2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045193 بازدید | 684433 پست
سلام دوستای گلم، شکر خدا بالاخره جوجه های منم اومدن تو دلم😍😍🐣🐣🐣،که خیلی دلتنگشون بودم، من ...

مبارکت باشه عزیزم انشااللله مامانی عزیزم🌷🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
سلام دوستای گلم، شکر خدا بالاخره جوجه های منم اومدن تو دلم😍😍🐣🐣🐣،که خیلی دلتنگشون بودم، من ...

انشأالله که خبر مادر شدنتونو ببینیم💖💖💖

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کسی میدونه شریعتی نوبتش حضوری باید بگیرم یا تلفنی هم وقت میدن؟ یادمه یه چند نفر میرفتن ولی یادم نیس ...

صبح زود باید حضوری بری اونجا. مثلا ۸ یا قبلش اونجا باشی بهتره چون نوبت دهی هم به ساعت حضور مریضاست . همه مدارکت رو هم ببری تا پرونده درست کنن واست. آزمایشی چیزی هم کم بود مینویسن تا انجام بدی. ازمایش اسپرم هم همونجا باید انجام بدی برای ما چون ۶ ماه گذشته بود قبول نکردن گفتن باید دوباره انجام بدی  و تایید دکتر ارولوژی خودشون رو هم میخوان. همه مدارکت ک کامل شد میری واسه درمان

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
۹روزه عزیزم, ۱ تیر آز دارم من تا حالا عین خیالم نبود امروز دیگه کلافه شدم میخوام زودتر تکلیفم مشخص ...

همه کم و بیش این روزا رو گذروندیم واقعا اجتناب ناپذیرند. از خدا برات صبر و ارامش برای گذر از این روزا میخوام انشالله با یه نتیجه شیرین این سختی ها از یادت میره عزیزم

کسی میدونه شریعتی نوبتش حضوری باید بگیرم یا تلفنی هم وقت میدن؟ یادمه یه چند نفر میرفتن ولی یادم نیس ...

شماره بخش اینه ۸۴۹۰۲۴۲۱

منشی خانم سلطانیه

خودشون میگن ۷ صبح اینجا باشین 

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
سلام عزیزان من احتمالا این ماه برم پانکچر الان امپول سینال اف و امپول پرگووریس دارم  م ...

اره عزيزم ميتوني بخوري منم ميخوردم روي كيفيت تخمك اثر ميزاره 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عزیزم‌قربونت برم ،منظورم اون اسم دعا نبود ، منظورم این بود‌که‌همچین ادمهای خوبی داریم ،،،فقط میخام س ...

روشانیلو عزیز انشالله خدا مادرت شفا بده و سالیان طولانی سایشون روی سر خانواده بمونه🤲🤲🤲

سلام آنا جون من خیلی وقته اینجا نیومدم گفتم یه بار دیگه شانسمو امتحان کنم رفتم دارو گرفتم برای پانکچ ...

نادی جون ۴ تا تخمک  حتما ارزش پانکچر رو داره خدا بخاد ۴ تا جتین براحتی دوبار شانس انتقال داری 

سلام عزیزان من احتمالا این ماه برم پانکچر الان امپول سینال اف و امپول پرگووریس دارم  م ...

دکتر من روزی یه شاسه گفت بخورم حتی روزایی که داروی تحریک داشتم ولی شرایط هر کسی فرق میکنه من ذخیرم کمه و برام تجوبز شد