2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
اگه بخاطر رشد دختر نازم باشه که تحمل میکنم خاله جونش😍😘 ان شاالله به زودی فندق کوچولوت بیاد تو دلت ...

عزیزم من الان داخل 18 هفته ام و این تیر کشیدنا از دیروز شرو شده منم اول ترسیدم ولی وقتی میبینم ممتد نیس و گهگاهی میاد مطمئنم ک بخاطر بزرگ شدن رحم یا ورجه وورجه های نی نیه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدی یعنی مولتی‌ویتامینو اشکال نداره قبل و بعدش لبنیات بخورم؟من یه ماهه ناهارم کوفتم شده😀😂اخه دوست ...

والا من که دکترم چیزی نگفت که با مولتی دوغ و ماست نخور. من چون فمبیون میخورم با ناهار ماست اینام میخورم.

اره تا اخر داریم. ولی من اصلا با ففول رابطه ای خوبی ندارم😐😐😐 منی ک سابقه یبوست نداشتم دچار شدم. میخوام بگم یروز در میون بخورم.

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
سلام بچه ها خوبین؟ کسی میدونه آزمایش سل فری شرایط خاصی داره یا نه؟ مثلا من که آمپول آنوکساپارین میزن ...

عزیزم هیچ منعی نداره.. من همه این داروهارو دارم آزمایشمم دادم ❤

ان شاءالله سند سلامتی جوجمون هر چه زودتر رو بشه🍃🍀🐣❤

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
مامانم میگه تا ظاهرت نشون نداده نگو بهشون مثلا تا ماه پنج ولی بنظرم باعث ناراحتیشون بشه

من قصد داشتم بعد سونوی ان تی بگم....

اما همسر جان مهلت نداد 😁😁

مامان من باز میگفت بگو ناراحت میشن. مطمعن باش همون دعای سلامتی که واسه زایمانت میکنن خوبه. بلاخره اونم مادره و برای پسرش خوشحاله🍃

شوهرم زنگ زده میگه ۶ تیر میام تا ۱۵ تیر یعنی برای زایمانم نیست😭😭😭 چرا متوجه نیست بهش احتیاج ...

ای جونم عزیزم❤  خدایی بهت حق میدم خیلی سخته...

ولی حتما راضیش کن.. بگو بابا خان نباشی دنیا نمیارمشا🙈🙈

من از دیروز تا امروز عصر درد کشیدم و ظاهرا سقط شد ، فردا برم سونو ببینم کامل پاس شده یا نه . خدا کن ...

عزیزم حالت بهتره؟

رفتی سونو؟؟

خانومای عزیز که نتیجه مثبت گرفتین و راصی بودین  بگید کجا رفتید. من دوبار میکرو ناموفق داشتم.روی ...

عزیزم من مطب دکتر طرازی میرم. دوستان این سینا هم هستن. پستت رو ببینن جواب میدن🍃

بچه ها الان هفته ی ۲۱ هستم.بعضی وقتا زیر شکمم یهویی تیر میکشه سمت چپ و وقتی راه میرم هم اذیتم میکنه ...

آره عزیزم طبیعیه. من هنوزم دارم گاهی❤

ممنون عزیزان ❤❤❤ الان داشتم پیاممو میخوندم بعد دیدم اون‌جمله ی تو پرانتز چقد بچگانه است 😑😑😑انگار ...

عزیزم تولدت مبارک❤🐣

آرزو میکنم تو سال جدید تولدت به تموم خواسته هات برسی. در اولویتم فرزند سالم و صالح❤🍃☘🍀

نگين جون هيچ شرايط خاصي نداره اين آزمايش هر ساعتي از شبانه روز هم ميتونه انجام بشه . تيكرت هم مبارك ...

مرسی عزیزم امروز صبح رفتم آزمایشمو دادم دیگه توکل به خدا...

آره بالاخره تیکر گذاشتم ممنون☺

الحمدالله❤

@تارا_777    

@masi_007    

@arameshemon    

@عروسک4    

@طلایع‍ 

سلام مامانای گل🍃❤

من چند وقته زیاد نیومدم سایت.. دستو پاشکسته پیامارو خوندم... 

خب بگین ببینم رفتین سونو؟قلب خوشگله رو دیدین❤

چندتا جوجه دارین؟؟🐣🐣🐣🐣

الهی الهی الهی که تا آخر بارداری راحتی داشته باشین. خاله قلبون جوجه های همتون🍃🍀❤😚