2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045451 بازدید | 684468 پست
عزيزم من تنبلم  اولين مامان مصي جون بودن كه اول صبح جواب مثبتشونو گرفتن خدارو شكر

ای جونم🍀

اشکال نداره...‌تو ذهن من همون اولیه هستی😍😍😍

مصی جون شیطونی کرده امروز زود رفته❤😚 قلبون جوجش🍃

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
اخه من دیگه پیش اون دکتری که ivf شدم نمیرم دکترم عوض شده .هفته های اول که لکه بینی داشتم ولی تو سونو ...

نه عزیزم.یه هورنون کاملا زنانه اس.

خب عزیزم اگه دکتر جدیدی انتخاب کردی باهاش مشورت کن ببین نظرش چیه..

من آخراش دیگه لک اینا نداشتم ولی استفاده میکردم.

از زایمان زودرسم جلوگیری میکنه🍀

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من رفتم از دادم جوابشم گرفتم نمی دونم خوشحال باشم یا ناراحت😭😭😭😭😭😭 حداقل یه روزنه امیدی ...

عزیز دلم خدارو صد هزار مرتبه شکرت مطمین باش بارداری صد در صد بتای خیلیا پایین بوده و الان نی نی شون تو بغلشون😍😍😍😙😙😙🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌺🌺🌺🌺🌺❤❤❤❤❤🍭🍭🍭🍭💓💓💓💓

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
عزیز دلم خدارو صد هزار مرتبه شکرت مطمین باش بارداری صد در صد بتای خیلیا پایین بوده و الان نی نی شون ...

ممنونم عزیز دلم. انشاءالله به دعای شما دوستان❤️ ‌ته دل خودمم میگه خدایی که بهم لطف کرده نا امیدم نمی کنه.

من واقعا قرار نبود الان انتقال بدم. نمی دونم یادته یا نه گفته بودم بعد پانکچر درد زیادی داشتم و شکمم کمی بزرگ شده بود. اما دکتر گفت سه روز بعد بیا سونو اگه خوب بودی برات انتقال میدم. تا شب قبلش هم من درد داشتم . همش می گفتم خدایا اگه قراره اخرش خوب تموم شه و به صلاحمه خودت جور کن انتقال بدم.  دکتر سونو کرد و گفت برات انتقال میدم.الانم واقعا باورم نشده هنوز😭 خدا بهم رحم کرده😭

نگین جون خیلی ناراحت شدم واسه شرایط پیش اومده اما نگران نباش ایشالا خدا خودش هوای نی نی تو داره❤️ من ...

ببخشید ناراحتتون کردم دیدم بچهها مثبت شدن خودمم ناراحت شدم که الان اومدم پست گذاشتم 😔 وای خدا از دهنت بشنوه من تو این سه روز ۳ بار سونو شدم و یکبارم اکو شدم شکمم دیگه میسوخت بخدا، الهی که برا منم معجزه شه...

الحمدالله❤
عزیزم.میدونم واقعا چ استرسی بهت وارد شده شرایط سختیه..ولی خدابزرگه...فقط خودش چاره سازه..سعی کن اروم ...

قربونت برم من وقعا به دعاهاتون اعتقاد دارم چون همدیگرو درک میکنیم ممنون که دعام میکنید...

الحمدالله❤
ای جونم🍀 اشکال نداره...‌تو ذهن من همون اولیه هستی😍😍😍 مصی جون شیطونی کرده امروز زود رفته❤😚 قلب ...

☺️☺️🤭

خدا نکنه عزیزم😘 خودتو و‌جوجوت سلامت باشید همیشه❤️

اره قبول دارم یکم عجله کردم ولی از شنبه های ازمایش خاطره بدی داشتم. دلم نمی خواست شنبه بشه و‌دوباره همه اون لحظه ها تکرار شه.

دیشب ۲:۳۰‌خوابم برد صبح هم ۶:۳۰ از خواب پریدم..دیگه پریدم اول بی بی گذاشتم قلبم اومد تو دهنم تا یه هاله محو انداخت☺️ بعدم پریدم ازمایشگاه 

نمی دونم چجوری شکر خدا رو بجا بیارم واقعا.

ببخشید ناراحتتون کردم دیدم بچهها مثبت شدن خودمم ناراحت شدم که الان اومدم پست گذاشتم 😔 وای خدا از ده ...

عزيز دلم از ته دلم برات مي خوام كه خودتم با خبراي خوب بياي و نيني تو صحيح و سالم بغل بگيري

ممنونم عزیز دلم. انشاءالله به دعای شما دوستان❤️ ‌ته دل خودمم میگه خدایی که بهم لطف کرده نا امیدم نمی ...

واقعا خدارو شکر خیلی خوشحال شدم ارزوی مثبت شدن همه بچه هارو دارم انشاللللللللله🌷🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
ببخشید ناراحتتون کردم دیدم بچهها مثبت شدن خودمم ناراحت شدم که الان اومدم پست گذاشتم 😔 وای خدا از ده ...

این چه حرفیه ما اینجا دور هم هستیم که بیشتر از همه تو‌لحظه های سخت بهم دلداری بدیم.

این روزا هم می گذره و‌مطمین باش پایانش خوشه انشاءالله😍فقط سعی کن اروم باشی. خدایی که بهت بخشیده خودش نگهدارشه. 😘

☺️☺️🤭 خدا نکنه عزیزم😘 خودتو و‌جوجوت سلامت باشید همیشه❤️ اره قبول دارم یکم عجله کردم ولی از شنبه ...

من همسرم نمیدونست زود رفتم ازمایش دادم برگشتنی تنها بودم تا خونه گریه میکردم و خدارو شکر میکردم😢

سلام عزیزانم.منم ان شااللع بعد امتحانات ترمم میرم برای انتقال.فقط یه جنین برام مونده.بعداز اون میکروی منفی خیلی با خودم کلنجار رفتم که از خدا گله نکنم ولی دیشب کلی ازش گله کردم.شما هم مثل من این روزا رو گذروندین میدونید خیلی سخته...خیلی از بچه ها مثبت شدن خدا رو شکر.قربون دلای مهربونتون برا منم دعا کنید .دیگه واقعا نمیدونم چطور به خدا التماس کنم و چه نذری بکنم...ولی بازم میگم خدایا شکرت.

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون