2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045633 بازدید | 684476 پست
عزیزم نگران نباش دکتر من هم پرولوتکس تجویز کرده که دکتر داروخونه گفت عالی هست و هیچ مشکلی نداره

عزیزم شما از کجا گرفتی پرولوتکس رو؟ قیمت چند داد؟ میشه لطفا تاریخ انقضاش رو هم بگی؟ اخه اینی که من گرفتم‌تاریخ تولیدش ۲۰۱۷ است و‌متاسفانه شرکتهای دارویی اینارو نگه میدارن و تو‌بازار نمیدن تا بعد‌این طوری با قیمتهای خیلی بالا بفروشن😐😐😐

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حتما با پزشکتون مشورت کنین...این چیزا رو از بچه ها نخواین.اونا پزشک نیستن که.اینا همش بستگی به شرایط ...

ممنون‌از راهنماییت عزیزم، آره زنگ زدم‌ پرسیدم، گفت ۲۵ این، اندازه همون ۵۰ عضلانیه و همون‌یه دونه باید تزریق بشه، لطف کردی❤️❤️❤️

شما لکه بینی داشتی بعد دیدن ساک یا همین طوری دکترتون دارو‌رو‌عوض کرد؟

من به راهنمایی دوست خوبم مامان تارا ،زنگ زدم وقت گرفتم از گاندی برای دکتر زرنانی برای ۲ تیر وقت دادن ...

شما کی منفی شدین؟ من چون تو دفترچم هس اعتبار دفترچمم تا اخر خرداد و متاسفانه برگه هاشم تموم شده دیگه نمیتونم تمدید کنم دوس دارم ازمایشو بدم بعد برم پیششون راهمم دوره سخته هی بیام و برم تهران

بعدا حتما واکنش طرازی رو میپرسم ازتون چرا پیش خودش نرفتین؟

مرسی عزیزم .  من ازمایشام مثبت میشه ولی متاسفانه بعدش بین هفته پنجم تا هفتم سقط میشه ـ علتشم نم ...

ممنون عزیزم انشاللله. عزیزم ایمنی و انعقادیت و چک کن شاید باید بعد از مثبت شدن هم سرم بزنی یا داروهای ضد انعقاد مصرف کنی که نیفته🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

سلام تورک - آنا جان ، هشت سال بعد از یه بارداری موفق دو تا سقط فراموش شده تو هفته 10 داشتم که دکتر برام یه سری ازمایش نوشت بی زحمت یه نگاه میندازی ببینی آزمایش چی هستن و اینکه ازمایش کاریوتیپ برا خودم و آقام نوشته آیا لازمه با وجود یه بارداری موفق و یه بچه سالم این آزمایش ها رو انجام بدم .

به چه می اندیشی نگرانی بیجاست ، عشق اینجا تو اینجا خدا هم اینجاست .
روز چهارمم نمیدونم چرا انقدر ناامیدم شما علائم داشتین؟

عزيزم خيلي زوده واسه علائم چه خبره مگه تو مايكروفر نيست كه. از روز نهم شايد علائمي بياد سراغت مثل لكه بيني من روز 10 لك ديدم و از روز 12 درد سينه داشتم و درد زير شكم در حد يك نقطه كوچيك.

تازه خيليام بدون هيچ علائمي مثبت ميشند. مثبت فكر كن و فقط در حال تصويرسازي ذهني باش اينكه چطوري خبر بارداريتو به مادرت يا همسرت ميدي و چقدر خوشحال ميشند. فقط تو ذهنت تصاوير بعد از مثبت شدنو تجسم كن حتي تا زايمانو. من همش تجسم ميكردم وقتي خبرو به مامانم بدم چقدر خوشحال ميشه و چقدر ايمانش بخدا قويتر ميشه چون مامانم ميگه دعاي مادر در حق فرزند همه مشكلاتشو حل ميكنه و دائم دست به دعا بود واسه بارداري من. يا تجسم ميكردم سال مادر شوهرم كه بريم شهرستان با شكم 8 ماهه هستم و چه حالي از جاري ... گرفته ميشه كه روز عقد بمن انگ نازايي زده بود.  

اصلا اصلا يبارم فكر نكن كه مثبت نيستي كه سمه.  

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
عزیزم شما از کجا گرفتی پرولوتکس رو؟ قیمت چند داد؟ میشه لطفا تاریخ انقضاش رو هم بگی؟ اخه اینی که من گ ...

عزیزم از داروخونه نزدیک مطب گرفتم که داروها و آمپول هایی که دکتر تجویز میکنه اون داره، تاریخ تولیدش هم یازده 2017 هست و تاریخ انقضاش هم یازده 2019

عزیزم شما از کجا گرفتی پرولوتکس رو؟ قیمت چند داد؟ میشه لطفا تاریخ انقضاش رو هم بگی؟ اخه اینی که من گ ...

درسته تاریخ تولیدش 2017 هست ولی اواخرش هست و انقضاش هم 2019 که یه چند ماهی هنوز داریم و تا اون موقع هم ان شاالله استفاده شده

روز چهارمم نمیدونم چرا انقدر ناامیدم شما علائم داشتین؟

عزیزم زوز 4 چ خبره مگه. مامان عجول..اصلا ب فکر علایم نباش..حتی اکه از اون.مامانا باشی ک علایم دارن الان خیلی زووده

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام دوستای خوبم . کمکککک. بازم به کمکتون احتیاج دارم. یکماه پیش اومدم گفتم که تو سیکل میکرو یدونه ...

گلم بهش سیکل شانگهای رو پیشنهاد بده، این سیکل واسه افراد با سن بالا و ذخیره پایین هست، که تعداد کم تخمک ولی با کیفیت بالا بدست میاد، و وقتی تعداد جنین هات زیاد شد میرن برای انتقال حتما بهشون بگو، یادمه پارسال یکی از دوستان تو ابن سینا انجام داد ولی بقیه موارد خاطرم نیست

بچه هاسلام. من دوباره انتقالم به خاطر لک روز ۱۰ ام کنسل میشه. قرص استرادیول میخورم. چیکار کنم لک نبی ...

انتقالتون چه جوریه؟ منظورم اینه سیکل لانگ 45 روزه است یا سیکل 14 روزه؟ داروهاتون چی بوده؟؟