2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047209 بازدید | 684581 پست
مبارکت باشه خدا حفظشون کنه به سلامتی بغلشون کنی🌸🌸💖💖🌺 برا ما منتظرا هم خیلی دعا کن😘😘🙏🙏

ممنون گلم 

به نیتتون ایه الکرسی میخونم انشاالله دامنتون  سبزبشه  ❤❤❤

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😢😢😢 خیلی ناراحت شدم برات.... انشاله بحق پهلوی شکسته زهرا دامنت سبز بشه زودی..... واقعا سخته سخ ...

فداااات عزیزم ...انشاالله همه منتظرا به زودی زود جواب بگیرن و نی نیشون رو سالم بغل کنن ...ما هم همینطور ..خدا حاجت دل شما رو هم به زودی بده عزیزم 

سلاااام سلام😍😍😍 ظهر اولین روز تابستون بخیر و‌خوشی باشه❤️ من امروز رفتم از دادم و خدا رو هزار مرت ...

😍😍😍😍🤗😍😍😍😍

خوش اومدن نینی هات😉

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
نه فدات شم ...خیلی اعصابم خورده دعا کنید برام درد ندارم اصلا ها فقط خون میاد 

خانومی سونو مجدد باید بری یا خونریزیت قطع شد؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
ای جونم ای جووووووووووونم❤😚 مبارکت باشه این دوتا فرشته نازنین🐣🐥🐰🐤 حسابی مراقب خودت باش مامان ...

❤🤩❤

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
بچه ها سمت راستم بعضی اوقات تیر میکشه..امکان داره باردار باشم؟یا نه فقط سمت چپ نشونه بارداریه؟کشاله ...

عزیزم چپ و راست نداره که کلا تیر کشیدن نشونه خوبیه😍😍😍

کی آزمایشته ان شاءالله؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
قربون اون جوجه کوچولو🌻🌼 بله بله از استرس ها نگم ک زیااااادن... اما اینم بگم تیم‌ما قوی تره🙂☺ شک ...

خدا نکنه خودت و‌جوجه ات سلامت باشید همیشه انشاءالله😘😘😘😘

اره حتما همینطوره😉 استرس داره ولی شیرینه. من دیشب تا صبح تقریبا نخوابیدم هی بیدار میشدم و دوباره کلی طول می کشید خوابم ببره اما همش خدارو شکر می کردم به خاطر وضعیتم چون می دونستم به خاطر وجود نی نی هست😍

ای خواهر😁 من تازه با لباس تو خونگی چه گشاد چه جذب معلومه☺ بیرون میرم اگه مانتوم گشاد باشه که هیییی ...

دعا میکنم بقول شیرازی ها  ک   م  گنده بشی حسابی😉.....

اما خدایی بعد از زاییدن مراقب باش شکم گنده نمونی مثل خواهر من که پسرش 13 سالشه اما بیرون که میره فکر میکنن حاملس صندلی و اب و دون تعارفش میکنن😂😂😂😂😂

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
سلام بچه ها. یه سوال. من آلرژی دارم آبریزش بینی و اینا... بعد یه جا خوندم کسایی که آلرژی دارن مشکل ...

عزیزم من تو پاییز همینطوریم. مخصوشا شهرستان ک میرم.. انقد آب از چشو چالو دماغم میاد😁 هر کی ندونه فک میکنه یه دل سیر کتک خوردم و نشستم به گریه😁😂😂

ولی آزمایشات ایمنی رو ک دادم مشکلی نبود.