2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045418 بازدید | 684464 پست
بله هزیزم هموز تست ندادم ولی تبریک شمارو به فال نیک‌میگیرم

انشاالله که مثبتی عزیزم...منم فردا انتقال دارم جنین بلاست

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰

بچه ها من امشب چه غذایی بخورم خوبه؟؟..فردا انتقال دارم

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

روغن محلی کاچی هم عالیه مخصوصا اینکه با روغن زرد درست بشه

ممنون عزززیزم دستورشم داری؟کسی نمیدونه عمل کردم میخوام خودم درست کنم

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت
هنوز که نه والا مثلا روزی یه بار هیچی انشالله به زودی برای هممون فقط یه کم نگران میشم میگم نکنه جاش ...

خب الان چون خیلی دست وپاشون کوچولو هست 😍براهمین خیلی واضح نمیشه حس کرد

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
مامانا يك سفتي زير دلمون حس كنيم كه گاهي هم كمي دردناكه يعني ني ني اه؟ يا جاي آمپوله؟ ولي دائم يك نق ...

تارا جون همه علائمت ب مامان شدن میخوره انشاءالله ک فردا خوش خبری🙏منم دقیقا همین.حالتو سمت چپم داشتم..کلا ی حس سنگینی بود ک باهمیشه متفاوت بود دست میکشیدم قشنگ میفهمیدم ی چیزی تو دلمه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
دسترسی بهش ندارم،عزیزم تا چند روز خونریزی داشتی؟ من از ترسم امروز سرکار نرفتم 

من که ۱۰ روز و از روز ۷ آمپول استرادیول زدم تا ۳ روز بعد قطع شد از من که خیلی بد بود امیدوارم از شما اینجوری نباشه .ولی روز عمل به ما گفتن تا ۵ روز اشکال نداره

یه مقداری آرد گندم را بریز داخل یه قابلمه کوچک روی گاز بذار تا یه مقداری قهوه ای بشه (ولی مراقب باش نسوزه) و باید همش همش بزنی. بعد یه قاشق روغن زرد داخلش بریز و یه همی بهش بزن (روغن محلی چون خیلی لطیفه زود هم میسوزه و با سوختن خاصیتش میره پس در حد سی ثانیه باشه کافیه و بعدش یه مقداری آب داخلش میریزی و میزاری حدود یک ربعی بپزه. جوش که اومد زیرش را کم کن. آب هم مقداری بریز که بعد از پختن کامل کاچی کاملا غلیظ باشه. بعدش یه مقدار کمی زردچوبه و بسته به ذائقه ات یه مقداری نبات هم در حین پخت بهش اضافه کن. 

خیلی هم خوشمزه هست

نوش جان

برای عمل های رحم و زایمان و.... عالیه

از دریا آموختم غرق کنم کسی را که از حدش گذشت......!!

با روغن زرد محلی تخم مرغ نیمرو هم درست کن بخور اونم خیلی خوبه

از دریا آموختم غرق کنم کسی را که از حدش گذشت......!!
تارا جان من و شما روز انتقالمون با همه منم فردا آزمايش دارم ولي امروز صبم بيبي چك گذاشتم منفي شد چه ...

عزيزم نگران نباش بي بي چك ديرتر از آزمايش نشون ميده انشالله فردا آزمايشت مثبت ميشه 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
انشالله زایمانمون خاطره خوبی بشه😅 من که هر شب دارم کابوسش رو میبینم  به نظرم سونو هر چی کمتر ...

انشالله🙏🏼💕

چرا كابوس رويا؟؟؟؟من ١٪؜ هم از زايمان طبيعى نمى ترسم 

چون همش تو ذهنم مى گم چه دردى شيرينتر از اين درد مخصوصا ماها كه براش كلى زحمت كشيديم

هر وقت ترسى تو دلت افتاد به ياد حرف من باش و پيش خودت همش تكرار كن درد شيرين درد شيرين كه با به دنيا اومدنشون و رو سينه گذاشتشون تمام دردها از بين مى ره تا باشه از اين دردها براى همه الهى اين حس و حال خوب نصيب تك تك منتظرها🙏🏼😍از طرفى اين همه زنها تو دنيا تونستن خيلى راحت زايمان كنن حتما ماها هم مى تونيم

مطمينم بهترين تجربه زندگى رو با معجزه هايى كه خدا بهمون داده داريم  و برامون مى شه يه دنيا خاطره شيرين كه بعدها با يادآورى تك تك روزهاش دلمون كلى تنگ مى شه🌸💕