2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045416 بازدید | 684464 پست
من بار اولمه واسه من نوشت واسه سما ننوشته اونم بار اولشه من فقط بهش گفتم که خواهرم مریضتون بود و مش ...

آها پس حتما به خاطر این نوشته... مگه این مشکلات هم ارثیه؟

راستی تو کی میخوای شروع کنی؟

عزیزم جواب آزمایشتو گرفتی؟؟ منتظریما خانومی بیا عدد بتای تپلتو بگو♥️♥️

تو تکرار کردم ازمایشتو الهام جون؟

من صبح رفتم تکرار کردم ولی سایتشون قطعه نمیتونم انلاین ببینم حالا باباشون رفت بگیره

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره عزیزم ۱۵۰۰ بود خدارو شکر دوشنبه ۲۱۴ بود هر۲روزو ضربدر ۲کردم و اینا شده بود دریت بود خدارو صدهزار ...

مامان ارامش ۱۵۰۰ برای روز چنده؟

بد رفتم تو کار تشخیص جنسیت از روی بتا

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
آها پس حتما به خاطر این نوشته... مگه این مشکلات هم ارثیه؟ راستی تو کی میخوای شروع کنی؟

احتمال ارثی بودنش هست چون یه مشکل ژنتیکیه برای منو خواهرم ولی اون یکی خواهرم نداشت 3بارم باردار شد

من جواب انعقادیم فعلا اومد جواب ایمنیام 4شنبه اماده میشه که زنگ زدم مطب گفت اوایل تیر نیست واسه 16 تیر وقت داد برم 16 تیر ببینم چی میگه

خواهرم که میگه اگه مثل اون باشم مشکل ایمنیم دارم که خواهرم هم پردونیزول میخورد هم سرم داشت هم اسپرین هم سلکسان

دیگه تاببینم خدا چی میخواد

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
احتمال ارثی بودنش هست چون یه مشکل ژنتیکیه برای منو خواهرم ولی اون یکی خواهرم نداشت 3بارم باردار شد ...

عزیزم خدا حتما بهترین رو میخواد برات. 

الان خودت جواب انعقادیت رو میبینی اوکیه؟

عزیزم خدا حتما بهترین رو میخواد برات.  الان خودت جواب انعقادیت رو میبینی اوکیه؟

نه فاکتور سقطم خیلی بالاس باید زیر 120 باشه طبق رنج نرمال ازمایشگاه ولی 226

پرولاکتینمم یخورده بالاس

مقاومت انسولینمم بالاس

خلاصه قراضه شدم باید برم نمایندگی تعویض قطعات  

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
من خواهرم مشکل انعقادی نداشت سر بارداریش من دارم 

اره دوست منم تو 5 تا خواهر فقط یکیشون داره

ولی ما 3 تاییم دوتامون داریم

نمی دونم7 روزه انتقال دادم ان شاء الله باشم

انشاالله عزيزم حتما ماماني واست صلوات ميفرستم 🤲🏻🤲🏻

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام فداتشم...عزیزم درکت میکنم،من شوهرم مورفو و تحرکش صفر بود...بخدا اخرین بار قبل انتقال یه جا از د ...

ازکجا شروع کنم😁😁

حرفام زیادن😁

ببخشیدخاکستری جون تا الان فرصت نکردم بیام تایپ کنم.

من قبلا ازت پرسیده بودم ولی یادم رفته بود.فکر میکردم مورفو برای شما یک بوده.همینطور آناجون فکر میکردم یک بوده.

خیلی وقتها امیدم کم میشه ولی خوب تهش یه امیدی داریم و براهمون یه ذره هم تلاش میکنم.

چیزی ک ناراحتم میکنه همین سابقه خانوادگیشونه.میگم نکنه ماهم مثل برادرشوهرم و بقیه هیچ وقت بچه دارنشیم.

من خیلی زود با آی وی اف کنار اومدم.فقط سه ماه جلوگیری کردم .خرداد امسال دقیقا دوساله ک اقدام کردیم واسه بچه.

به خاطر همین نازایی ارثی ک دارن خیلی زود رفتیم دنبال دوا دکتر.تا الان هم خداییش کم نذاشتم همه جوره حواسم بهش هست.ماهم جنوبیم و هوا گرمه بطری صف دادم تو یخچال میبره دسشویی خنک میکنه(دیگه ببین چقدر نبوغ دارم)😁😁کاملا گوش به فرمان از دستوراتم سرپیچی نمیکنه😅😅

خلاصه بعضی وقتها ناراحتی برمن غلبه میکنه ولی تسلیم نمیشم و تلاش میکنم

سرتو درد آوردم. ان شالله دختر گلتو ک وجودش به ماهم امید میده صحیحو سالم بغل بگیری

❤❤💜💜