2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045428 بازدید | 684466 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلم من تازه یک هفته میشه انتقال دادم، محتاج دعاتون ولی مامان تارا سر کار رفت و مثبت شد

خوب شکر خدا ایشالله توام مثبت میشی هفته دیگه خوش خبر بیایا با بتا تپل مپل

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
گلم من تازه یک هفته میشه انتقال دادم، محتاج دعاتون ولی مامان تارا سر کار رفت و مثبت شد

اخه جنین تو رحمه بیرون نمیفته که همون تو لانه گزینی میکنه دیگه 

من استرس داشتم خواهرم گفت اصلا خوابیدن زیاد خطریه امکان منفی شدن داره نمیدونم بخدا اخه من یخورده بخوابم کلا سر میشم

فقط اینکه حالا رعایت میکنم و خونه و اینا تمیز نمیکنم

غذا پختن و کار خونه رو هم راهنماییم میکنی چون خواهرم اینارو تعطیل کرده بود همش میومد خونه مامانم

و اینکه بهت لیست دادن چیا بخوری خوبه و چیا نخوری بده من لیست میخوام  

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
سلام امروز دارم میرم سونو کمردرد هم دارم کم البته شاید بخاطر عوارض آمپول باشه نمیدونم برم ببینم چطور ...

حتما بیا اینجا بگو علتش چی بوده، ما هم مطلع بشیم، ان شاء الله چیزی نیست ولی استرس هم می تونه علتش باشه

دورت بگردم بخدا درکت میکنمممم منم خیلی نگران سابقه ی فامیلیشون بودم!تازه به من یه دکتر گفت ممکنه ار ...

مرسی عزیز دلم .حق با توهه شرایط همه مثل هم نیست همه هم مثل هم تلاش نمیکنن.البته اینایی ک من میگم نشنیدم رفته باشن سراغ آی وی اف ک ای کاش میرفتن.متاسفانه این قضیه برا همه جا نمیوفته.دلیلی ک باعث شده به خانوادم نگم همینه چون مطمئنم باهام مخالفت میکنن و براشون سخته

خداروشکر دوستای خوبی مثل شما دارم❤❤❤❤❤❤

چرا 4 ماهه پری نشدی؟ لازم نبود دکترت آمپولی چیزی بده که این همه مدت طول نکشه؟؟ گفتی بهش؟؟ 

نه عزیزم دکتر بخاطر آدنومیوز دوماه بهم دیفرلین داد زدم یکماهم که اومدم وارد سیکل شدم بهم یه ورق ضدبارداری داد تموم شد دیدم خوردم به تعطیلات خرداد دکتر گفت یه ورق دیگه بخر قرصتو ادامه بده که دوباره نزدیک 15 تا خوردم قطع کردم که پریود بشن برم که گفتن تیروئیدم دوباره رفته بالا😓😓

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
گلم چیکار کردی برای سلکسان و اسپرین؟ الان چجور استفاده میکنی؟

بهاری هنوز جواب آز ژنتیک انعقادی رو نگرفتم معمولیا رو‌گرفتم ک فرستادم اینجا بچه ها گفتن مشکلی نیس ولی نمیدونم نتیجه بقیه چی باشه هنوز نگرفتم, سر خود یه اسپرین میخورم شبی

این سیکل ک انتقال نمیدم تا جواب آز ها همه اماده بشه و دکتر ببینه

...
جدا همه چی پس کامله نگم دیگه آزمایش بنویسه. من اسید فولیک، D3، امگا۳ ، ویتامین E، مولتی ویتامین، است ...

منیزیم چرا تجویز میکنن؟ یهنی خوبه؟ بگیریم سر خود بخوریم

...
مرسی عزیز دلم .حق با توهه شرایط همه مثل هم نیست همه هم مثل هم تلاش نمیکنن.البته اینایی ک من میگم نشن ...

فداتشم.دقیقا اینا هم فقط یکیشونو خبر دارم رفته اونم چون سنش بالاتره.وگرنه بقیشون هنوز منتظرن طبیعی حامله بشن.بنظر من هم بهتره ادم پیگیری کنه.حالا دیگه اکثرا جا افتاده این مسائل ولی حتی اگه مشکلی هم داشته باشن با این قضیه میشه مخفیانه رفت و درمان کرد

برعکس من خانواده ی خودم خیلی اصرار داشتن پیگیر درمان باشیم و بریم برای میکرو...خانواده ی شوهرمم مشکلی نداشتن با این قضیه چون خودم خیلی مصمم بودم اینبار

ولی منم میگم کاش برن دنبال درمان،حیفه ادم تا ذوق و شوق نی نیو داره هی دست روی دست بذاره به امید طبیعی...نمیگم‌امیدواری بده اما ادم اولیو که با میکرو باردار شه بعد ممکنه بخاطر بیخیالی بعدیا رو طبیعی هم مامان شه!

ولی بازم هرکی یه شرایطی داره.ان شاالله خدا به هرکی دلش نی نی میخواد یه نی نی صحیح و سالم بده که انتظارسخته...اما وقتی بهش برسی باورت نمیشه این تو بودی که این همه انتظار کشیدی

شوهرم میگه بذار وروجک بیاد اول یه گازش میگیرم میگم چرا این همه وقت مارو معطل کردی😂😂

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم