2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
مدلای مختلف داره عزیزم اینو شوهرم گرفته اما تو اینترنت خواستی سرچ کن هر کدوم فک می کنی راحت تره بگیر ...

مرسی فداتشم.منم به شوهرم میسپارم بگیره چون اون حساس تر از خودمه توی این موارد😘

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
خوب چرا ریسک سندروم برا آزمایش غربالگری اول نزده و برا دوم زده ؟؟ برا شما هم پایین جدا زده بودش یا ه ...

نه برای منم پایین جدا زده بود.توی جدول همه‌چی عالی بود.ببین گلم برای منم ازمایش اولم عالی بود.اصلا وقتی دکترم‌ دید گفت ریسکها برات رد شده...بعد که گفتم چرا تو این ازمایش اینطوره گفت ببین دقت دستگاها پایینه اما ما چون دکتریم موظفیم به بیمارمون بگییم پیگیری کنه.چون این ازمایشا فقط ۸۰٪ جواب درستو میدن که ما اگه چیزی توی این ازمایشا ببینیم میفرستیم سلفری یا امنیو که فردا پس فردا خدای نکرده برای شما مشکلی پیش نیاد و با خیال راحت بارداری رو بگذرونین.من اون شب خیلی ناراحت شدم از حرفاش ولی بعدش فکرکردم دیدم درست میگه.در اصل وقتی دقت این ازمایشا انقد پایینه بهترین کار اینه که دکترا نفرستن،ولی خب وقتی رفتی هم باید همه ی احتمالات و خطاها رو در نظر بگیری...استرس نداشته باش لطفا که برای خودت و نی نیت بدترینه...ولی برو پیش دکترت ببین نظرش چیه.من که میگم نی نیت صحیح و سالمه.چون خودم کشیدم این روزا رو

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حرفتون برای من خیلی امیدوارکننده است شمامیدونید پیش کدوم دکتررفتن نتیجه گرفتن من واقعا توانتخاب دکتر ...

خوشحالم اینو میگی، تو رویان دیدم، اینجا هم دیدم از دوستان ولی خاطرم نیست، فقط بدون اصلا رو خودت بی خودی و به خاطر استرس یا منفی شدن الکی عیب نذار

عزيزم مطمئن باش كه مثبت ميشي به لطف خدا منم هيچ علائمي نداشتم فقط دو روز آخر يكم درد پريود ولي الا ...

خدا کنه الان هم یه ذره درد پری گاهی میاد و میره، من جای شما بودم حتما اول به مرکز یا دکترم زنگ میزدم و می پرسیدم چون شاید به جای قطع آسپرين بگه پروژسترون رو اضافه کنی یا بگه استراحتت رو بیشتر کنی 

خدا کنه الان هم یه ذره درد پری گاهی میاد و میره، من جای شما بودم حتما اول به مرکز یا دکترم زنگ میزدم ...

عزیزم انشاالله مثبت بشی 

من هر وقت پستات رو میبینم که جواب همه رو میدی از نگرانی درشون میاری از ته دلم دعا میکنم 

بحق حضرت زینب  خدا کمکت کنه و دلت شاد بشه ❤

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
عزیزم مرسی از توضیحاتت به پهلو میخوابم اکثرا.فقط گااهی خیلی کم برای استراحت به کمر میخوابم.ولی منظور ...

نه مشکلی نیست گلم ولی خوب خودت هم ببین چه جور راحت تری، از این بالش های بارداری هم دیدم بعضی آشناها خریدن خیلی تعریف میدادن، از این ال شکل ها

مدلای مختلف داره عزیزم اینو شوهرم گرفته اما تو اینترنت خواستی سرچ کن هر کدوم فک می کنی راحت تره بگیر ...

ممنون.عزیزم لطف کردی🌸

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
نه مشکلی نیست گلم ولی خوب خودت هم ببین چه جور راحت تری، از این بالش های بارداری هم دیدم بعضی آشناها ...

اره پیگیرم میخوام بگیرم حتما عزیزم.مرسی مامان خانم😘😘

همین که آینوش جان عکسشو فرستاد؟

لكه بيني داشتين آسپرين رو قطع كردين؟

اره اسپرین رو همون اول قطع کردن بعد دیدن فابده نداره انوکسا  قطع کردن..و بعد ی مدت دوباره اسپرینم ادامه دادم 

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
مرسی فداتشم.منم به شوهرم میسپارم بگیره چون اون حساس تر از خودمه توی این موارد😘

قربونت بشم عزیزم😘

الهی سایه همه شوهرا بالاسر خانوماشون باشه 🙏🙏🙏

هرچه دلم خواست نه آن می شود❤هرچه خدا خواست همان می شود❤
عزیزم انشاالله مثبت بشی  من هر وقت پستات رو میبینم که جواب همه رو میدی از نگرانی درشون میاری ا ...

ممنوم گلم، آخه عمیقا اعتقاد دارم به این جا، و دعاهای بچه ها، ان شاء الله مثبت بشم باز هم زمان دارم بیام در حد توانم به سوالا جواب بدم