچه ها ترخدا جواب منم بدین کسی بوده قبل از انتقال جنین روز 11 پری لکه بینی داشته باشه. و انتقالشم ان ...

عزیزم زی زی جون ک امروز خبر مادرشدنش رو داد قبل انتقال لکه بینی داشت.. البته عملم کرده بود..

@zizi27   عزیزم تونستی دوستمون رو راهنمایی کن😍

بله بتام اومد پایین خیلی نگرانم همه اش به خودم انرژی میدم ولی اون سری تجربه بدی داشتم بیش از شش بار ...

یادمه عزیزدلم.میدونم مثبت شدن و بعدش اینجوری وسط راه بلاتکلیف شدن قطعا خیلی سخته عزیزدلم،اما سعی کن دیگه به گذشته فکرنکنی به این فکرکن که این بار نی نیتو صحیح و سالم بغل میگیری

خیلیا بارداری اولشون ناموفق بوده اما بعدش مامان شدن و به سلامتی گذروندن دوران بارداریشونو...پس به امیدخدا بهترینها برات اتفاق می افته خانمی❤

😔😔😔😔 امروز دوباره بتا دادم کم رفته بالا فردا سونو می شم  اما به احتمال زیاد تمومه دیگه ...

توکل کن بخدا... خیره میشه ان شاءالله💚💙

یادمه عزیزدلم.میدونم مثبت شدن و بعدش اینجوری وسط راه بلاتکلیف شدن قطعا خیلی سخته عزیزدلم،اما سعی کن ...

ممنونم از دعا و انرژی شما عزیزان خدا دستم و بگیره کمکم کنه ❤❤❤❤❤

مرجان جون واقعا ببين يه هتروزيگوت پاي وان و ام تي اف آر چه قد مهمه كه يه بار باهث منفي شدن بتاي مثبت ...

چی بگم عزیزم... نمیدونم این مقاومت دکترا از کجا میاد.. خوبه ک هزینش رو هم خودمون میدیم.

نه عزیزم قبل انتقال قطع کردم.

ان شاءالله توام ایندفعه حاجت روا شی💓💚

ولی حتما با دکتر مشورت کن بخاطر مصرف داروها.

بچه ها شماهام فشار دهانه ر ح م داشتید انگار کش میاد  ؟؟ خیلی حس بدیه 😣  پهلوهام گاه ...

بله بله داشتیم و داریم😁 عزیزم الان نوبت پادشاهی اون جوجه اس😍 شما فقط اطاعت امر کن و لب ب شکوه باز نکن😄😄😄😀😁