2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

@خاکستری    

@نفسی835    

@زین    

@niva    

شما و جوجه هاتونم ان شاءالله سلامت باشین❤🐣

آقا چرا از شما تند تند رد میشه... 😁😁😁 قبول نیست😂

@yasbanooo    من و تو اسلوموشن طور میریم😀

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بهترم عزیزم ، عصر می رم ایشالا .

گلم بتای اولی و دومیت چند بود؟

لکه بینی اوردی دکتر چیزی نداد بهت؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀

@الهام67   عزیزم ان شاءالله که خیلی زود بیای و با خبر معجزه خدا خوشحالمون کنی خواهرم❤🍃

@zizi27        

@زینبی_بابا    

خانوما از صبه منتظر بتا خوشگلتونم❤🐣

آمین بلند برای مادرانگیتون👐😘

@تورک_آنا    

عززززیزم کجایی؟ دقیقا کجایی؟؟😁

دلمون برات تنگ شده خانوم🍃🍀

ان شاءالله خودت و خونواده گلت در پناه حق باشین❤

@anahidd      

@samaneh_m      

@سانازي      

@shabnamy      

@کیان_کیانا      

عزیزای دل شماهم ان شاءالله در خوش ترین حالت ممکنتون باشین با جوجه های قشنگتون❤🐣🍃🍀☘

@zizi27         @زینبی_بابا     خانوما از صبه منتظ ...

ممنوم عزیزم، دارم از استرس می میرم، فردا صبح میرم آزمایشگاه، هر بار درد پری میاد سراغم و طولانی میشه کلی ناامید میشم، ولی باز میگم توکل به خدا

یه سوال دیگه .ببخشید منم جز کسایی هستم که خیلی سوال میپرسم.خخخخ حلال کنید بچه ها ماساژ دادن با روغن ...

گلم اگه لوله ها هیدرو شده باشن تو عکس معلوم میشه ولی اگر مثل من آندومتریوز خفیف باشه نه نشون نمیده چون عکس رنگی فقط قراره یه دید کلی از رحم و خصوصا مسیر لوله ها بده

سلام دوستان من هفته نوزدهمم دهانه رحمم باز شده صب رفتم دکتر گفت احتمال موندن جنین کمه ولی برو یهفته ...

سلام عزیزم، چه قدر باز شده؟ و این که ایزوپرین داده بهتون؟ منم شنیدم استراحت مطلق کامل باید باشین و دیدم بعضی دوستان بهتر شدن، واین که لازم نبود بیمارستان بستری بشین؟ 

گلم اگه لوله ها هیدرو شده باشن تو عکس معلوم میشه ولی اگر مثل من آندومتریوز خفیف باشه نه نشون نمیده چ ...

عزیزم عکس رنگی من میگه ته رحمم یه چیزی هست ک نوشته یا پولیپه یا فیبروم. لوله ها باز بودن. مسیر رحم خطی و نازک بود بار اول ماده پر نکرد رهممو و دوباره ماده رو با فشار زیاد ریخت اما خوب خالی شدن...

بعد هیستروسکوپی تشخیصی کردم گفتن هیچی نیس و همه چیو نرمال دونستن. اینم بگم عکس رنگیم افتاد تو تعطیلات عید و منم شمال بودم همه دکترای خوبم رفته بودن و نبودن. یه جا تو ساری پیدا کردم و انجام دادم عکسم خود دکتر نگرفت منشی گرفت و دکتر رو اصلا ندیدم من . اما گفتن تفسیرشو دکتر انجام داد

حالا سوالم اینه آندومترویوز تو هیسترو نشون داده میشه؟ ایا هیسترو دقیقتر  از عکسه؟

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
ممنوم عزیزم، دارم از استرس می میرم، فردا صبح میرم آزمایشگاه، هر بار درد پری میاد سراغم و طولانی میشه ...

عزیزم ناامید نباش ..من خودم شدیدا درد پری داشتم ک فک میکردم هرلحظه پری تشریفش میاره...ولی خداروشکر بارداربودم...انشاءالله تووهم فردا خوش خبری برامون مهربووون🌸💕

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
آره عزیزم ممنون به یادم بودی😍😍التماس دعا دارم از همه دوستان🙏🙏

عزیزم.منتظر خبر خوبتیم😍🌸

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
نه خب وقت تلف كردن نبوده چون در اون صورت متوجه نميشدي بايد بري لاپارا، سارا ذهنم خرابه، راهنماييم كن ...

گلم شرایط همسرتون که برای آی یو آی خیلی عالی بوده، تو آی یو آی موفولوژی رو چون بدون رنگ آمیزی و فیکس کردن اسپرم گزارش میدن خیلی خیلی خیلی کمتر از میزان واقعی درمیاد، اگر بخوان رنگ آمیزی و فیکس کنن که نمونه از بین میره، من شرایط کامل شما رو نمی دونم ولی خیلی خیلی افراد بودن بعد از کلی میکرو و دوندگی تو بیمارستان آرش حتی با آی یو آی باردار شدن

در مورد ترشحات تخمک گذاری هم باید بگم نهایتا 40 ساعت بعد از تزریق آمپول آزاد سازی آزاد میشن اصلا نگران نباش، اون ترشحات هم مال واژن و سرویکس هست و محتویات اسپرم روز قبل نیست، من خودم دو بار آی یو آی کردم اون موقع که شرایطمون بهتر بود و الان ناراحتم چرا اون موقع الکی استرس دادم به خودم تازه مورفولوژی همسرم رو زده بود 0 تحرک رو برای شما عالی زده 

درسته آی یو آی 20 درصد احتمالش هست ولی عوارضش خیلی کمتره و اگر باردار بشی انگار طبیعی باردار شدی و این خیلی خوبه توکل به خدا

از خدا می خوام که مامان شده باشی، بعد آی یو آی پری دوم منعی نداره کسی سیکل پانکچر شروع کنه چون داروهای زیادی نداشته کلا ولی از خدا می خوام کار شما به اونجا نرسه