2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047209 بازدید | 684581 پست
@تارا_777     @masi_007     @arameshemon     @عروسک4   ...

من دوتا قلب خوشگل الهی شکر ❤❤

انشاالله نصیب همه بشه 

بحق حضرت زهرا 🤲

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
دفه چنذمتون بود؟ 

دفعه۴ بود عزیزم

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گلم هیسترو قطعا از عکس دقیق تره و اگر گفتن چیزی نیست یعنی نیست ولی آندومتریوز  یعنی بافت رحم که ...

ممنون از راهنمایبت عزیزم..تا حالا لاپرا نشدم آندومتریوزم از دوستان اینجا شنیدم. علائمی که تو سایتها نوشتن رو ندارم. سونو داپلر نشدم معاینه دقیق نمیدونم منظورت چیه دکتر رزا قی منو معاینه و سونو کرده بود چیزی نگفت. یه انتقال منفی داشتم نمیدونم لازمه لاپرا یا نه

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
خانومای عزیز که نتیجه مثبت گرفتین و راصی بودین  بگید کجا رفتید. من دوبار میکرو ناموفق داشتم.روی ...

عزيزم من همه انتقال و پانكچرم ابن سينا بود

البته اول پيش اقصي ميرفتم كه نا اميدم كرد

ابن سينا جديدا كه هر بيماري رو با يه دكتر مشخص فيكس ميكنن خيلي خوب شده دكتراي خوبي هم دارن

عاقاااا من رفتم تو 5ماه و هنوز این شیکم گنده نشد که منو له بده..من شیکم قلمبه دوس دارم خب😄...براتو ...

کِی گنده شد؟ ببخشید نتونستم.تصحیح کنم🙈

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

سلام ،،،،بچها یه سوال هر کی میدونه جواب بده،،،،،من بعداز سقطم یه بار پریود شدم،،،الانم ۳روز از موعد پریودیم گذشته  دیروز بی بی چک زدم اول یه خط افتاد بعدپنج دقیقه دیگه رفتم همون یه خط بود،،،رفتم بیرون بعداز چند ساعت که برگشتم دیدم یه خط دیگه افتاده یعنی یکی خیلی پررنگ یکی یکم روشنتر،،،،بنظروتون کاذب نیست البته بعداز اخرین سونوی که بعدازسقط داشتم یه فولیکول۲۴داشتم که دکترم گفت خیلی خوبه من ازش پرسیدم گفتم کیست نمیشه گفت نه،،،فقط متفورمین داد بهم گفتروزی دوتا بخور،،،چکار کنم فردا برم آز یانه؟؟؟

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
سلام بچه ها. یه سوال. من آلرژی دارم آبریزش بینی و اینا... بعد یه جا خوندم کسایی که آلرژی دارن مشکل ...

من که الرژی دارم اما مشکل ایمنی نداشتم تمام آزها خوب بوده..البته خدا بهتر میدونه😉

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
ممنون از راهنمایبت عزیزم..تا حالا لاپرا نشدم آندومتریوزم از دوستان اینجا شنیدم. علائمی که تو سایتها ...

نه گلم اصلا لاپرا نیازی نداری

من پیش پادمهر رفتم معاینه کرد گفت ندول داری، رفتم سونو دکتر ناصری اونم چسبندگی رو تایید کرد

منظورم از معاینه اینه که دکتر با دستکش از طریق حفره واژن لگن رو بررسی می کنه

سلام ،،،،بچها یه سوال هر کی میدونه جواب بده،،،،،من بعداز سقطم یه بار پریود شدم،،،الانم ۳روز از موعد ...

انشاله مامانی

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
سلام ،،،،بچها یه سوال هر کی میدونه جواب بده،،،،،من بعداز سقطم یه بار پریود شدم،،،الانم ۳روز از موعد ...

وااای شمیم جون حتما برو آز بده عزیزم...از خدا میخام بعد اون غم.وغصه ها معجزش تو دلت لونه کرده باشه🙏😍

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
@تارا_777     @masi_007     @arameshemon     @عروسک4   ...

خدا نکنه خاله

خیلی دعا کن برامون دکتر به من گفته ۴شنبه دیگه برم😢😢

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
نه گلم اصلا لاپرا نیازی نداری من پیش پادمهر رفتم معاینه کرد گفت ندول داری، رفتم سونو دکتر ناصری اون ...

ممنون ک با حوصله جواب میدی گلم . ان شالله فردا با بتات هم خوشحالمون میکنی هم امیدوار . 

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد