2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045601 بازدید | 684475 پست
ميترسم منفي بشه  بشينم گريه كنم  اقلا فردا آخر هفتس تو خونه ميشينم گريه هامو ميكنم كسي نم ...

چرااینقدب منفی فکرمیکنی دختر،حالاک یکی ازعلامتهای خوبوداری،انشالله مامان۹ماه شدی

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
انشاالله مثبته 💓

يعني اين نشونه ها درسته يا نه؟

اخه من از مركز پرسيدم اين لكي كه روز 10 انتقال ديدم مال لانه گزينيه يا دفع شده جنين؟ گفت هيچي معلوم نيست نه لك ديدن نه نديدنش دليل بر مثبت و منفي شدن نيست. منطقيم هست بالاخره يك جنين كه نبوده معلوم نيست سرنوشت هر كدومشون چي شده

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

يعني اين نشونه ها درسته يا نه؟ اخه من از مركز پرسيدم اين لكي كه روز 10 انتقال ديدم مال لانه گزينيه ...

آخی لکم دیدی،انشالله لانه گزینیه،راس میگی هم بالک مثبت داشتیم هم منفی،ولی دلت روشن باشه برای خودت

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
عزیزم شما بودین شاغل بودین؟ موقع نشستن اذیت هم میشین درد دارین ؟؟؟

اره عزيزم من شاغلم رييسم ضحاكه روز 4 و 5 انتقال مجبور شدم بيام سركار

اين هفته هم كه از يكشنبه اومدم يعني باز از روز 11 انتقال سركارم 

يك كم فشار حس ميكنم رو شكمم ولي درد نه ساعتي يبار پاميشم يك كم راه ميرم 

شما مثبت شدي به اميد خدا دفعه چندمت بود؟ دكترت كيه ؟ چند تا جنين برات گذاشتن و شرايطشون چي بود؟

يعني اين نشونه ها درسته يا نه؟ اخه من از مركز پرسيدم اين لكي كه روز 10 انتقال ديدم مال لانه گزينيه ...

عزیزم هر کس یجور بوده 

من فقط روز دوم و سوم لکه داشتم 

که اونم میگفتن از  دستکاری رحم بوده برا انتقال 

اونی که همه دارن روز ۱۰ تا ۱۲ من نداشتم 

ولی خدا بخواد همه چیز میشه 

بحق حضرت زهرا کسی ناامید نشه و دست پر باشن همه 

💓

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
اره عزيزم من شاغلم رييسم ضحاكه روز 4 و 5 انتقال مجبور شدم بيام سركار اين هفته هم كه از يكشنبه اومدم ...

من دفعه اولم بود خودم مشکلی نداشتم تقریبا 

جین فریز سه روزه بود 

دوتا گذاشتم 

هنوزم سونو نرفتم ببینم چه خبرِ 

کلا بعد ازمایش دکتر نرفتم 😁

عزیزم هر کس یجور بوده  من فقط روز دوم و سوم لکه داشتم  که اونم میگفتن از  دستکاری ر ...

اره روزاي اول مال باز كردن دهانه رحم موقع انتقاله

ولي همه لك نداشتن مشخص نيست چجوريه يك تحقيق درست حسابيم در اين موارد نميكنن. البته يك دكتري ميكفت اين لكها بخاطر هورمون هست ميتونه از هورمونهاي بدن خودتون باشه يا هورمونهايي كه تو پروسه انتقال ميگيرين.

من دو روزه ترشح نسبتا زيادي دارم  

اره روزاي اول مال باز كردن دهانه رحم موقع انتقاله ولي همه لك نداشتن مشخص نيست چجوريه يك تحقيق درست ...

منم بعضی وقتها ترشح داشتم 

سلام عزیزم خوبی من تازه فهمیدم باردارم و نه لک داشتم تا به الان که۴هفتم نه سینه هام حتی الان درد نمی ...

ممنون عزیزم باور کن با خوندن پیامت اروم شدم..ان شالله که به سلامتی نینیتو بغل کنی برای منم دعا کن حامله باشم 

خدایا شکرت ♥️ مرسی از معجزه قشنگت 
ميترسم منفي بشه  بشينم گريه كنم  اقلا فردا آخر هفتس تو خونه ميشينم گريه هامو ميكنم كسي نم ...

سلام دوست عزیز .من دلم روشنه ک بارداری برا منم همین طور بود یه نقطی زیر دلم تیر میکشید و و انگار چیزی رو فرو میکردن 

خدا جونم شکرررت  
روز 14 و جنينهاي بلاست 

عزیزم تبریک میگم...بار اولتونه انتقال میدین؟

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
بله هزیزم هموز تست ندادم ولی تبریک شمارو به فال نیک‌میگیرم

تارا جان من و شما روز انتقالمون با همه منم فردا آزمايش دارم ولي امروز صبم بيبي چك گذاشتم منفي شد چه كار خوبي كردي صبر كردي من كه خيلي نااميدم ايشاالله براي شما مثبت باشه برات دعا مي كنم