2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047166 بازدید | 684580 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم وقتی گفتن روز ۲۲ ازمایش بده حتما دلیلی داشته.نه اگه مامان هم شده باشه ممکنه الان هیچی نشون نده ...

اره زیر ۲ بوده 

ولی لک بینیش خدارو شکر قطع شده 

عجله کرد 

خوشحال میشم از پیج کیک و شیرینی های خونگیم حمایت کنین https://instagram.com/vanil.20?igshid=1ig9puyxup16y
اره زیر ۲ بوده  ولی لک بینیش خدارو شکر قطع شده  عجله کرد

ان شاالله که مثبته عزیزم😘 بگو عجله نکن از الان باید صبوری رو تمرین کنی،مامان که شدی باید صبورتر باشی😁

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
ان شاالله که مثبته عزیزم😘 بگو عجله نکن از الان باید صبوری رو تمرین کنی،مامان که شدی باید صبورتر باش ...

پس احتمالش هست که مثبت بشه ؟

خوشحال میشم از پیج کیک و شیرینی های خونگیم حمایت کنین https://instagram.com/vanil.20?igshid=1ig9puyxup16y
ان شاالله که مثبته عزیزم😘 بگو عجله نکن از الان باید صبوری رو تمرین کنی،مامان که شدی باید صبورتر باش ...

میگم یه سوال 

بعد انتقال چند روز بعد ممکنه لانه گزینی اتفاق بیو۴ته؟

و اینکه بتا بعد از لانه گزینی میره بالا؟

پس احتمالش هست که مثبت بشه ؟

احتمالش که هست عزیزم چرا نباشه؟کافیه خدا بخواد.بگو استرس نداشته باش.ان شاالله که مامان شده.بعضی وقتا دیر لانه گزینی اتفاق می افته و مسلما بتا هم دیر میره بالا

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
بله عزیزم دو تا ساک با دو تا جنین ک فعلا یکیش قلبش تشکیل شده 

الههههی تبریک میگم عزیزم.

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
احتمالش که هست عزیزم چرا نباشه؟کافیه خدا بخواد.بگو استرس نداشته باش.ان شاالله که مامان شده.بعضی وقتا ...

مرسی عزیزم که اینقدر مهربون بودی جوابمو دادی 

یکم امیدوار شد 

میشه سوال بالا هم که پرسیدم جواب بدی ؟

عزیزمممم...ان شاء الله به زودی میای خبر بارداریتو میدی بهمون..💙💖

ان شالله عزیزم من و بقیه مادرای چشم انتظار

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
میگم یه سوال  بعد انتقال چند روز بعد ممکنه لانه گزینی اتفاق بیو۴ته؟ و اینکه بتا بعد از لان ...

عزیزم من نمیدونم دقیقا کی لانه گزینی اتفاق می افته اما اکثرا میگن روزای ۹ تا ۱۲ اینا لک دیدن و همون نشونه ی لانه گزینی بوده.البته قطعا بستگی به اینکه جنین چندروزه باشه هم داره...ولی نمیشه کلی گفت.شاید اصلا همین لکی که دیده لک لانه گزینیه...برای اکثر دوستان اینطوری شده و خیلیاشون فکرکردن دارن پریود میشن اما نشونه ی مامان شدنشون بوده...البته خیلیا هم بدون لک مامان شدن.نمیدونم چندروز بعد لانه گزینی بتا میره بالا ولی حتما نیاز بوده تا ۲۲ روز منتظر بمونه که دکترش گفته عزیزم.بگو صبور باشه ان شاالله که نتیجه بگیره

نه بهتره كه يبار جلوتر بريم اگه براي تشكيل قلب قرصي چيزي لازمه بدند من هم تو مرحله پانكچر و هم تو م ...

اهان مگه قرصی هست برای قلب عزیزم؟❤❤❤❤

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
خوشحالم اینو میگی، تو رویان دیدم، اینجا هم دیدم از دوستان ولی خاطرم نیست، فقط بدون اصلا رو خودت بی خ ...

خیلی ممنون دوست عزیز تاخداچی بخواد

خانومای عزیز من یه مشکل دیگه ام دارم که این ماه گرفتارش شدم درواقع ازچهاردهمین روزقاعدگیم دچارلکه بینی شدم گاهیم خونه الان هشت روزه اینطوری شدم گاهیم دردپریودی دارم دکترنقاب سونوکرد گفت کیست نداری گفت بایدهیستروبشی ببینم مشکلت چیه کسی اینجا یه همچین مشکلی داشته پاپ اسمیرم ازم گرفت اصلا نمیدونم چیکارکنم دارم دیوونه میشم خواهش میکنم اگه کسی جواب سوالای منوداره بگه ممنون

🍃🍃🍃🍃صلوات برای سلامتی تودلیم 🤲اللّه علی محمدوآل