2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست
من شیاف سیکلوژست استفاده میکنم امشب بعد از شیاف ی یک ساعتی بعدش رفتم دسشویی ک ی کم خون از مقعدم دیدم ...

یبوست داری؟؟؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خانوما من رفتم ازمایشگاه قبلی بتای پنجشنبه ام ۲۵۰ بود امروز بعد از دو روز شده ۳۰۰ متاسفانه رشدش کمه ...

ان شالله که چیزی نیست

شاید فسقلی یه کوچولو تنبله حالشو نداره زود بتا را بالا ببره خودتو نگران نکن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا هويج و عسل ضرر داره من خوردم😱😱😱

عزیزم زیاد خوردنشون ضرر داره البته این چیزیه ک میگن نمیدونم درسته یا نه ولی خب احتیاط خوبه.عسل بخاطر گرمیش هویجم بخاطر ویتامین آ بالاش

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
اره پس فردا . ی چیزی بود مث دسته ی موس رو شکمم میذاشت و فشار میداد

عزیزم من هم تو مطب دکتر هم تو بهداشت پرسیدم گفتم این دستگاها ضعیفن و صدای قلبو قبل از 20 هفته خوب نمیشنون.بستگی ب دستگاه داره ولی هیچکدوم قبل از 16 هفته فک نکنم صدای قلبو بشنون

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
این دقیقا اون لنفوسیت تراپی هست که به دردت میخوره....  میخوان بدنت با ژن همسرت آشنا بشه....&nb ...

سلام انا جان.درسته به خاطر آپکا هست.

آزمایشگاه دکتر رضایی رفتم.اصفهان هستم

قبلش یه سری آزمایش تکمیلی برام نوشت که حدود 1500 هزینشون شد

خود لنفو تراپی هم 520آزمایشگاه دادم و 40 تومن هم برای تزریق بیمارستان 

دارو هم قراره ASAو اسید فولیک  ویتامین D3بخورم

عزیزم راستی چیکار کردی....  همش به فکرتم برا آپکات....

مرسی عزیزم.ممنون.شما لطف داری.تازه لنفو تراپی رو انجام دادم حدود 18 روز دیگه دوباره آزمایش میدم.احتمتل داره 2 بار دیگه نیاز باسه انجام بشه.البته دکتر گفت 25 درصد افراد براشون تاثیری نداره  بالا نمیره اپکا و یا بازهم  راه تضمینی برای بارداری نیست

فعلا فقط به دعا احتیاج دارم

خانمی یعنی بقیه سونوهاشو شکمی انجام میده ؟اخه گفت همه سونوهام بجز غربالگری خودم انجام میدم

آره عزیزم..‌اولین بار سونوی واژیناله.قلب رو میبینه ان شاءالله❤

بعد اونم سونوی ان تی و آنومالیه که بیرون انجام میدی.

تو هفته ۱۲ و ۱۸.

حالا تو این بین دوست داشته باشی خودشم سونو  انجام میده که دیگه شکمیه.

مثلا من بعد ان تی یبار پیش خودش سونو شدم.لازم نبودها خودم خواستم.میخواستم لوبیامو ببینم😍

بعدم تو هفته های ۲۶ و بالاتر برای وزن گیری جنین خودش سونو میکنه.

من سه شنبه باهاش سونو وزن جنین دارم.

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
شما حرکت جنین رو تو چن هفتگی شنیدین ؟

من تقریبا تو ۱۹ و یا ۲۰ خیلی کم و نامحسوس.

از ۲۲ به اینطرف بهتر حس میکنم❤

جدیدا از رو لباسم گاهی میفهمم.. اما به مرحله فیلم‌گرفتن نرسیدم هنوز☺

ان شاءالله قسمت همه منتظرا🍃☘🍀👐

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
عزيزم ، انشاالله اين يكي سالم بياد بغلت  ولي برام سواله اون يكي كه رشدش متوقف ميشه ، ميمونه تو ...

ممنون عزیز دلم❤🍃

ان شاءالله خدا حافظ همه جوجه ها باشه👐

من تو هفته ۷ خونریزی کردم .. که تا سونوی ان تی کم کم با همون لکه بینی ها دفع شده بود.

ساک بارداری کوچیک و کوچیکتر میشد تا کلا رفت.

عزيزم خوب همينطوري كه رعايت ميكني خوبه ، همون برنج و نونت هم كمتر بخور ولي كلا هم نگران نباش قندت با ...

ممنونم مهربون🍀

ان شاءالله بسلامتی زایمان کنی.

منم حتما پیگیری میکنم بابت دستگاه🍃

سه شنبه ویزیت دکترمه.ببینم چی میگه☺

عزيزم من لنفوسيت تراپي انجام دادم اصلا سخت نيست اندازه يه آزمايش خون ازت خون ميگرن و بعد يه م ...

ميتونم بپرسم براتون مفيد بود يا نه؟ بعدش مثبت شدين؟

از روي ازمايش ايمني تشخيص ميدن كه بايد انجام بشه؟ كدوم فاكتور؟

...
امروز رفتم بهداشت و دستگاش رو شکمم کشید ولی صداش نشنید ولی گفتش ک دستگاه ما ب ۱۵ هفته نمیشنوه و ۱۷ ه ...

عزیزم من اولین بار که رفتم بهداشت،گفت ما ۲۰ هفته به بعد صدای قلب رو میزاریم... نگران نباش❤

لوبیا خوبه🍃🐣

سلام دوستان كسايى كه مشكل انعقادى داشتن علائمى هم داشتن؟  من يك بار خارج رحم شدم يك بارم بتام ...

عزیز دلم پریودت اگه لخته لخته هست و رنگ تیره بیشتر به سرد بودن رحم ربط داره ...‌منم مثل شما بود پریودم.

اما با گرم کردن و رعایت نکات تقریبا برطرف شد.

در صورتی که مشکل انعقادی رو همچنان داشتم و دارم.

ان شاءالله خیلی زود حاجت روا بشی..🍀

ولی حتما بعد عملت،پیگیر این آزمایشات شو.🍃