2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045610 بازدید | 684476 پست
عزيزم اگر ميخوان ميكرو انجام بدين و بهتون گفتن شرايطش براي ميكرو خوبه عمل نكنه بهتره ، همسر من هنوز ...

آره میکرو که می خوایم بکنیم البته اگه خدا بخواد  فعلا که خدا نمیخواد برناممون جور نشده

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
وااای مامان سبحان جدی میگی،خیلی ناراحت شدم،چنروزه توفکرشم،بنده خداا😔

من هم خيلي ناراحت شدم ديشب اتفاقي توي يكي از تاپيكها ديدم . ان شا الله كه خدا خودش بهش كمك كنه و از همه مهمتر دليلش رو بفهمن اين دكترها چون سومين بار هست اين اتفاق براش افتاده .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا خاكستري جون من برعكس شما از همون ٦ ماه اول بعد از ازدواج كه نتونستيم بچه دار بشيم به همسرم پيشن ...

اخی عزیزم.اره ادم وقتی به گذشته نگاه میکنه میگه خداروشکر اگه مشکلی داشتیم ولی خدا راه حلشو هم گذاشت جلو پامون...

خدا دختر نازت و پسر تو راهیتو حفظ کنه.ان شاالله تموم متتظرا هم مثل ما از این راه نتیجه بگیرن یا مثل شما سوپرایز شن با معجزه ی خدا😍❤

اخه من سنم کم بود هیچجوره اون اوایل زیر بار نمیرفتم...بعد فهمیدم دارم بیخودی وقت تلف میکنم

یعنی نی نی میدیدم بال بال میزدم براشون😂

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
من اینجوری تنظیم.کردم ک ویتامین رو بعد صبحونه میخورم...کلسیم بعد ناهار و اهن بعد شام

مکمل رو صبحونه میخوری؟اخه توی مکمل فولیک اسید هست من اکثرا صبحونه م نون و‌پنیر یا کره مربا هستش واسه همین قرصای اهن و مکمل رو نمیتونم بعد صبحونه بخورم!

کلسیم که ندارم ولی ویتامین دی رو بهم‌گفت سعی کن بعد یه وعده غذای چرب و چیلی بخوری😐

حالا فردا باز میرم پیشش.دوباره ازش‌میپرسم برا داروهام

این همه رسوابازی دراوردم اخرش دارم با خودش ادامه‌میدم😂 از هرکی پرسیدم گفت فعلا همین دکتر بهتر از همشونه توی این جزیره.منم گفتم تا الان زیر نظرش بودم بذا ادامه بدم.نهایتش رو خودم کار میکنم که خونسردتر بشم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
خانمی کجا کلاس تغذیه میرید؟؟ منم دنبالش هستم اگه مثبت شدم برم آخه یه کم اضافه وزن دارم نمی خوام با ب ...

تهران مركز نيلو معظمي 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
این درست تره ولی بعضیا حساسه معدشون برای همین میگن با غذا، در کل مصرف آهن اگر سر یه ساعت مشخص از شبا ...

عه مرسی گلم.پس همون عصرا که معدم خالیه بخورم

چون تا الان که اذیت نشدم خداروشکر و معده درد نگرفتم

کلسیم هم ندارم ویتامین دی دارم...

عزيزم تاريخ آخرين پريودت كي بوده ؟ من هفته ٥ رفتم سونو فقط ساك ديده شد و هفته ٦ رفتم قلب رو هم ديدم ...

عزيزم شما اون موقع كه واسه سونو قلب زفتيد چه علائمي داشتيد؟ حالت تهوع هم داشتيد؟ 

دوستان من خيلي نگرانم امروز دوبار زيره دلم سمت راست درد گرفته خوب شده الان دوباره درد گرفته علتش چيه؟ تو ٦ هفته هستم و تو ٥ هفته دكتر ساك رو ديده دو هفته ديگه واسه سونو قلب ميرم. خيلي نگرانم واسه درد زيره دلم😔😔

عزيزم شما اون موقع كه واسه سونو قلب زفتيد چه علائمي داشتيد؟ حالت تهوع هم داشتيد؟ 

عزيزم من هميشه گفتم من توي هيچ كدوم از بارداريهام به اون شكل حالت تهوع نداشتم ، اين سري كه كلا نداشتم و سر بارداري قبليم هم تا ٦ ماه اول اصلا حالت تهوع نداشتم ٣ ماه آخر هم به خاطر بزرگ شدن جنين به معده ام فشار ميومد و حالت تهوع داشتم . 

هفته ٧ بري ديگه خيالت راحت ميشه من هم چون ميخواستم مرخصي استعلاجي بگيرم مجبور شدم هفته ٦ برم سونو كه ديگه متصل بشه به مرخصي زايمانم وگرنه همون هفته ٧ ميرفتم .