2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045428 بازدید | 684467 پست
من چون ديروز صبم بيبي چكم منفي شده احتمالش خيلي كمه جواب مثبت باشه تارا و الهام جون شماها كه بيبي چك ...

والا راستشو بخوای من سه شنبه صبح یه بی بی زدم بعد از دو دیقه یه هاله انداخت ولی چون پررنگ نبود من گفتم احتمالا اثر hcg که یه هفته قبلش زدم

اخه سه شنبه هفته قبلش امپول hcg زدم و به همسرم‌گفتم یه بی بی چک دیگه برام بخر ولی دیگه نخرید و گفت یهو ازمایش منم که از خونه بیرون نرفتم این چند روز 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از الان تبریک میگم خانومی🌷🌷🌷🌷 چقدر دیر جواب میدن من جایی که میرم دو ساعته جواب میدن

برای۳تاتون پیشاپیش مبارک باشه انشاللله به شادی و دل خوش بیاین💚💚

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
 بله منظورم همونه قبلا دکترم نیکبخت بود الان ۵ساله دیگه پیگیردرمان نشدم تاجایی که اطلاع داشتم ت ...

من پیش دیباوند پرونده دارم ولی چون صبح میشینه دیگه نتونستم باهاش ادامه بدم و رفتم پیش نقاب

البته چون شوهرم تحت درمانه من دیر به دیر ویزیت میشم

مطب دیباوند هم اگه رفتی از خود منشی ها شماره بگیر فک کنم شماره ی جدیدی دارن

به امید مادرشدنت عزیزم💐💐❤❤

ارامش جان مگه برای تیرویید ازمایش tsh نمیای؟؟

چرا اما این ازمایشگاه رنجش و اعدادش فرق داره یه جوریه خودم نفهمیدم ساعت۱۱ببرم نشون بدم ببینم چیه😁

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
والا راستشو بخوای من سه شنبه صبح یه بی بی زدم بعد از دو دیقه یه هاله انداخت ولی چون پررنگ نبود من گف ...

عزیزم انشاللله مثبت و اثرش رفته دیگه تا اون موقع چون منم شنبه امپول زده بودم و ۷روز بعدش روز۱۰ بیبیم هالل انداخت و ازمایشم مثبت بود🌷🌷🌷

سلام عزیزم نترس کاملا طبیعیه منم تا سه روز خونریزی داشتم مجبور شدم چندتا پد عوص کنم بعدم تایک هفته ل ...

مرسی عززززیم خیلی نگران بودم زنگ زدم ابن سینا میگه شما پریود شدی میتونی وارد سیکل بشی  

دوش گرفتن اشکالی نداره؟من مثل پریودی کلا پد گذاشتم و هر چندساعت دارم عوض میکنم ،غیر از انتی بیوتیک داروی حاصی داشتی؟؟

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت
من چون ديروز صبم بيبي چكم منفي شده احتمالش خيلي كمه جواب مثبت باشه تارا و الهام جون شماها كه بيبي چك ...

من ساعت 8 آزمايش دادم گفت قبل 3 حاضره 

نه من بي بي چك نزدم 

انشالله هر 4 تامون مثبتيم ++++

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
بچه ها من رفتم از دادم جوابشم گرفتم نمی دونم خوشحال باشم یا ناراحت😭😭😭😭😭😭 حداقل یه روزنه امیدی ...

مباركهههههههههههههههههههه مامان مصي

چنده بتات ؟ البته زود رفتي حالا پس فردا دوباره برو

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
خدا رو شکر خانومی  روز چندمی امروز؟؟ عدد بتات چنده؟؟

امروز شده ۱۲ روز. بتام ۴۰. بچه ها امیدی هست به نظرتون؟ ولی با همین عدد هم انگار دنیا رو‌ بهم دادن. 

انشاءالله شما هر سه تاتون دست پر با بتای تپل برگردین😍😍😍