2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045270 بازدید | 684444 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها کی ازمایش بتاشو تکرار کرد از پنج شنبه چند برابر شده؟ مال من زیادی بالا رفته معنیش چیه؟!

بتات ۵شنبه چند بود و الان چنده؟🌺🌺🌺🌺🌺

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
مباااارکه، معنیش اینه ک دوقلو داری انشالله😍😍توروخدا از تححححح دلت دعا کن این لحظات ب زودی قسم ...

همه دوستان رو دعا میکنم اگه قابل باشم 

عزیزم زیاد پیاده روی کن حتما زینک پلاس و کیوتن پلاس بخور اقلا سه ماه قبل انتقال 

و برای انتقال عجله نکن اصلا

من دی ماه تخمک کشی کردم دکترم رفت خارج 

مرکز هرماه میگفت بیا با یک دکتر دیگه انتقال بده حتی گفتن هماهنگ میکنیم دکتر نصر برات انتقال بده ولی دلم راضی نبود داستان دکتر نصرم قبلا گفتم تو این تاپیک و انشالله بعد از قربالگریها حتما میرم دیدنش نه برای اینکه بهش بگم اشتباه کردی بلکه بهش بگم که بدون بررسی به بیمارها نگو اهدایی.

از ۱۶ تا فولیکول ۷ تا تخمک شد که هر هفتاش جنین شد

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
همه دوستان رو دعا میکنم اگه قابل باشم  عزیزم زیاد پیاده روی کن حتما زینک پلاس و کیوتن پلاس بخو ...

A

AB

B

BC بودند

این سه تایی که انتقال دادن بلاست و گریدشون AB و B بودند

هچینگ نکردن

خراش داشتم ۲۱ سیکل قبل

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
جدی؟ .منم همسرم زیر جلدیها رو بهم می زد خیلی خوب می زد .ولی برای پروژسترون می ترسم .سریهای قبل دکتر ...

من درسم تموم شده ولی به دلایلی رشته ام رو اینجا نمی تونم بگم گلم ولی مرتبط با گروه پزشکی هست و دکتری دارم🙈🙈🙈🙈

۱۱۳۷ بود شده ۲۷۶۵ دیگه مرکز اعتراف کرد که دو تاس

🤣🤣🤣انشاللله به سلامتی

ببین منم بتام یکم از ۲برابر بیشتر شد اما بتای شما همزمان با من دوبرابر منه و جنینات۵روزس احتمالا دو قلو به سلامتی😙😙😙😙😙مبارکت باشه عزیزم😍😍😍

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
گفتن اول تیر بیا سونوی ساک و جنین ولی بتا مشکوک به دوقلو هست درسته؟

عزیزم اول تیر میشه چند روز بعد انتقالت؟🌺

به من گفت ۵هفته بعد انتقال بیا یعنی۸ انتقالم بوده ۳۵ روز بعدش برم

چرا؟ البته گفت فکر کنم سونو واسینال نکنه و یهو سونو شکمی کنه که قلبش و اینا با هم دیده شه

اما طاقت ندارم که😢😢