2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست
اره عزیزم به امید خدا😙😙😙انشاللله برای قلب نی نیامون ۴تایی با هم میریم چون زمانش یکیه البته اگه م ...

نه دیگه صبور باش مامان خانوم این دفعه رو دیگه با هم میریم انشالله😍😍😍

واسه تیروئید معاینه خاصی لازم نیس  دکتر آزمایش رو نگاه می کنه دارو تجویز می کنه لازم نیس خودت ...

خب عزیزم باید همون دکتر باشه یا حداقل ازمایشمو ببینه!شوهرم نمیتونه بره تا بندر برای دکتر غدد،بخاطر کارش...

حالا یه فکری میکنم...

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلامممم من دوشنبه عمل هیسترو و برداشتن پولیپ داشتم ،امروز صبح که از خواب بیدار شدم دیدم لباس زیرم ک ...

سلام عزیزم نترس کاملا طبیعیه منم تا سه روز خونریزی داشتم مجبور شدم چندتا پد عوص کنم بعدم تایک هفته لکه بینی داشتم کلا تا ده روز دستم بند بود همش مجبور بودم برا نماز خوندن لباس عوض کنم شما هم نگران نباش چیزی نیست

😍😍خدایا شکرت
نه عزیزم من سال ۹۴ هیسترو و لاپارا تشخیصی انجام دادم که البته کوتر تخمدانم شدم به امید اینکه طبیعی ب ...

ان شاءلله بزودی خبر بارداریتو ببینم تو سایت عزیزم

خداجونم شکرت       

دوستان من فردا انتقال دارم...ازتون میخوام با دلای پاکتون برام دعا کنید انشاالله اینبار جنینام بمونن برام ومامان بشم😘😍

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
دوستان من فردا انتقال دارم...ازتون میخوام با دلای پاکتون برام دعا کنید انشاالله اینبار جنینام بمونن ...

مباااارکه عزیزم 

ان شاءلله بسلامتی ۹ ماه محکم بچسبن به دلت 

بعدشم به امید خدا بپرن تو بغلت 😍😍😍😍😍😍

خداجونم شکرت       
خواهش میکنم عزیزم نه متاسفانه اطلاعی ندارم.منظورت همون رحم اجاره ایه دیگه؟ فک میکنم هردکتری انجام م ...

بله منظورم همونه قبلا دکترم نیکبخت بود الان ۵ساله دیگه پیگیردرمان نشدم تاجایی که اطلاع داشتم تواهواز فقط سه تادکتراین کاروانجام میدادن ولی ازتون ممنونم که بهم یاداوری کردین تماس میگیرم ازخودشون میپرسم 

🍃🍃🍃🍃صلوات برای سلامتی تودلیم 🤲اللّه علی محمدوآل 
یعنی یکماه بعد انتقال قلب میزنه؟

شما وسط سیکل که انتقال بدی تا پریود بعدی 4هفته ای.4هفته بعد انتقال میشه 6هفته.که تو 6هفته به بعد از طریق سونو واژینال میشه تشخیص داد.حالا برای اطمینان هفته 7برین بهتره که نکنه ی موقع زود باشه و استرس بکشین

مباااارکه عزیزم  ان شاءلله بسلامتی ۹ ماه محکم بچسبن به دلت  بعدشم به امید خدا بپرن تو بغ ...

انشاالله بادعای شما😘

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰