2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047166 بازدید | 684580 پست
عزیزم اردیبهشت شش تا فولی کوچک داشتم ،دکتر نصر دوباره پرگوریس روزی دو تا و روزی یدونه ارگالترون داد ...

من روز ۱۰ بهم گفتن اما بعد پانکچر مشخص شد که تعداد بیشتر بوده

پریا جون  نگران تعداد نباش خیلی از دوستان با یه تخمک مامان شدن حتی دوقلو همسان   ،من با ۹ تا جنین خوب  نتیجه نگرفتم  خواست خدا نبود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشالله که خیره و خوشی باشه برات کی تعداد فولیکولا معلوم میشه؟

ممنونم 🙏❤

ای وی اف قبلیم روز ۷ سیکلم سونو شدم و تعداد گفت و روز ۱۰ مجدد سونو و تعداد مثل قبل بود ،روز ۱۳ پانکچر شدم 

عزیزم اردیبهشت شش تا فولی کوچک داشتم ،دکتر نصر دوباره پرگوریس روزی دو تا و روزی یدونه ارگالترون داد ...

عزیزم نگران نباش بدن هرکسی یجوری جواب میده و حتی مپکنه یکنفر تو ماههای مختلف جواب مختلف بگیره

من تو تخمک کشی خیلی خوب جلو رفتم روز ده داروهامو قطع کردن با ۱۶ تا فولی ۱۸ تا ۲۰ میلیمتر اضافه امپولام هموز تو یخچاله ولی از ۱۶ تا فولی فقط ۷ تا تخمک خوب گرفتن اونروز خیلی ناراحت شدم

دو روز بعدش که گفتن هر ۷ تاش جنین شده بال دراوردم اصلا فکرشم نمیکردم همش جنین بشه

باز سر انتقال کلی استرس کشیدم ضخامتم بالا نمیرفت دیگه اشکم دراومده بود و ۲۴ سیکل برام انتقال دادن ولی خدا خواست و مثبت شدم

فقط از بخواه که ته این داستان برات خیر باشه بگو فقط از خودت میخام به جزییات توجه نکن

من قبل شروع سیکل انتقال رفتم زیارت امام رضا و ازش خواستم وساطتمو بکنه شب نیمه شعبانم اونجا بودیم یک اتفاق عجیبیم اونجا برام افتاد که مطمئن شدم ته این داستان خیره

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
سلام بچه ها برام دعا کنین امشب وقت دکتر دارم سونو می کنه استرس دارم  بتامو ببینین خوبه 4روز بع ...

سلام مامان

بتات به دوقلو میخوره سونو کردی عزیزم؟

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

عزیزم سونو شدی به سلامتی؟🌷🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
عزیزم من جای تو بودم صبر میکردم و بتا نمیدادم چون ممکن دیر بالا بره و استرس بگیری این همه زحمت کشید ...

خانومی دوست مهربونم صبح که از خواب بیدار شدم لک قهوه ای دیدم روز ۲۰ انتقالم اخرین بتام ۳ روز پیش ۳۰۰ بود

یهویی شک کردم به خارج رحمی، رشد کم بتا و دیدن لک، تا یکی دوساعت لک قهوه ای ادامه داشت و دیگه زنگ زدم بیمارستان شرایطم و گفتم و اونا هم گفتن مجدد امروز آز بده 

بعدازیهر جواب از بتامو گرفتم متاسفانه بعد از سه روز بتام شده ۱۳۰ و افت کرده😐

هنوز دارم داروهامو ادامه میدم تا صبح برم بیمارستان و ببینم نظرشون چیه اخه بعدازظهر کسی نیس

نمیخوام در اینده پشیمون شم که شاید کم کاری کردم

دلم گرفت چهارمین انتقالم هم موفقیت امیز نبود ولی بازم خدا رو شکر به خاطر نعمتهای دیگش