2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045141 بازدید | 684431 پست
مرررسي عزيزم اخه من تو نت خوندم خيلي خون رو رقيق ميكنه به خاطر اين ميگم بقيشو ديگه نزنم

نه همون روزی ۱ بار خوبه من ۲ روز اول ک دوزم زیاد بود حالم بد شده بود نفسم بالا نمی اومد  ریه هام سنگین بود بعد روزی ۱ بار کردم خوب شدم  

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستيها هركي قانوين تبصره يا چيزي سراغ داره كه بشه باهاش استعلاجي گرفت بعنوان استعلاجي دوران بارداري ... ميشه لطفا لينكشو بفرسته يادمه تو اين تاپيك گفته بودين باردارهاي ivf  اي استعلاجي ويژه دارند. 

واقعا بزور ميام سركار حالم خوب نيست از الان حالت تهوع گرفتم اين ضحاكم هي ... ميزنه

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

ممنون استارتر عزیزم تورک آنا .خیلی کامل و جامع باید وقت بزارم کامل بخونم صفحات اول رو.

فقط یه سوال دارم

من پنجشنبه انتقال دارم .یدونه جنین دارم کلا.امروز از دکتر پرسیدم که تو نت خوندم ممکنه هنگام از فریز دراوردن از بین بره.گفت اره ممکنه.خیلی نگرانم کرده

مامانای ای وی افی چند درصد براشون پیش اومده این حالت؟زیاده یا نادر؟

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
ممنون استارتر عزیزم تورک آنا .خیلی کامل و جامع باید وقت بزارم کامل بخونم صفحات اول رو. فقط یه سوال ...

عزيزم انشاالله جنين شما سالم ميمونه نگران نباش من خيليارو ديدم با يدونه جنيني كه داشتن باردار شدن تا اون روز آيت اكرسي بخون خدا خودش محافظشه 🦋🦋

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
دوستان کسی اینجا انتقال فریزی با پاکروش داشته می‌خوام داروهای آمادگی و بعدش و بدونم .جواب بدین دستتو ...

عزيزم من با پاكروش انتقال ندارم ولي روال همه دكترا اينه چند روز قبل انتقال آمپول پروژسترون تجويز ميكنن با استراديول براي ضخامت رحم

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
دوستای عزیزم ،،، من مادرم سرطان داره، میگن بدخیمه،، میخام ازتون خواهش کنم براش سر نمازهاتون دعا کنین ...

بلاشون دوره انشالله  مامان منم سرطان داره بیست ساله باورت میشه بیست سال حتی پیوند مغز استخوان انجام داد اما پیوندش نگرفت تو این مدت عمو و خاله و دوتا از دایی هام فوت کردند یکی از دایی هام همونی بود که به مامانم پیوند داده بود هیچکس فکرشم نمیکرد که مامانم با سرطان زندگی کنه و خواهر و دوتا از برادرهاش زودتر از اون از دنیا برن. این واقعا مصداق جمله ی اجل برگشته میرد نه بیمار سخت است. همیشه شاکر خدای بزرگم که مادرمو بهم بخشیده و برام نگه داشته من خیلی به مامانم وابسته ام و مامانم داره معجزه وار زندگی میکنه. دعا میکنم مادر شما هم عمر بلند و با عزتی داشته باشه و سایه اش بالای سرتون بمونه

والا دستگاه مطب دکتر من خیلی دقیق بود و شکل شمایلشم شیک بود😁 اما واسه بهداشت از این قدیمیا .. خش خ ...

اره مال بهداشت قدیمی و خش خش میکرد برا شما با مال بهداشت صداش شنیده نشد ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
عزیزم من اولین بار که رفتم بهداشت،گفت ما ۲۰ هفته به بعد صدای قلب رو میزاریم... نگران نباش❤ لوبیا خو ...

برا شما بهداشت نذاشت ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
بنظر منکه فرق میکنه...حتی مطب تا مطب هم فرق میکنه...من.ی مطب دیگه میرفتم.برا مریضا ک دیدم میذاشتن خی ...

اینم خش خش میکرد

ميتونم بپرسم براتون مفيد بود يا نه؟ بعدش مثبت شدين؟ از روي ازمايش ايمني تشخيص ميدن كه بايد انجام بش ...

عزيزم نميدونم رو چه فاكتوري اين كار رو انجام دادن

فقطميدونم احتمال لانه گزيني رو بيستر ميكنه

من هنوز آز ندادم بدونم نتيجه داشته يا نه