2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045633 بازدید | 684476 پست
من می خواستم بگم انجام بده ولی اینچیزارو تو نت خوندم دو دل شدم خراشو واسه چی انجام میدن؟

من هیچی نخوندم راجع به عوارضش 😓 

گفت واسه لانه گزینیه..دکترم میگه من واسه مریضام همه لاپاراسکوپی و هیسترو و خراشو باهم انجام میدم..پنجاه درصدم بعدش طبیعی باردار میشن

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
تارا جون افرین...با خوندن پستت کلی اشک ریختم... انشاله دعای مادر منم بگیره😢و پسرم دیروز پسرم میگه ...

بچه ها حدیدن خیلی خواهر برادردوست دارن انشاالله که بزودی به خواست خدا با دعای پسرت براش یه دوست یه خواهر یل یه برادر میاری خوشحالش می کنی

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها حالتون خوبه

میگم من تقریبا دو الی سه هفته از میکرو منفیم میگذره.الان اگر به موقع پریود بشم میشه پریود دوم بعد از انتقال منفی.اگه سروقت پریود بشم یکم تیر موعدمه.ولی خیلی ترشحات آبکی کشدار ببخشیدا مثل سفیده تخم مرغ خام دارم.یعنی دلیلش چیه؟یعنی نشونه فعالیت بیش از حد تخمدان ها به خاطر داروهاست؟طبیعیه؟

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  

سلام دوستان عزيز و مهربونم خداروشكر خونريزيم و لكه بينيم خوب شده با ٣تا شياف و امپول در روز

فقط اينكه من علايم ندارم و ٥هفته و ٤روزمه،فقط احساس پريود شدن دارم كه اذيتم نميكنه ولي حسشو دارم 

بعضي وقت ها يه بوهايي اذيتم ميكنه،

اين كه علايم ندارم طبيعيه؟؟ 

من هیچی نخوندم راجع به عوارضش 😓  گفت واسه لانه گزینیه..دکترم میگه من واسه مریضام همه لاپاراسک ...

در علم من برای تو ایشاله 100 درصده🤗

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
بچه ها حدیدن خیلی خواهر برادردوست دارن انشاالله که بزودی به خواست خدا با دعای پسرت براش یه دوست یه خ ...

ممنون عزیزم.....پسر من اصلا اهل بیان کردن این حس نبود....از دیروز بغض کردم

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
من هیچی نخوندم راجع به عوارضش 😓  گفت واسه لانه گزینیه..دکترم میگه من واسه مریضام همه لاپاراسک ...

واقعا خب دکتر که بهتر می دونه از نت حتما همینطوریه خداروشکر خیالم راحت شد خدا خیرت بده دوستم فقط اینکه به شما گفت به دلیل لانه گزینیه مشکل دیگه ای نبود که داره انجام میده؟

تارا جون افرین...با خوندن پستت کلی اشک ریختم... انشاله دعای مادر منم بگیره😢و پسرم دیروز پسرم میگه ...

بچه ها دلشون پاکه شک نکن که خدا حرفاشو میشنوه من همش میگم بارداریمو مدیون دعاهای دخترم هستم تازه من بهش نگفته بودم که باردار نمیشم میگفتم هروقت خدا صلاح بدونه بهمون بچه میده خدا بچه ها رو ناامید نمیکنه. به نظرم اینبار با اطمینان قدم بردار و بدون که دل پاک پسرت پشت قدم هاته و قطعا جواب میگیری

ممنون عزیزم.....پسر من اصلا اهل بیان کردن این حس نبود....از دیروز بغض کردم

خب دیگه حتما قراره یه خبرایی بشه که پسرت این حرفارو زد به فال نیک بگیر 

عزيزم خيلي زوده واسه علائم چه خبره مگه تو مايكروفر نيست كه. از روز نهم شايد علائمي بياد سراغت مثل لك ...

ممنون عزیزم😘 بابت صحبتات خیلی ارومم کردم...اخه میگن حنین بلاست بعد دو سه روز لانه گزینی میکنه...سپردم بخدا انشاالله که میمونن برام

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
سلام دوستان عزيز و مهربونم خداروشكر خونريزيم و لكه بينيم خوب شده با ٣تا شياف و امپول در روز فق ...

عزیزم معمولا از اخر هفته ششم یا هفته هفتم علائم میاد سراغت برای بعضی ها حتی دیرتر اصلا نگران نباش. 

واقعا خب دکتر که بهتر می دونه از نت حتما همینطوریه خداروشکر خیالم راحت شد خدا خیرت بده دوستم فقط این ...

بهار جون وقتی میخوای کاری انجام بدی اصلا نت گردی نکن.... .بعد از ایمان قوی داشتن بخدا به دکتر ایمان داشته باش....انشاله نتیجه مثبت میگیری....

علم پزشکی گیج کنندس....مثل اینکه وارد اتاق عمل برای هر چیز میخوای بشی رضایت میگیرن که هرگونه عوارض باخودته😂😂😂حتی مرگ....پس بیخیال عوارض شو بسم اله بگو مثل سارا گلی پیش بسوی ننه شدن برو