2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047243 بازدید | 684582 پست
این همون پرولاپس میترال هست که تقریبا اغلب خانم ها درگیرش هستن، منم دارم این حالتو ولی فقط تو فشار ع ...

واقعا ممنونتم خانمی،چشم

ان شاالله خبر مامان شدنتو بشنوم به زودی❤😘

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم برای اقدام قبل باد کش رفتم انداختم بماند اون خانم زیر شکممو یه تیکه شو سوزوند الانم جاش افتاده ...

آخه چجوری انجام داده بسوزه،شاید بلد نبوده ،من دو روز قبل رفتم فیزیوتراپی رجم ،دکتر فیزیو گفت بادکش معمولی داری اول روغن سیادونه بزن و بعد بادکش بزار ۱۵ دقیقه بمونه روزی یبار ،

پروکسید وومن میگن تاًثیش بیشتر روی رحم هستش

سلام دوستان 

خداروشکر دکتر سونو کرد صدا قلب شنید و تو 7هفته بودم قسمت همه منتظرا ان شا الله

بهم گفت اسپرین بخور باز من گفتم لک دیدم قطع کردم گفت بخور لک دیدی قطع کن چون غلطت خونت خیلی بالا انوکسا هم ک می زنم

س هفته دیگه سونو شکمی دارم ان شا الله ک گفت رشدش خوب باشه ب امید خدا میرم غربالگری مرحله اول 

ققط ساعت انوکسا نپرسیدم من 10شب  حالا یکم این ور اون ور می زنم خوبه ساعتش؟روزی ی دونه نوشته بود برام 

سلام خوشحالم به جمع شما پیوستم من امروز  روز دهم انتقالمه چند روزطرف چپ بدنم همش درد میکنه و میگیره(پهلو،کمر،زیر شکمم) خیلی نگرانم کسی میتونی راهمنماییم کنه بار دوم که انتقال دادم

خانومی دوست مهربونم صبح که از خواب بیدار شدم لک قهوه ای دیدم روز ۲۰ انتقالم اخرین بتام ۳ روز پیش ۳۰۰ ...

آره حتما برو بیمارستان ولی آرامش خودت رو حفظ کن فقط بگو دقیق هر دو تا لوله رحمی رو بررسی کنن، دقت کنه دکترت حتما

ان شاالله داخل رحمی بوده

ما رو از خودت بی خبر نذار

سلام شب بخیر  محتاج راهنمایی هاتون هستم  شانس زیادی برای انتقال ندارم تقریبا یه ماه دیکه ...

سلام خانمی، ببین گلم ورزش هوازی مثل پیاده روی تند معجزه می کنه، مصرف آب زیاد و تقسیم دوزهای استرادیول خیلی کمک کننده س، خودم تو ماه رمضون چون روزه بودم نمی تونستم تو چند نوبت در روز پخش کنم استرادیولمو ولی از وقتی دکترم دوز دارو رو بیشتر کرد و گفت دیگه روزه نگیر و آسپیرین شروع کرد با همون داروی ایرانی سریع ضخامتم رفت بالا

بچه ها می گن گوجه فرنگی و لوبیا سبز هم خوبه ولی من دوست نداشتم خیلی امتحان نکردم با همون پیاده روی و مصرف زیاد مایعات و تقسیم 4 تا قرصم تو هر 6 ساعت نتیجه گرفتم

برای شما کاش بگی استرادیول خارجی تجویز کنه شاید به بدنت بسازه، ضمنا سیاه دانه و زعفران و غذاهای خیلی گرم و خشک هم مصرف نکن

سلام آنا جون خوبی خواهر نمیدونم منو یادت هست یا نه . مشکلم قدری متفاوت از بقیه س  حالا میخوام ...

راستی یه نکته دیگه سیاه دانه خوراکیش برای ضخامت خوب نیست ولی روغنش رو بمالی خوبه چون خون رسانی به رحم رو زیاد می کنه

خدا از دهنت بشنوه آنا جون یه کمی آرومتر شدم آخه من هر بار که انتقال میدم کلی علایم دارم ولی منفی میش ...

یعنی میام بهت آرامش میدم خودم بدترم، دیشب کلی گریه کردم از این بلاتکلیفی، حالا این به کنار از نزدیک شدن به زمان آزمایش هم ترس دارم، بی بی هم نمیذارم

عزیزم من یکبار انتقال منفی داشتم مجدد وارد سیکل شدم نظرتون در مورد پی ار پی چیه؟ چقدر شانس موفقیت ...

پی آرپی عالیه، عقلانی هم هست حتما انجام بده راستی هچینگ جنین هم پیشنهاد بده این دو تا با هم شانس موفقیت رو بالا میبره خیلی زیاد