2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست
سلام دوستان .الان با حال زار دارم براتون مینویسم عصر سونو شدم گفت رشد بچه متوقف شده و قلبش نمیزنه دا ...

خیلی متاسفم عزیزم خدا بهت آرامش بده خیلی سخته😢

مشکل ایمنی انعقادی داری؟

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
سلام دوستای گلم، شکر خدا بالاخره جوجه های منم اومدن تو دلم😍😍🐣🐣🐣،که خیلی دلتنگشون بودم، من ...

مبارکت باشه خوش اومدن انشالله بتای تپلت رو خبر بدی🌹😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۹روزه عزیزم, ۱ تیر آز دارم من تا حالا عین خیالم نبود امروز دیگه کلافه شدم میخوام زودتر تکلیفم مشخص ...

آخراش سخت میگذره

با ارامش بگذرون دعا گو هستیم عزیزم

من سه شنبه انتقال دارم میخواستم ببینم چه صفحه ای نوشته که چی بخورم ونخورم قبل وبعد انتقال

آها گلم، پیاده روی کن حسابی هر روز 

آب انار خوبه

سوپ پای مرغ

میوه و سبزیجات

کلا دکترم هیچ توصیه ایی به من نکرد دکترم گفت هر چی قبلا می خوردی الانم بخور خیلی بلد نیستم اینا رو🙈🙈🙈

سلام آنا جون من خیلی وقته اینجا نیومدم گفتم یه بار دیگه شانسمو امتحان کنم رفتم دارو گرفتم برای پانکچ ...

عزیزم ببخشید که من جواب میدم

بستگی داره ذخیرتون چقدر شده باشه

مثلا اگر خیلی پایین اومده و هیچ داروی مکملی هم استفاده نکردی (امگا۳ ،ویتامین ایی ، سی ، پودر و قرص های تقویتی) خوب ۴تا خیلی هم خوبه

و نکته مهم اینه تخمک و اسپرم با کیفیت باشن که اگر باشن یه جنین با کیفیت خودش رو به مرحله لانه گزینی میرسونه و باردار میشی

سری قبل چند تا تخمک بود چند تا جنین شد؟

اگر تخمک ها هم سایز نباشن خود دکتر سیکل رو کنسل میکنه.

دوستيها هركي قانوين تبصره يا چيزي سراغ داره كه بشه باهاش استعلاجي گرفت بعنوان استعلاجي دوران بارداري ...

عجب آدمای بی درکی😐😐😐😐به دکترت بگو برات استعلاجی بنویسه که باید استراحت کنی 

برای انتقال هم استعلاجی داد یا نه دکتر؟؟ 

بچه ها قرص آهن تا چند وقت ادامه داره؟تا آخر بارداری هست؟برا یبوستش چیکار کنیم من اذیت میشم از همین ا ...

الو بخور هیچ ضرری نداره

اب و تخم شربت و کمی شکر یا عسل و لیمو تازه شربت درست کن اما خیلی خنک نباشه مدام بخور هم تخم شربت کلسیم داره هم عسل و لیمو پاکسازی برات میکنن

نمیدونم اب اسفناج مجاز هستی یا نه اما روزی یک لیوان از اون هم عالی هست

اب یخ و برنج و ماست یبوست رو زیاد میکنه

خیلی متاسفم عزیزم خدا بهت آرامش بده خیلی سخته😢 مشکل ایمنی انعقادی داری؟

ممنونم ، نمیدونم ولی داشته باشم هم هپارین و هم آسپرین استفاده میکردم .اصلا نمیدونم چرا و دلیلش چیه