2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045152 بازدید | 684431 پست

آنا جون سلام🌷🌷🌷🌷🥀🥀🥀 😍😍😍😍

من با توجه اینکه ۱۴ روزه مدروکسی رو قطع کردم پریود نشدم الانم زیر دلم انگار سفته  و نبض میزنه

علتش چیه؟ نکنه کیست گرفتم؟ من ۲روز بعد از قطع قرص لک بینی داشتم اونم ۳ روز طول کشید. 

برم سونو؟ بتا بدم؟ بی بی بزنم؟ اخه پی سی او هستم احتمال بارداری کمه..  اصلا گیج شدم

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها هرکی نمیتونه تو گروه آی وی اف و میکرو عضو بشه بیاد پی ویم ببرمشون

Narges398

اینم لینک گروه آی وی اف و میکرو تو تل گرام

https://t.me/joinchat/HSetwlNFH0UzSPs7EsqZGA

واینم لیک گروه بارداریمون با آی وی اف ومیکرو

https://t.me/joinchat/HSetwlEJBjuQY0P7jJyG2g

حتما تشریف بیارید

زیزی جون همش نعمته....هر کدومش یه لذتی داره...الان تو میدونی یه نینی تو دلته...از لحطه اول باهاش حرف ...

اوهوم راست میگی مریم جون ولی همش میگم نکنه این علامتا الکی باشه فقط میخوام زودی شنبه بشه از این دوگانگی دربیام 😩

خدا جونم شکرت...
والا من یادم نیست چه دعایی بود ولی براشون صلوات ميفرستم، ان شاء الله خدا شفا بده

عزیزم‌قربونت برم ،منظورم اون اسم دعا نبود ، منظورم این بود‌که‌همچین ادمهای خوبی داریم ،،،فقط میخام سر نمازهاتون دعا کنین ،،،ممنونم

سلام بچه ها مرسی از همتون .آزم منفی شد ...خیلی حالم بده دعام کنین ...فعلا ادامه نمیدم..

عزیزم توکل کن به خدا مطمین باش با اطلاعات زیاد و تجربه میتونی حتما اینبار مثبت شی نا امید نشو عزیزم 

ما هم دعا میکنیم انشاللله خدا کمکتون کنه🌷🌷🌷🌷🌷حتما خیریتی بوده گلم 

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
بلاشون دوره انشالله  مامان منم سرطان داره بیست ساله باورت میشه بیست سال حتی پیوند مغز استخوان ا ...

خدا سایه بستگانتو از سرتون برنداره ، خدا کادرتونو حفظ کنه 

ممنون که درکم میکنید ،،

منم به یه معجزه مثل معجزه برا دخترم برا‌مادرمم نیاز دارم ،،، لطفا دعا کنید

چند روزه انتقال دادی؟؟ کی باید آز بدی؟؟  آره واقعا منم جونم در اومد تا امروز که 8مین روز انتقا ...

۹روزه عزیزم, ۱ تیر آز دارم

من تا حالا عین خیالم نبود امروز دیگه کلافه شدم میخوام زودتر تکلیفم مشخص شه 

شما باید ۲تیر وقت آزمایشت باشه؟چند تا برات انتقال دادن ؟ان شاءالله خوش خبر باشی

خدا جونم شکرت...
عزیزم من معمولا زیر شکمم و حتی واژنم حس سردی و یخ بودن داشتم....  موقع پریودی رنگش تیره و لخته ...

اوکی ممنون از توضیحت یعنی هر کی اینطوری باشه رحمش سرده پس

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
عزیزم خوب ریسک برگشت هست به شرطی که بعدشم کنترل نشی.....  البته من الان از سال 94 اصلا برگشت ن ...

درسته ولی من منظورم واریکوسل بودا عزیزم

همینکه حساسه به نظرم خوبه باهاش ادامه بده....  خوبه که فرتی و بدون بررسی هزار تا سعی و خطا روت ...

آره خداروشکر همون اول که رفتم پیشش بهم گفت تا وزنتو پایین نیاری من بهت هیچ دارویی نمیدم اینکارو می کنم چون نمیخوام مثل کسای دیگه ازت پول الکی بگیرم می خوام نتیجه بگیری منم مجبورشدم با اینکه برام سخت بود نزدیک 17 کیلو کم کردم خلاصه رو همه چی حساسه خدا خیرش بده

سلام دوستای گلم، شکر خدا بالاخره جوجه های منم اومدن تو دلم😍😍🐣🐣🐣،که خیلی دلتنگشون بودم، من خیلی کم پیام میدم اما پیاماتون رو اکثرا خوندم و‌با شادیتون شاد شدم و با غمتون غمگین، از همتون التماس دعا دارم که ‌خدا رحمتش رو شامل حالم کنه و منم مادر بشم🥰🥰🌸🌸