2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045417 بازدید | 684464 پست
مباركهههههههههههههههههههه مامان مصي چنده بتات ؟ البته زود رفتي حالا پس فردا دوباره برو

مرسی عزیزم ان شاءالله قسمت شما از نوع تپلش🙏😘

من ۴۰ بود بتا

بچه ها بگین بهم بتام خیلی کمه؟

امروز شده ۱۲ روز. بتام ۴۰. بچه ها امیدی هست به نظرتون؟ ولی با همین عدد هم انگار دنیا رو‌ بهم دادن.&n ...

خیلی هم خوبه خدایا شکرت، مبارکت باشه🌷🌷

یکی از بچه های اینجا بتاش روز ۱۴ انتقال ۵۱ بود و الان گل پسرش بغلشه

عدد بتا مهم نیس رشدش مهمه شما شنبه حتما ازمایشتو تکرار کن اگه رشد کرده بود با خیال راحت از ادامه بارداریت لذت ببر و برای ما هم دعا کن

دفعه چندمت بود خانومی؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

1-6 نتیجه آز + منتظرین نتیجه + بدون جواب زایمان موفق دوستای گلم کسایی که مشکل عمده شون مور ...

آنا جان میدونید مراقبتای قبل ای یو ای چیه چیکار کنم چی بخورم .۱۵ تیر تقریبا ای ایم هست .اچ دی میخورم شبی یکی .دوتا متفورمین .عرق فراسیون و بومادران روری ی استکان .اخه ی کیست ساده ۳ سانت دارم .شوهرمم ویتامین میخوره زینک و اینا 

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍
مرسی عزیزم ان شاءالله قسمت شما از نوع تپلش🙏😘 من ۴۰ بود بتا بچه ها بگین بهم بتام خیلی کمه؟

خوبه عزيزم مباركت باشه 

زود رفتي روز 12 خيلي زوده تست شنبه تكرار كن

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
مرسی عزیزم ان شاءالله قسمت شما از نوع تپلش🙏😘 من ۴۰ بود بتا بچه ها بگین بهم بتام خیلی کمه؟

مصي جون 

يك زحمتي بكش الان بي بي چك بزن ببينيم با اين بتا بي بي چك نشون ميده ؟

امروز شده ۱۲ روز. بتام ۴۰. بچه ها امیدی هست به نظرتون؟ ولی با همین عدد هم انگار دنیا رو‌ بهم دادن.&n ...

مبارک باشه مسی جون 😍😍دوران بارداری خوبی رو سپری کنی مامان خانوم برای منم دعا کن

خدا جونم شکرت...
خیلی هم خوبه خدایا شکرت، مبارکت باشه🌷🌷 یکی از بچه های اینجا بتاش روز ۱۴ انتقال ۵۱ بود و الان گل پ ...

مرسی عزیزم خدا از دهنت بشنوه😘😘😘 خدا کنه دوبرابر شه. وای تا شنبه از استرس میمیرم

من اونجا نشستم تا جوابم اماده شه برای هر سه شما هم ایت الکرسی خوندم و از ته دلم امیدوارم همتون دل شاد شید😍😍😍

من دفعه سوم و البته شانس اخرم بود. تا دو سال دیگه برام امکانش نبود که بخوام انتقال بدم. خدا بهم رحم کرد😭😭 

سونو غربالگری اول (نیلو)اجازه نداده بود همسر دوستم بره تو کلی ناراحت بود😟

من آزمایشاتم نیلو بود.. آزمایشگاه نیلو.

فک کنم سونوی نیلو کلا فرق داره..یجای دیگه اس.

من ک رفتم غلامین قشنگ همسرمم بود.چون اتاق کوچیکه بیرون همین جلوی درش ی مانیتور جدا هست که اونم ببینه.در اتاقم ک بازه منو ببینه😁😁😁

تو الوندم ک کلا اومد تو اتاق.

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀

سلام بچه ها خوبین؟

من دارم میمیرم بقرآن میدونم منو باید ببرن تیمارستان😭

چند روزه نه خواب داشتم نه تونستم هیچی بخورم حتی یه لقمه خوردم بالا آوردم بس که گریه کردم و بجایی نرسیدم هر روز تو مطب دکترا بودم از این دکتر به اون دکتر😭

رفته بودم سونو آنومالی پیش دکترم(متخصص پریناتولوژیست هستش) میگه رشد اندام پاها و دو هفته کمتر از سن بارداریته در حالی که دور سرش درسته و وزنشم کمه، فرستادم یه جا دیگه سونو اونم گفت همینطوره تازه این گفت قلبشم نامنظم میزنه و بند ناف تک شریانه،

فرستادنم اکو قلب که گفت قلبش خوبه ولی یه سوراخ ریز داره که احتمال ۷۰ درصد تا تولد بسته میشه اگه نشه هم چیز ابل درمانیه، کلی هم تعریف کرد از نی نی که چقدر شیطونه😭 خوشحال ولی بردم نشون دکترم دادم گف بهرحال رشد اندام ها خوب نیست بنظرم برو همون یزد که ivf کردی بهت مجوز سقط بدن😭

زنگ زدم یزد میگن برو پیش فلان دکتر تو شهرتون ما قبولش داریم! رفتم میگه من نظر همون دکترتو قبول دارم بنظر من همین الان برو برا سقط ولی چون ivf کردی سختی کشیدی میتونی دو هفته دیکه صبر کنی ببینی چی میشه ولی اونموقع دیگه مجوز سقط بهت نمیدیم فقط خودت باید فکراتو بکنی ببینی میتونی ریسک کنی یا نه😭😭

بچه ها من دارم میمیرم چکار کنم این چند تا دکتر از بهترین دکترا بودن نیس که بگم چیزی حالیشون نبوده بخدا تو جهنمم بعد اینهمه سختی آخه چکار کنم...

تازه از همون روزی رفتم سونو همش تکونای نی نی رو حس میکنم الهی من بمیرم😭😭

الحمدالله❤
اها من اخه درد و انقباض ندارم زیاد.گاااهی خیلی کم پیش میاد واژن تیر بکشه...که اونم دکترم برام ننوشت ...

آره عزیزم از زایمان زودرس جلوگیری میکنه.. 

البته قرص اینا همش بهانه اس خدا خودش نگهدار جوجه هامون باشه🍀☘

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
مبارک باشه مسی جون 😍😍دوران بارداری خوبی رو سپری کنی مامان خانوم برای منم دعا کن

ممنونم عزیزم. انشاءالله شنبه برم و خیالم راحت بشه. 

انشاءالله شما هم با بتای تپل مپلت به زودی میای و‌خوشحالمون می کنی❤️

مرسی عزیزم خدا از دهنت بشنوه😘😘😘 خدا کنه دوبرابر شه. وای تا شنبه از استرس میمیرم من اونجا نشستم ت ...

وای ترو خدا استرس نداشته باش، خدا خیلی مهربونه

برای نی نی جون استرس خوب نیس

شما الان دیگه مامانی و باید صبور و با ارامش باشی

منم از صبح دلم پیش شما سه نفره و دارم دعاتون میکنم

عه پس لوو خارجی خوبه.بعد دزش با ایرانی یکیه؟ اخه من ایرانی از همین جلد قرمزا دز ۰/۱ میخوردم روزی نص ...

دکتر برای من نوشت و من دارم میخورم.

دیگه خود دکتر غدد گفت بخور.❤

سلام بچه ها خوبین؟ من دارم میمیرم بقرآن میدونم منو باید ببرن تیمارستان😭 چند روزه نه خواب داشتم نه ...

عزيزم من اطلاعاتي در اين زمينه ندارم هفتخ چندي؟ 

اگه بلدي آنا جون رو صدا بزن بياد حتما ميتونه كمكي بكنه

فعلا فقط آرامشتو حفظ كن و سرچ كن چند تا دكتر خوب پيدا كن همين هفته باهاشون مشورت كن