2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
عزیزم خدارو شکر خیلی خوشحال شدم برات😍نگران عددش نباش مهم روند رشدش هست دو روز دیگه تکرارش کن..انشاء ...

ممنونم نفسی جون😘😍 انشاءالله به دعای شما دوستای خوبم❤️

از روزی که جواب انتقال اولتو گرفتی با لبخند تسلیم خواست خدا شدی و خدا هم زود دلتو شاد کرد همش تو ذهنم مونده و به خودم می گفتم یاد بگیر باید مثه نفسی باشی باید ایمانت قوی باشه تا خدا بهت ببخشه😍

خلاصه که همیشه تو یادمی و دعا می کنم نی نی صحیح و سالم بغل بگیری😍😍

نگین جون عزیزم اول ک سعی کن ارامشتو حفظ کنی و به هم نریزی بدتر ب نی نی استرس وارد میشه...عزیزم ب حرف ...

وای نفسی جون فقط خدا رحم کنه، من که سپردم به خودش ولی اینکه هی دکترا میگن زود باش خودت تصمیم بگیر واقعا داره روانیم میکنه، توروخدا دعام کنید دنبال چند تا دکترم که نظر اونام بپرسم ولی از اینایی که این چند روز رفتم پیششون فکر نکنم بهتر باشن شانس منم آخر هفته ست هیچکدوم نیستن، توکل به خدا😔

الحمدالله❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من دفعه دومه  ميكرو مي كنم دو تا لوله هامو اسفند بخاطره چسبندگي برداشتن مشكل آندومتريوز شديد هم داشتم هم هيستروسكوپي كردن هم خراش 

دو تا جنين گريد a انتقال دادم كه هر دو بلاستوسيت بودن 

طبعم خيلي سرده زيادم گرمي نخوردم فصل گوجه سبز و منم عاشقش 

دارو هم روزي سه تا استراديول و دو تا آمپول پروژسترون 

لطفا شما ها هم بگين 

ممنونم نفسی جون😘😍 انشاءالله به دعای شما دوستای خوبم❤️  از روزی که جواب انتقال اولتو گرفتی با ...

فدات عزیزم.منم همیشه ب یادتم و خیلی دلم میخاست مثبت بشی..الان خیلی خوشحال شدم انشاءالله ک بسلامتی بغلش کنی💕

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
وای نفسی جون فقط خدا رحم کنه، من که سپردم به خودش ولی اینکه هی دکترا میگن زود باش خودت تصمیم بگیر وا ...

نگین جون خیلی ناراحت شدم واسه شرایط پیش اومده اما نگران نباش ایشالا خدا خودش هوای نی نی تو داره❤️ من ۹ ماه پیش رفتم بودم سونو برای لوله هام‌که هیدرو شده بود. سونوی تخصصی بود. دستگاهش فرق داشت. یه خانومی اومده بود فکر کنم ۵-۶‌ماهش بود بهش گفته بودن اندام بچه ات خوب رشد نکرده اینقد گریه می کرد اینقد خانومای اونجا دلپاریش می دادن اخرش رفت سونو شد و‌خوشحال از اتاق اومد بیرون. دکتر بهش گفته بود اونجوری نبوده که بهت گفتن یه ذره نشون میده رشدش کمه اما نه اونقدر که نگران کننده باشه و‌هنوز فرصت داری تا جبران شه.

ایشالا نی نی تو ام صحیح و سالمه😍 فقط الان ناراحته مامانش چرا اینقد غصه می خوره

وای نفسی جون فقط خدا رحم کنه، من که سپردم به خودش ولی اینکه هی دکترا میگن زود باش خودت تصمیم بگیر وا ...

عزیزم.میدونم واقعا چ استرسی بهت وارد شده شرایط سختیه..ولی خدابزرگه...فقط خودش چاره سازه..سعی کن اروم.باشی...انشاءالله ک چیزبدی نیست اصلا و ب خیر و خوشی میگذره🙏

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
[QUOTE=93483461]انشالله که چیزی نیس خانومی  ارامشتو تا شنبه حفظ کن  بازم شنبه برو دکتر خدا ...

عزیزم عزیزم عزیزم🍀🍃

مهربون مادر، چی میتونم بگم؟؟ هیچ کس از عمق وجودش نمیتونه درک کنه که تو الان در چه حالی هستی...

خواهر گلم،از صمیم قلبم ، برات دعا میکنم که خدا بهترین راهو جلوی پات بزاره تا بتونی درست ترین تصمیم رو بگیری..

فرزندتو نذر همون خدایی کن که بهت بخشیده،از خودش بخواه که برات حفظش کنه.☘

اما در کنارش تمام تلاشتو بکن تا در آینده خدای نکرده مدیون خودت نشی.

نمیدونم تهرانی یا نه... اما حتما با بهترین دکترا ویزیت شو... 

خدای بزرگ ارحم الراحمینه.. خدای خوبم نگین و فرزندشو در پناه خودت حفظ کن.❤🍃☘🍀

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
٤تايي كه منتظر جواب بتا هستيم يه باز علاءم تونو ميگين ؟  و اينكه چند تا جنين انتقال دادين و چه ...

الین جان انشاله جوابت مثبت استرس نداشته باش. به خدا به علایم نیست. من دفعه پیش به خیال خودم کلی علایم داشتم اما منفی شدم. اما ایندفعه اون علایم رو‌ هم نداشتم. ایشالا مثبتی😍😍

مرسی مامان مرجان جون😘😘😘 ان شاءالله صحیح و سالم نی نی تو بغل بگیری❤️ بهش بگو برای نی نی منم دعا کن ...

من و دخملی همیشه برای خاله ها و جوجه هاشون دعا میکنیم🍀☘❤

بلاخره هر چی باشه دختر من کلی دختر خاله پسرخاله میخواد🐤🐥

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
عزیزم بسته به شرایطت و نظر دکتره... من تا ۲۳ هفته داشتم. خیلی هام کمتر بودن حذف شده.

اخه من دیگه پیش اون دکتری که ivf شدم نمیرم دکترم عوض شده .هفته های اول که لکه بینی داشتم ولی تو سونو nt گفتن برطرف شده الان هفته ی ۱۶ هستم نمیدونم تا کی باید ادامه بدم .پروژستورن مشکلی ایجاد نمیکنه؟ شبی یه دونه استفاده میکنم