2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون عزیزم، فقط یه سوال داشتم به من گفتن روز 9 یا 10 پریود بیا برا سونو، اگه خورد به پنج شنبه و جمع ...

به من گفت روز دوازده پریود بیا من ماموریت بودم چهاردهم اومدم گفت اشکال نداره ،بازم ازشون بپرس.

مرکزم بهم نگفت برای گرفتن داروها یخ ببر چون به داروخونه گفتن خودتون داروهارو تو یخ بذارین بدین دس م ...

منم رفتم داروخونه یخ برام نذاشت چیزی هم نگفتن.اما چون خودم تو تاپیک خونده بودم که داروها یخچالی هستن ازشون پرسیدم که مگه اینا یخچالی نیستن.گفت عه آره زود برین سوپری بغلی چند تا بطری آب معدنی یخ زده بخرین.اگه خودم نگفته بودم اصلا حواسشون نبود 

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
به من گفت روز دوازده پریود بیا من ماموریت بودم چهاردهم اومدم گفت اشکال نداره ،بازم ازشون بپرس.

آهااا، ممنون عزیزم، سونو قبلیم روز 12 تا 14 بود، پس باید ازشون بپرسم، دست گلت درد نکنه🙏

عزیزم علامت خوبیه ب فال نیک بگیر.تو بارداری این تیر کشیدنا پیش میاد.پیشاپیش میگم مبارکت باشه

جدا من فکر کردم که علامت بدیه میخواستم زنگ بزنم بیمارستان سوال کنم. وای خیالم راحت شد خدا نی نی تو برات نگه داره. شما هم این علامت رو داشتین؟

شوهر و که ولش کن بابا اونا درک مارو ندارن من که دیگه بعد اون دعوای حسابی زدم به بی خیالی😁😁 امروز۵ ...

سلام عزیزم  منم ۵ هفته و ۶ روز هستم امروز رفتم سونو گفت دوتا سا ک هر دو جنین دارن و فعلا یدونش قلبش تشکیل شده گفت ده روز دیگه بیا سونو 

خدا جونم شکرررت  
مرکزم بهم نگفت برای گرفتن داروها یخ ببر چون به داروخونه گفتن خودتون داروهارو تو یخ بذارین بدین دس م ...

منم رفتم داروخونه یخ برام نذاشت چیزی هم نگفتن.اما چون خودم تو تاپیک خونده بودم که داروها یخچالی هستن ازشون پرسیدم که مگه اینا یخچالی نیستن.گفت عه آره زود برین سوپری بغلی چند تا بطری آب معدنی یخ زده بخرین.اگه خودم نگفته بودم اصلا حواسشون نبود 

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
عزیزم از خودت تجویز نکن، اگر دکترت گفت برو رحم اجاره ایی با شرایط شما هم بودن که هیسترو کردن و با بی ...

حرفتون برای من خیلی امیدوارکننده است شمامیدونید پیش کدوم دکتررفتن نتیجه گرفتن من واقعا توانتخاب دکتر موندم من بعد4سال دوباره میخاستم اقدام کنم ولی نمیدونم کدوم دکتر برای من خوبه

🍃🍃🍃🍃صلوات برای سلامتی تودلیم 🤲اللّه علی محمدوآل 
سلام سلام سلام بچه های کرجی🎷📯🎷📯📣📢🔊🔉🔈 سرم آی وی آی جی ر کجا تزریق کردین وچقدر هزینه ...

سلام عزيزم

من اورژانس بيمارستان امام علي تزريق كردم

درمانگاه رفتم نزد اورژانس بيمارستان خصوصي هم گفت بايد دكتر خودمون تجويز كرده باشه تا بزنيم

البته اورژانس بيمارستان امام علي هم دكتر اولي اورژانس گفت نميزنم چون بار اولته ولي پرستارش يواشي بهمون گفت بريد شيفت عوض شد بيايد دكتر شيفت بعد انجام ميده

من ساعت ده شب رفتم

هزينه تزريق هم ١٥ تومن شد

نه والا من که از بی علائمی دارم میمیرم، دیشب فقط فکر کنم یه لک زردقهوه ایی قد سر سوزن دیدم که اونم ق ...

عزيزم مطمئن باش كه مثبت ميشي به لطف خدا

منم هيچ علائمي نداشتم فقط دو روز آخر يكم درد پريود

ولي الان كه تاريخاي پريودمه هي دردا بيشتر شدن

به اندازه دو سه قطره هم از ديروز تا امروز لكه قهوه اي كمرنگ ديدم

نميدونم اسپرينو قطع كنم يا نه

سلام عزیزم  منم ۵ هفته و ۶ روز هستم امروز رفتم سونو گفت دوتا سا ک هر دو جنین دارن و فعلا یدونش ...

هورا مباركههههههه

علائم چي داري همين حالا ماماني؟

چندم ماه انتقال دادي و چند روزه بودن؟

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم