2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045187 بازدید | 684433 پست
چرا هيچ وقت هيچ كس جواب منو نمى ده😢😭☹️

عزیزم سوالت چی بود ندیدم🌷🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امروز رفتم بهداشت و دستگاش رو شکمم کشید ولی صداش نشنید ولی گفتش ک دستگاه ما ب ۱۵ هفته نمیشنوه و ۱۷ ه ...

نگران نباش انشاءالله دوشنبه میری و همه چی خوبه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
خانوما من رفتم ازمایشگاه قبلی بتای پنجشنبه ام ۲۵۰ بود امروز بعد از دو روز شده ۳۰۰ متاسفانه رشدش کمه ...

عزیزم منم نمیخام.الکی امیدوارت کنم...ولی طبق تجربه بعضی دوستان ک دیدم برا بعضیا بتا نامرتب بالارفته کلا

ببین فقط بسپار بخدا...این اعداد و ارقام پیش اراده خدا هیچی نیست..الان خداروشکر بتات از اون.چیزی ک بوده بالاتر رفته...افت ک نکرده بخای غصشو بخوری...حتما دوروز دیگه هم تکرار کن ببین چطوره..

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
خانوما من رفتم ازمایشگاه قبلی بتای پنجشنبه ام ۲۵۰ بود امروز بعد از دو روز شده ۳۰۰ متاسفانه رشدش کمه ...

نه عزیزم اصلا داروهات و ادامه بده و پس فردا دوباره تکرار کن حتما باور کن بعضیا اینجوری بودن اصلا الکی دلگرمی نمیدم.ببین یه معجزه هایی هست تا نبینیم با چشم خودمون باورمون نمیشه من بهت قول میدم ریلکس باش و فقط به همین فکر کن استراخحت کن و امپول و شیافات و داروهات و استفاده کن🌺🌺🌺💚

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
بيخود خودت رو ناراحت نكن ، خوبه قندت ، براي من رنج آزمايشگاه يه كمي فرق ميكرد و براي من هم نزديك رنج ...

عزیزم‌ من با غربالگری که ازمایش قند و قند دوساعته یا همون بعد صبونه دادم،هردوش زیر ۸۰ بود.

حتی مجبور شدم بین اون دوساعت برای سونو بیسکوییت شیرین بخورم ک خانومه میگفت حتما زیاد میشه قندت بیا تکرار کن بعد ک خداروشکر خوب بود.

عزیزم شیرینی یا شکر ک اصلا نمیخورم. یا شکلات و شربت..

چیز شیرین خرما میخورم فقط و گاهی مویز..

برنج و نونم قند داره؟؟

حالا شاید شهرستان بودم یکم برنج بیشتر خورده باشم ولی کلا زیاده روی نکردم.همه چیزو در حد اعتدال.میتونی بگی چه چیزایی رو رعایت میکنی؟

اگه زحمتی نیست برات.

و اون دستگاهی ک میگی از داروخونه بگیرم؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
امروز رفتم بهداشت و دستگاش رو شکمم کشید ولی صداش نشنید ولی گفتش ک دستگاه ما ب ۱۵ هفته نمیشنوه و ۱۷ ه ...

عزیزم چجوری بود دستگاهش؟خیلی فشار میداد به شکمت؟

اخه من ندیدم چجوریه ولی اگه خودش گفته از هفته های بالاتر نشون میده پس نگران نباش

دوشنبه یعنی پس فردا؟ان شاالله که همه چی عالیه و وروجکت صحیح و سالمه عزیزم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
من ب کمپلکس  و ویتامین د رو به دستور دکتر  و زینک پلاس و کیوتن پلاس رو هم خودم میخورم فول ...

گلم حتما پیگیر باش، حتما همون 1 نیاز بوده ولی برای محکم کاری بپرس چون بالای 40 سال معمولا فولیک 5 تجویز میشه

عزیزم سوالت چی بود ندیدم🌷🌷🌷🌷🌷

سلام دوستان

كسايى كه مشكل انعقادى داشتن علائمى هم داشتن؟

من يك بار خارج رحم شدم يك بارم بتام از ٤٠ شد ٨٠ ولى بعدش كم شد با اينكه ساك هم ديده شده بود😞

حالا قراره اى وى اف بشم ولى دكترم آزمايش ها رو برام ننوشته چون يكى از لوله هام هيدو است و قرار لاپاراسكوپى بشم( علت سقط رو مشكل لوله تشخيص داده) بعدش قراره انتقال بدم ولى نگرانم كه مشكل انعقادى يا ايمنى هم داشته باشم

چون ببخشيد پريودهام خيلى لخته داره يعنى ربطى مى تونه داشته باشه به مشكل انعقادى؟ 

لطفا هركى مى دونه جواب بده

جدا؟؟ الان رویان ایمونولوژیست آورده فکر کنم تلاش هامون نتیجه داده، جلوی خودم یه خانمی رو ارجاع دادن ...

چ خوب من اون موقع بهشون گفتم ب من گفتن ما اعتقادی نداریم ب ازمایش های ایمنی و انعقادی

سلام دوستان كسايى كه مشكل انعقادى داشتن علائمى هم داشتن؟  من يك بار خارج رحم شدم يك بارم بتام ...

عزیزم هیچ علایمی نداره

اما من با طب سنتی خودم کاری کردم که خونم خیلی رقیق شه چون هر چی رقیق شه بهتره

آب زرشک با نمک و آب انار طبیعی خریدم و یه روز در میون میخوردم و ویتامین ب۶ و ب۱۲ بخور و آمپول ب کمپلکس هفته ای یکی بزن و گزنه بگیر با نبات و چوب دارچین دم کن هفته ای ۲.۳بار بخور

همه اینها لخته خونو از بین میبره.منم لخته خون تو پریودیم زیاد داشتم.و کلا ازمایشم غلظت داشتم❤❤❤