2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045428 بازدید | 684466 پست
عزیزم عزیزم عزیزم🍀🍃 مهربون مادر، چی میتونم بگم؟؟ هیچ کس از عمق وجودش نمیتونه درک کنه که تو الان د ...

وای بخدا ببخشید ناراحتتون کردم واقعا تو شرایط بدی هستم همه میگن هر چی خودت بگی فقط زود تصمیم بگیر، تازه به همدیگه پاسم میدن انگار میخوان گردن خودشون نباشه یکیشون جواب درستی بهم نمیده، 

بچهها گفتن حنطوش زاده شنبه ها بیمارستان امام خمینی هستش زنگ زدم گفتن باید ساعت ۶ صبح بیای نوبت بگیری، من کرمانم نیدونم شرایط سفر جور بشه یا نه شوهرم عصر بیاد یه تصمیمی بگیریم یا بازم بریم پیش چند تا دکتر دیگه همین کرمان😔

مرجان جون با نی نی نازت برامون دعا کنید محتاج دعاتونم... راستی نی نی م پسر هم هست😭

الحمدالله❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها خوبین؟ من دارم میمیرم بقرآن میدونم منو باید ببرن تیمارستان😭 چند روزه نه خواب داشتم نه ...

الهی به حق اون کربلایی که رفتم امام حسین بهت نگاه ویژه بکنه. محکم و قوی باش بسپار به خدایی که بدون اراده اون برگی از درخت نمی افته.

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
بچه ها من رفتم از دادم جوابشم گرفتم نمی دونم خوشحال باشم یا ناراحت😭😭😭😭😭😭 حداقل یه روزنه امیدی ...

عزیزم مبارکت باشه، ان شاء الله میره بالا، لاله سرخ با بتای 50 روز 14 انتقال الان گل پسرش بغلشه

بچه ها من رفتم از دادم جوابشم گرفتم نمی دونم خوشحال باشم یا ناراحت😭😭😭😭😭😭 حداقل یه روزنه امیدی ...

نگاه ویژه خدا گوارای وجودت.. تو این لحظه ها برا ما هم دعا کن.اگه میشه یه آیت الکرسی هم منو مهمون کن.فدات شم

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
الهی به حق اون کربلایی که رفتم امام حسین بهت نگاه ویژه بکنه. محکم و قوی باش بسپار به خدایی که بدون ا ...

😭😭😭😭 خیییلی ازت ممنونم عزیزم الهی که خودش نگهدارش باشه...

الحمدالله❤
سلام عزیزانم.منم ان شااللع بعد امتحانات ترمم میرم برای انتقال.فقط یه جنین برام مونده.بعداز اون میکرو ...

انشالله انتقال ميدي و مثبت ميشي

عزيزم يك سوال داشتم اين آيه اي كه امضاته معنيش چيه؟ من از ظالمين هستم؟!

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
سلام گلم ❤❤ اره خوبه ولی راستش دیگه خسته شدم از دوا درمون☹ این اخرین مرحله ی درمانمه دیگه بعد لاپ ...

اینماه از من گذشت🙄😶

انشاله ماه بعد با هم😎

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
عزیزم مبارکت باشه، ان شاء الله میره بالا، لاله سرخ با بتای 50 روز 14 انتقال الان گل پسرش بغلشه

ممنونم. انشاءالله😍

انشاءالله شما هم هفته بعد خبر بتای تپلت رو بدی و خوشحالمون کنی😍❤️