2777
2789

۶ماه پیش کراتین کردم الان ریشه موهام زیاد دراومده

دلم روزای اول کراتینو‌میخواد🙁خیلی شیکومرتب‌ بود"الان جایی رفتینو‌ جلو‌موهامو‌  چون یکم موج داره اتو میکشم 

بنظرتون درسته باز انجام بدم کراتینو؟

بخدا کابربسیار قدیمی هستم ولی گوشیمو پسرم ترکوند دیگه کاربری قبلیمو از دست دادم🤓با تشکر💋

برو ترمیم ریشه کمتر میشه هزینش.من سالی ی بار میرم ولی خب ریشه موهام کامل فر شده موقع ترمیم

آخر بدمد صبح امید از شب من🌱 تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچ کس متوجه عرض بنده نمیشه🌚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برو ترمیم ریشه کمتر میشه هزینش.من سالی ی بار میرم ولی خب ریشه موهام کامل فر شده موقع ترمیم

یه سال خیلی زیاده 

من موهام فر و اینا نیست یه زره موج داره پف داره میشه 

ولی کراتین میکنی عالیه خدایی

مقدونی هزینه چقدر میشه؟مثلا من تا سرشونه هام بوددفع‌قبل یکوششصد‌گرفت

بخدا کابربسیار قدیمی هستم ولی گوشیمو پسرم ترکوند دیگه کاربری قبلیمو از دست دادم🤓با تشکر💋
موهاتون نابود نمیشه؟الان دیگ موی اونقد لخت ترند نیست

اتفاقن‌من خیلی راضیم 

خیلی خوش حالته زیر روسری

بعدش من موهای خودم اصلا لختو‌نازک نیست حتی بعد کراتین هم به اون لختی که فکر میکنی نمیشه

یه سال خیلی زیاده من موهام فر و اینا نیست یه زره موج داره پف داره میشه ولی کراتین میکنی عالیه خداییم ...

اگر فقط پفه ک پروتئینه کن بهتره.نمیدونم بستگی ب حجم موهات و سالن داره بالا شهریا گرون تره خب.

آخر بدمد صبح امید از شب من🌱 تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچ کس متوجه عرض بنده نمیشه🌚