2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045758 بازدید | 684483 پست

@تورک_آنا      

خانوما من می خوام لاپاراسکوپی کنم میخوام بگم دکتر برام همزمان با لاپاراسکوپی هیستروسکوپی هم انجام بده بنظرتون بگم بهش یا اگه لازم باشه خودش انجام میده؟ویکی این که تو نت خوندم خیلیا پس از هیستروسکوپی دچار مشکل میشن و باردار شدن براشون سخت میشه؟یعنی ممکنه رو کیفیت تخمک یا رو تخمدانا ورحم اثر بزاره وبیشنر باعث ناباروری بشه؟

حالا نمی دونم چیکار کنم

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
سلام تورک - آنا جان ، هشت سال بعد از یه بارداری موفق دو تا سقط فراموش شده تو هفته 10 داشتم که دکتر ب ...

عزیزم منم یه بچه دارم ...دکتر برام اینا رو نوشت بخاطر انتقال منفیم...دو تا سقط داشتی حتما ایناروانجام بده که خیالت راحت بشه

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان کسی پیش دکتر خشاوی ای وی اف انجام داده 

خدایا شکرت خدایا به همه چشم انتظارا بچه بده ممنون امام رضا جان برا سلامتی دختر عزیز تر از جانم زهرا ساداتم یه صلوات میفرستی 🥰تویی که داری الان این امضا رو میخونی و چشم انتظار نی نی هستی امیدوار باش و کم نیار و دنبال درمانت برو 
دوستان من منفی شدم

عزیز دلم مطمینم خدا برات بهنترینهارو در نظر گرفته انشاللللللللله که همین ماه طبیعی باردار شی👐 الهی آمین یا ارحم الراحمین

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
@تورک_آنا       خانوما من می خوام لاپاراسکوپی کنم میخوام بگم دکتر برام همزمان ...

سلام عزیزم...دکتر من که میخاد انجام بده واسه م بهارجان...لاپاراسکوپی.هیستروسکوپی و خراش 

همه رو باهم

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
سلام دوستان من هیچ علائمی ندارم😔 خیلی ناامیدم

عزیزم منم علایم نداشتم اما امیدوار بودم چون بچه هی میان میگن که خیلیا علایم نداشتن.منم بدون علایم باردار بودم.🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
عزيزم خيلي زوده واسه علائم چه خبره مگه تو مايكروفر نيست كه. از روز نهم شايد علائمي بياد سراغت مثل لك ...

تارا جون

یادمه جنینهای شما early blast بودند،معنیش اینه یعنی نزدیک به بلاست،واینکه می دونید early blast c یا early blast تنها به چه معناست؟

عزیزم برای سونو به شما گفت چه روزی از سیکلتون برین؟ به من گفته روز 16 آخ روز 16 سیکل دیر نیست؟ من ...

نه عزیزم چرا دیر باشه، دیگه این قدرا هم کشکی نیست که، الان چه سیکلی هستی؟ بگو اندازه ایی که اطلاعاتم یاری بده کمکت می کنم

گلم دونه ای سی و ‌هفت هزار تومن،تو هر بسته اش ۷ تا دونه است، از داروخونه بیمارستان صارم گر ...

اره دکتر به منم گفت دونه ای ۳۷ تومان و گفت دیگه جاش درد نمیگیره چون من با سنم خیلی دردناک شده بود.اما گفت خیلی امپول خوبیه🌷دقیقا سرنگش مثل همین هپارین که زیر جلدی میزنی

عزيزم خيلي زوده واسه علائم چه خبره مگه تو مايكروفر نيست كه. از روز نهم شايد علائمي بياد سراغت مثل لك ...

تارا جون افرین...با خوندن پستت کلی اشک ریختم...

انشاله دعای مادر منم بگیره😢و پسرم

دیروز پسرم میگه مامان یه جون دیگه داری؟؟ میگم چرا؟میگه بخاطر من برو دکتر دیگه نمیگم داداش میخوام .خواهر یا برادر فقط برام بیار😭😭😭بعد از 11 سال اولین بار این حرف از پسرم شنیدم. هیچوقت در این موارد حرف نمیزد..گفتم باشه....گفت واقعا!قول میدی..گفتم اره ...دیشب قبل از خواب اومد گفت مامان قولت یادت نره😢😭

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
سلام عزیزم...دکتر من که میخاد انجام بده واسه م بهارجان...لاپاراسکوپی.هیستروسکوپی و خراش  همه ر ...

من می خواستم بگم انجام بده ولی اینچیزارو تو نت خوندم دو دل شدم

خراشو واسه چی انجام میدن؟

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
سلام دوستان مورفولوژی نرمال 2 در صد خوبه یا نه؟برای بهتر شدنش دارو داره و رته زیاد شدنش چیه

گلم باید حداقل 4 درصد باشه برای بارداری طبیعی، و متاسفانه مورفولوژی مقاوم ترین آیتم هست نسبت به درمان ولی 2 در صد برای میکرو خیلی عالیه

برای بهتر شدن خیلی کارها باید کرد تازه شاید یک درصد بهتر بشه، مثل پیاده روی، خنک نگه داشتن بیضه ها، حذف تقربی مرغ و سردیجات بسته به طبع همسرتون، حذف سرخ کردنی ها مصرف آنتی اکسیدان تو مکمل ها و میوه و سبزیجات تازه و.... 

نه عزیزم چرا دیر باشه، دیگه این قدرا هم کشکی نیست که، الان چه سیکلی هستی؟ بگو اندازه ایی که اطلاعاتم ...

الان روز سوم پریود هستم گفت از امشب قرص ال دی بخورم روز 9 تیرم برم سونو

میترسم اون موقع تخمک گذاریم گذشته باشه فولیکولی نمونده باشه

قرار آی وی اف بشم

سلام عزیزم...دکتر من که میخاد انجام بده واسه م بهارجان...لاپاراسکوپی.هیستروسکوپی و خراش  همه ر ...

سارا جونم سلام...خوبی😍😍😍😍باور میکنی لاپرا میخوای بشی حس میکنم انتقال دادی مثبتی😍😍😍😋😋😋😋😋😋😋😋یعنی اینقدر دلم روشنه

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
هنوز جواب را پیش دکتر نبردم تازه گرفتم ولی یه بچه 10 ساله دارم راحتم باردارشدم مگه واریکوسل به مرور ...

بله ممکنه ایجاد بشه، جواب آزمایش فقط تو مرکز ناباروری درست و قابل استناد تو آزمایشگاه ها حتی معتبرترینشون اصلا دقیق نیست