2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047212 بازدید | 684581 پست
آره عزیزم طبیعیه. من هنوزم دارم گاهی❤

عه جدی؟مرسی که گفتی خیلی خیالم راحت شد.فکرکنم بخاطر بزرگ شدن شیکممونه.البته انچنان بزرگم نشده ولی دیگه باید بزرگ شه😂 مرجان جون الان قلمبه خوشگل شدی؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
نترس آزاد نمیشن، دیگه اونها رو قطع کرده تا فولی هات رشد کنن

دست درد نکنه جوابمو دادی 

چمیدونم زنگ زدم از ماما پرسیدم 

همین حرفای شما رو زد 

گف به خاطر داروهاس و سیکل تحت کنترل ماست 

ولی چمیدونم 

بازم میترسم یکی آزاد بشه 

آخه خدایی یه دونه ام یه دونست 

دیگه توکل بر خدا 

هر چی شد 

زیاد راه نمیرم و تکون نمیخورم دسشویی هم با استرس میرم تا سرجاشون بمونن آزاد نشن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب خب خب بالاخره تیر ماه هم رسید.اول یه کل بلند بکشید آخه فردا تولدمه 🎂🍰🎂🍰🎂🍰 بعدش هم دعا کنین ...

تولدت مبارک عزیزمممم.ان شاالله که سالیان سال در کنار وروجکات حال دلت خوش باشه و زندگی به کامتون باشه.امیدوارم امروز که رفتی سونو همه چی عالی باشه و بعدش منتظر خبر خوشگل مامان شدنت باشیم ❤

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
مرسی شمام همینطور. به نظر من بزرگترین مشکل اینه که چند نفرو با هم ویزیت میکنه. حتی خیلی وقتا تند تند ...

دقیقا همینطوره منم می خوام دکترمو عوض کنم. ایشالله که به زودی زود به نتیجه مثبت برسیم 

سلاااام سلام😍😍😍 ظهر اولین روز تابستون بخیر و‌خوشی باشه❤️ من امروز رفتم از دادم و خدا رو هزار مرت ...

مبارکه عزیزم😍انشاالله صحیح وسلامت بغلش بگیری

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
من ۲۰ خرداد انتقال داشتم می‌دونم زود رفتم دکتر برام ۴ تیر زده ۳ روز زودتر رفتم ولی بتام زیر ۲ بود آخ ...

عزیزم ان شاءالله خیلی زود با معجزه خدا سورپرایز شی🌻

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
عزیزم من الان داخل 18 هفته ام و این تیر کشیدنا از دیروز شرو شده منم اول ترسیدم ولی وقتی میبینم ممتد ...

خوب شد پرسیدم وگرنه داشتم استرس میگرفتم بخاطرش...خب پس خداروشکر طبیعیه.اره قربونشون برم وروجکامون دارن بزرگ میشن😍❤

عزیزم چپ و راست نداره که کلا تیر کشیدن نشونه خوبیه😍😍😍 کی آزمایشته ان شاءالله؟

به امید خدا وبادعاهای شما انشالله بمونن برام...پنجشنبه عزیزم

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
والا من که دکترم چیزی نگفت که با مولتی دوغ و ماست نخور. من چون فمبیون میخورم با ناهار ماست اینام میخ ...

پس من حساس شدم الکی😐

درمورد ففول من نمیدونستم یبوستم بخاطر این لعنتیه😑منم اوضاعم خوب نبود یه چند روزیه بهتر شدم...اره ببین دکترت چی میگه...راستی مثلا شماها جز سونوها و ازمایشاتون دیگه با دکترتون ویزیت نمیشین؟یعنی من کاری با دکتر ندارم تا یه ماه دیگه؟😂

وای راستی ازمایش قند چطور بود؟خیلی بدمزه بود؟😣چندبار ازمایش میگیرن با فاصله ی ساعت؟

@مریم،_مادر...     سلام دوستای عزیزم لطف خدا شامل حال منم شد و با بتای ۶۰۰مثبت شدم😍😍😍 ...

ای خداااااااااااا شکررررررررررت 🌻🍃🙂🌼☘🤗🍀🐰🐥🍃🍁🍂

برین کنار که مرجان قر تو کمرش فررررررراووووووووونه💛💜💟💖💗💙💚💓💔💫👄💋❤💃🙌🙋✌

خواهر گلم،عزیزم،مبارکت باشه😚😚😚😚

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀

[QUOTE=94541744]گلم شرایط همسرتون که برای آی یو آی خیلی عالی بوده، تو آی یو آی موفولوژی رو چون بدون رنگ آمیزی و فیکس ...[/QUOTE

واي جدي ميگي؟!! خيلي ممنونم محبت بزرگي در حقم كردي، نميدونستم تو اي يو اي نميتونن مورفو رو درست بشمارن سه چهار روزي بود غرق دلهره و غم بودم احساس ميكردم يهويي مورفوي همسرم انقد افت كرده خيلي مشوش شده بودم حيف شد كاش زودتر ميدونستم اونهمه گريه زاري نميكردم انقد گريه كردم كه فك ميكنم اي يو اي بيچاره از بين رفت، زينب الهي كه به دست قدرت الهي به زودي چشم بر هم زدني متوجه وجود فرزند گلت توي وجود نازنينت بشي،،، به زودترين زمان ممكن خدا انتظارتو پايان بده، الهي آمين

...
سلام به همه دوستان ترلا جان منم یه بار پیش دکتر عارفی میکرو کردم. در موردم خیلی سهل انگاری کرد، واس ...

من یبار رفتم پیشش ویزیت خیلی بیتوجه و از خود راضیه اصلا خوشم نیومد ازش. چند تا سوال ازش کردم تریپ عاقل اندر سفیه نگام میکرد فقط 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
ای خواهر😁 من تازه با لباس تو خونگی چه گشاد چه جذب معلومه☺ بیرون میرم اگه مانتوم گشاد باشه که هیییی ...

😙😙😙😙

تعارفو خوب اومدی 😁😁😁وااااالا

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹